ivf 2018
Super..rezultati za vse,ki ste danes imele ultrazvok😃😃
Gorski Joža. .hvala za info..bom poguglala😃dobro ti to pises..res nam ..no vsaj meni polepsas dan..,ko socustvujes z nami in ,da si tudi ti lahko olajsas duso tako,kot me😃drzi se..👑👑
24+uuuuu..kaksne hude opice…,da mi ne bodo banane pojedle..hahaha
Luca2015. ..kje sii??🌹🌹pocutje?
Punce super da folikli rastejo :).
Alta še malo pa punkcija. Super da je konec injekcij ane?!
Mačkica tebi pa naj hitro mine tole špikanje.
Jaz sem danes 3.dan od ET in se nimam ravno za pohvalit, ker me nekaj čudno črviči in se pretaka v trebuhu pa kar ne bo povezano z vgnezditvijo. Uglavnem, ne kaže ravno najbolje! 🙁 Sem pa s tem postopkom nekako čist izgubila voljo (nimam pojma kaj me drži!!!! RESNO!), tako, da se bom za nekaj časa poslovila od teh postopkov. Verjetno je tudi zaželjena kakšna malo daljša pavza vmes ali ne?
Luca2015. ..3.dan?!joj toliko,casa se imas..in ne obupaj..nekaj je v zraku ..to je to..nic ni narobe s tabo.😃😃tudi jaz cisto sesuta..tako pridejo dnevi.Kaksno pavzo?!itak bodo dopuste imeli in se bomo spocile pol pa v jeseni spet akcija😃😃no upam,da ne bo potrebno.🌹🌹
Dvojcka ti energijo jemljeta..to je to😃😃to je superrr..
Uuuuuu… ne bo je jutri!!!! Ce delas digi CB je baje zanesljiv ze na 12. dan, ampak kakor ti najbolje ves…ce bos zdrzala pa delaj v ponedejek 😁 jaz imam obcutek da ti bo tokrat ratalo. Ne vem zakaj, ampak kar mislim da bos tokrat zgurala 💪 nazdraviva, ce imam prav ok 😁 za Res-a ne vem… ti bo povedala katera ki je pri njem… drzi se 💪💪💪
Aha se mi je zdelo da oni naceloma po mojem ne posiljajo na krvne.. da te kar direkt naroci samo na prvi UZ…. Hvala…
Pomlad84 mislis da je ne bo?? Hihihi ce je ne bo in da rata sto procentno nazdravimo! 😊😊 Komaj se zadrzujem za ta test a vem da vedno ce sem ga kupila ali naredila pred pricakovano M ali na dan ko bi mogla priti se je po testu prikazala M hahaha…. Tako da bom zdrzala… Sicer mi je dr. rekel da naredim test s CB… pa si ga ne upam se kupiti haha doma imam sicer se eno palcko od baby check mini…. Ampak ce tole zguram zagotovvo uporabim in eno in drugo hahahahah😋😋😋☺️☺️☺️ po mojem bom Kar deset testov nabavla haha da se prepricam😂😂😂🤣🤣🤣 upam da vase drzanje pesti ne bo zaman…. 😉😉😆
24+…ti,kar dr.Reša pokliči v vsakem primeru..mu javi,,če dobiš M ali pa jo ne dobiš.Jest sem naredila 14.dan test in pol sem še samoplačniško za vsak slučaj šla v ZD laboratorij ..plačala 10 evrov in naredila krvnega.Potem ti bo pa že on naprej točno povedal..kako in kaj.Vsaj ,tako je bilo pri meni,ko sem bila pri njem.To ti bo 100% točna informacija..,pa tudi,kako nadaljuješ naprej:):)Če imaš,kakšno podporo(Estima..itd)..