ivf 2018
Piskercek, pa to je super rezultat!!!! Matr sem ti kr faus 🤪. Zdaj pa na relax in fino grej svojo pikico.
24+, ej saj ves da je maj nas! Vrjetno je se prehitro za test. Drzi se pa pozitivno dalje.
Jaz sem ok, danes 4.dan in koncno manj napihnjena! Vseeno pa zacenjam cutit znake za menstruacijo, ampak sem se ze sprijaznala. Nisem pa vec slabe volje tko da bo ze!
Alta, jutri pa punkcija! Drzim pesti, da bo cimvec celic 🤞🏻.
Po punkciji in tistim transferjem sem jo dobila na 26. Dan pac dva dni prej…. Tisti izcedek se mi je zacel pojavljati 5. Dan od et. Ja in potem je to cez 3 dni ratala M….. Tako da sedaj nobenega izcedka in nic… Samo obcasne bolecine v desnem jajcniku… In to je to…. Ampak me je ful strah da bo test na 14. Dan negativen in da Estima zadrzuje da je ne dobim jaooo….
Po pravilih bi mogla danes priteci…. Tako da srcno upam da je bilo prehitro narejen test se posebaj pa ker ni bil z jutranjim urinom ki je bolj koncentriran…. Vglavnem ce je danes ne bo potem Je samo vprasanje ali bo + ali pa estima zadrzuje…. Bomo videli…. Je pa danes 10. Dan po et…. In 28 dan od zadnje M… pa ponavadi je tocna in vedno jo dobim na 28. Dan…. Se pustim presenetit…. Mislim pa da nebi smela estima zadrzevati ce ima namen priteci….