Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Piskercek, good luck today! 🍀

Piskercek srecno🍀🐞

Piskercek sreeeecno!!!

Vam takoj javim! Od 11 celic, so se 10 oplodile!! 🙂 Od tega 3 zaostale v razvoju, tako da imam 7!!! lepih blastocist – eno ze grejem, 6 gre pod led 🙂
Tok sm srecna in sploh ne razmisljam da se ne bo prijelo.. happy thoughts!!:))

Piskercek, suuuuperr !!!! Tako se razmišlja. Bravo!!!👍👍👍😁

Wwwuuuuuaaaauuu bravoooo lepoooooo jo greeeeej seveda da se bo prijela samo pozitiva se naprej pa bo 😊😊😋

Luca2015 kako siii?

Punceee… Men ni dalo mira pa sem naredilaaa test….. Vendar ne z prvim jutranjim urinom…. In je pokazal velikiiiii minus – – – – – – – – katastrofa….. Razocaranje… Verjetno je prehmal ampak vseen eno veliko razocaranje….

Piskercek, pa to je super rezultat!!!! Matr sem ti kr faus 🤪. Zdaj pa na relax in fino grej svojo pikico.

24+, ej saj ves da je maj nas! Vrjetno je se prehitro za test. Drzi se pa pozitivno dalje.

Jaz sem ok, danes 4.dan in koncno manj napihnjena! Vseeno pa zacenjam cutit znake za menstruacijo, ampak sem se ze sprijaznala. Nisem pa vec slabe volje tko da bo ze!

Alta, jutri pa punkcija! Drzim pesti, da bo cimvec celic 🤞🏻.

Ma zjutraj sem bila zelo slabe volje zarad tega…. Ampak dokler se ne vlijee jaz ne obupam!!! =) testa pa ne bom delala do torka zdaj…… Tako da bomo videli lahko pa da bo danes M hhhh…….

Pa jo nisi ponavadi dobila dosti prej?

Po punkciji in tistim transferjem sem jo dobila na 26. Dan pac dva dni prej…. Tisti izcedek se mi je zacel pojavljati 5. Dan od et. Ja in potem je to cez 3 dni ratala M….. Tako da sedaj nobenega izcedka in nic… Samo obcasne bolecine v desnem jajcniku… In to je to…. Ampak me je ful strah da bo test na 14. Dan negativen in da Estima zadrzuje da je ne dobim jaooo….

Meni Estima ni nikoli zadrzevala. Isto kot ti sem v obeh postopkih zacela z menstrualnimi sindromi okoli 5.dne in izcedkom dan ali dva kasneje in potem 8-9.dan menstruacija, kljub jemanju Estime.

Mogoce je za test res kak dan ali dva prezgodaj!

Dezim pesti!!!

Po pravilih bi mogla danes priteci…. Tako da srcno upam da je bilo prehitro narejen test se posebaj pa ker ni bil z jutranjim urinom ki je bolj koncentriran…. Vglavnem ce je danes ne bo potem Je samo vprasanje ali bo + ali pa estima zadrzuje…. Bomo videli…. Je pa danes 10. Dan po et…. In 28 dan od zadnje M… pa ponavadi je tocna in vedno jo dobim na 28. Dan…. Se pustim presenetit…. Mislim pa da nebi smela estima zadrzevati ce ima namen priteci….

Mene pa že kar špika vsake tolk časa. Pa še inekcije si moram dat danes zvečer. Upam da bodo jutr rekl da je to to. In da bo hmal punkcija.

Upanje2, malo se… ! 😀

Upanje2 superr… Se malo pa bo….. =)

Koomaaj čakam!!!😀😀 sicer mi je malo čudno it v nedeljo na uz, ampak ok. 😀

Vsaj guzve ne bo hahaa

New Report

Close