Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Ja edin to je ok da ni gužve. Za uz jih pa bo najbrž kar. Tako kot med tednom. Malo prej bom šla, da nebom glih med zadnimi.😀.

Uso sreco jutri da bo kmalu punkcija =)

Punce jutri na uz srecno😎srecno tudi na punkciji😃😃
24+…ah to si zih nosečka. .estima nic ne zadrzuje..sploh ,ce imas vedno tocno M pol je neki na tem😃😃res drzim pesti da ti je uspelo🌷🌷posiljam ti en bananin objem.hahaha
Luca2015. ..super,da si boljse..tudi meni se nivo energije zboljsuje..tako,da bo vse vredu😃😃

Banaaanaaaa hvala za potitivne misli posiljam objem nazaj!!!!! O M za enkrat ne duha ne sluhaaaa……… In srcno upam da je bil test prehitro narejen in da se do torka kaj spremeni……. Joooooojjj ga pa v torek zagotovo naredim z prvim urinom ce seveda prej ne pride M hehehe…..

24+tooooooooo…mas tooooo..jupiii.wiiiii….super mamica bos😄😀😃🐣🐥menstra pa je sla za 9 mesecev na pocitnice..koncnooo😃😃

24+ upam da je bil test prehitro narjen in drzim pesti da ne pride!!
Pr men je cudno vse skp.. na dan ko sm dobila prvo inekcijo sm nehala krvavet in ni blo niti kaplje krvi vec. Sm misblanda bo kasnej spet prtekla ampk ni. Se prav sm 2dni, vedno mam tm 5 dni tut pri prvem postopku sm mela menstruacijo normalno. A se je se keri prej nehala ko je zacela spikanje? Mam pa zjutraj grozne vrtoglavice, se moram predn se dvakat spiknem pa da namesam zdravila 5x it vmes ulest k se mi tako vrti. Upam da so sam dnevi cudni. Lep vikend in srecno vsem

Mackica1 meni se jo to zgodilo,ne glih prvi dan inekcij ampak drugi,torej tretji menstruacije,ponavadi pa jo imam 5dni.
Tudi meni se v prvem postopku to ni zgodilo,jaz sem mislila da je kaj povezano s temi tabletami ki sem joh morala jemati za prestavitev m..nimam pojma. Vrtelo se mi ni,me je pa glava kr pogosto bolela. Sej bo kmalu konec.
Jutri pa punkcija..lahko noc vsem

Kaj pa vem banana ce je sla M na pocitnice skor dvomim…. Nisem vec tok optimisticna hahaha…. Evo prej me je zacela groznooo glava bolet zadaj kot da bi mi pritisk al skocil al pa padel nekaj je…. Vglavnem simptom ciste M…… Jaooooooooooo jutri se bo prikazala z jasnega neba bos videla… Pa bom znorela!!!!! 😂😂😂

Punce hvala za lepe in spodbudne besede. Samo pozitivno razmisljat, vse bo ok!!

Alta, srecno jutri!
😘 Noc noc punce.

Srečno alta1!!

Alta srecno jutri!!!!

Nocko punceeee💤💤💤💤💤💤

Dobro jutro😎je treba vstati in zobke oprati😀
Upam,da ste kul..UZ,punkcija,brez vrtoglavic,brez M…,pozitivno voljo in želim vam vsem precudovito soncno nedeljo..🌈

Sem iz uz. Niso še dost zrastl, tako da upam da mam zadnji uz u torek.

Upanje2..ni panike..sam da rastejo😄😄jest pa v sredo..uuuuu..bova pol skupi verjetno na test čakale..srecno..

Sej boooo pac nekaterim malo bolj pocasi rastejo…..

DOBRO JUTROOO NA SONCNO NEDELJO…… 😂😂😂😎😎😎

Ja banana zaenkrat see brez M…. Ocitno sem sinoci imela visok pritisk ker me je tako glava zadaj bolela…. Pol me je po 2h urah nehala… Nisem nobenega tableta spila sam ful vode sem pila pa vsake dobesedno 10 min… Hodila na wc…. Haha….

Sej vem da bo punce. Itak da bo. Tut pluski bodo😀. Mau se bo treba še pikat pa bo. Sicer mam že dve inekcije, ampak bo za zdržat.👍

Moramo biti optimisticneeee!!!!! Ceprav bolj berem te forume slabse se pocutim….. Zasledila sem da estima preprecuje propadanje maternicne sluznice in v primeru da zarodek odmre se pri nekaterih pojavi M… Pri nekqterih pa se pojavi sele po prenehanju jemanja estime…. Saj ne vem vec kaj naj si mislim…… Glede na to da prejsnjic mi estima ni nic zavirala sem kar malo skepticna sedaj…. Resnicno me je strah tistga -!!!!!

Hello punce,punkcija je za mano 16 celic,zdaj pa upajmo da se jih cim vec lepo razvije:) lep dan vsem

Ooo alta. Zelo lep pridelek super!!!!!

New Report

Close