ivf 2018
Jaja seveda da ga bom poklicala… V primeru da dobim M ga pa ne bom klicala ker itak mi je ze na dan transferja reekel da naslednjic grem lahko sele avgusta v 2. Postopek tak da mi nima kej…. Z estimo pa nadaljujem do 12. Tedna v primeru da sem noseca…. No pustimo zdaj to treba je preziveti tele dneve do testa hahaha….
Banana…. Zdajle sem jedla banano in recem ajde grem pogledat na forum… In vidim banana mi odgovorila…. Hahahaha….
A res od Estime? Ja mozno lej….trenutno se borim z glavobolom ki ga rahlo cutim a se ne dam pijem veliko vode tak da mu ne dovolim nastopiti v moji glavi hahaha….
Ja to je zame res cudo da jst ne nardim testaa ker sej pravim vedno sem gaa eo zdej se pa trudim da ga ne…. Po moje se bojim rezultata in tistega -…….
Ja hmmm prsa so pa tko cudna res… Po navadi so cist mehke in dobim M… Zdej pa ko jih tipam cutim bulice pac te zleze al karkol pac so in so tko trde navznoter ko pa potipam celotno pa tko k balon haha rahloo napihnjene mehke… Ok ne da se z besedam hahaha… Vglavnem me mika da jutri naredim test a se upam da ne bom predala hahahah in da zdrzim do torka…. Hahaha😋😋 prva stvar ki upam da jo ne bo je taa vrazja M hahhaa ej prov psiho sem ratala skoz gledam v te gatee ko mi ven tece estima in se mi zdi kot da se je ona vlila… Jaoo pa saj to ne mors verjet haha…. 😂😂😂
24+…no vidis..🍌 🍌 njam njam..tko se name spomnes..hahaha.
Ja itak..jest sm zmer tolk papirja ponucala..pa potegov nardila,da mi je sla ze 10x na pol..hahaha
Vedno sm taprvu teden bla mirna …pol tazaden teden pa cisto živčna.itak mi ni nic pomagalo..👀👀pejt se zamotiti..neki pejt pocet..u gmajno..magari ..
Hahahahahahahahahahahaha……. MA TI SI tak dobrovoljcek da bi te blo fajn v zivo spoznat…. Ja nec punce zdele ce nam v maju in juniju nekatere ki se cakate… vsem rata bi morale naslednje leto priredit srecanje z vozicki takle cajt….. Jaz upam da ko bomo vse enkrat dosegle svoj cilj da se ne bomo tak hitro pozabile…… 😊😊😊😊😃😃
Banana tok si fajna da ko vidim tvoj nickname me prevzameee in sem si sla tole zdajle narest…..
http://okusno.je/recept/bananin-sladoled
Hahahahaha🐵🐵🐵🐵🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌
Uuuu..sladoled…👌. Jest pa o mcdonaldsu razmisljam..pomoje bom kr tja letela..,da se mau zapacam..hahaha.mi ze zdrava hrana vn z uses gleda..korenje se najbolj..si predstavljas ?!haha.
Enga 🍗 bom..za celice..haha..pa za hormone pomfri..hmm..pa en big mac..uuuu..ze letimm😃..fajn se nasladkej in veliko se smej..