Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Pomlad..res se me je dotaknila tvoja zgodba in leta trajanja do uspeha..in ti si še, kar tu z velikim navdušenjem in pričakovanji,da dosežeš cilj,ki si ga zadala.res ti iz srcaa želim,da bo letos tvoja pomlad,poletje,jesen in zima v velikem pričakovanju ljubega deteca.😃😃

Gorski Joža. .dobrodošel in tvoja draga😃
Ja res je po transferju se najbolj stresno,strah ,jeza,hormoncki in nemoc nas spravlja ob zivce.ampak bos videl..vse bo super in želim vama en velikk+++
Sem iz gorenjske in me zanima..kdo je ta zdravilec..ker iscem nekoga..saj si mislil v KR..!?treba je poskusiti vse,kar bi lahko pomagalo😃hvala

Hvala Banana 😊 ma ni za obupat… je prevelika nagrada 😁 sej te spravi na tla, ampak se poberes, dvignes glavo in gres naprej se z malo bolj debelo kozo. Taka pot nam je usojena in tako moramo prehodit. Za vse se najde luc pa tudi za nas!!! Stiskam pesti za vse!!! Ti imas pa cez 6 dni test…sem prov prebrala? Kako se pocutis? Morda bo pa tale insem… zate prava pot… mocno upam! Ce bos pa morala na ivf nazaj mam pa kontakt zate za terapije. Je pa iz Milj pri Kranju.

24+ kako si? Vse ok?

Pomlad..ja res je..imas prav.super si napisala nagrada😃😃ne 16.5 mam UZ pol pa tam 18 al pa 21 IUI..pol pa cakanje 14 dni.ce pa ne bo pa spet IVF 3.postopek.do sedaj sem imela 2xIVF in 2xIUI (z tem trenutnim vred)..ja super bi prosila za kontakt..hvala res ti🌹🌹nocko.

Banana daj se registriraj da ti posljem na zs 😉

No vsekakor upam da bo ta drug krog iui zate uspesen… a do zamrznjenckov pa niti v prvem niti v drugem ivf-ju nista prisla?

Pomlad naceloma sem ok! 🙂 Ampak me zvijaa cedalje bolj….. Upam samo da jutri ko se zbudim na zagledam tiste tecke ker se mi bo zmesalo resnoo =/

A nimas nobenih izcedkov se? A so ti dal Crinogel? Mogoce mas pa sam tak filing… si glih pred tistimi tricki dnevi… ce tole prezvis si na konju!!!! Znaki M in nosecnosti pa itak isti… kar pogumno!!!!

Zdravo! Dejansko res neven kaj bi brez tega foruma, mi je prec lazje k si kej napisemo, svetujemo, predebatiramo in se spodbujamo 🙂
Dobrodosel gorski joza, zanimivo pisanje s strani moskega, sem sele zdej dojela kako so moski zapostavljeni, ne pogovarjajo se o tem, tako kot recimo jst s kolegicami kar je cist drugac ko se pogovarjava medva.. je pa zanimivo da ko men vse dol pade je on tisti ki me drzi gor in ko je on na tleh mam pa jz ponavad tadobr dan.. zanimivo..
Tako, jst sm tut zacela, za mano je drugi dan spikanja, uspesno, pa ze cutim spikanje v jajcnikih, mugoce so bolj obcutljivi zaradi pco nevem.. zdej ze cca 10 dni jemljem tudi fertil up ( sem vidla da majo v cakalnici plakat pa sm si nisnla pa dejmo probat, verjetn skodit ne nore ce ga majo oni tam) se mi je pa koza popravla, predvsem obraz je vidno bolj nahranjena in sijoca, tko da mugoce je to al pa soncek pa vitamin morje 🙂
Drzim pesti za vse vas in srecno

Alta1, imam pa vso terapijo kolicinsko isto kot ti.
24+ upam da bo vse ok, dost jih res pravi,da so znaki lahko popolnoma isti sploh ker se zacne maternica premikat. Drzim pesti!!

24+ mocno drzim pesti za te pa za luca 2015. I seveda za vse ostale . Upanje 2 tudi jaz imam danes uz. Ze lepo pelamo v Lj. Tki da upam da drug teden bom grela svojo pikico.

Dobro jutro😃
+24..vse bo 👍 drzim pesti😃😃kako si?
Mačkica. ..no superr..pa spet akcija😃😃
Pomlad84…ja vedno 2 celici..1 se oplodila.nic ni ostalo za zamrzniti.zs?kako pa to gre?!hvala

Luca2015. ..kako si ti?!🌹🌹🌹
Srecno vsem na UZ danes😃😃

Banana moras naredit registracijo uporabniskega racuna na tem forumu, da ti lahko posljem zasebno sporocilo.

Pomlad84.. Ne jaz jemljem Estimo na 8 ur… Nimam se zaenkrat nobenih izcedkov…. Sem ze vceraj mojem rekla da me je tako cudno vceraj vse skupaj bolelo da ponavadi ko me tak mocno boli da ne vem po eni uri se ze rjavi izcedek pokaze in potem postopoma M… Je rekel sej bo jutri zjutraj hahaha…. Ni joooo vsaj zaenkrat😍😍
Banana2 zaenkrat vredu pa malo na trnih…..🙊🙈🙈🙈🙈🙉🙉🙉

Ce tale obdobje M zdrzim sem mogoce res na konju…. Me malo mika test naredit ampak mislim da bw ker je mogoce se prekmalu… Pa ga rajs ne bom ker ce zagledam – mi mozgani naredijo klik u glavi in dobim takoj M hahahahahaha bom rajs pocakala na 14. Dan ce mi seveda to tud rata 😊😊😋😋 moj je pa bolj neucakan kot jaz….. Skoz me ze sprasuje a je ze prisla M…. Kdaj pa naj bi bla… Ce te trebuh boli bo ziher… Laalalalaala si mislim ti kar lapaj… Hahaha jaz verjamem da bo + dokler krvi ne zagledam na hlackah…. Hehehehe

Oxi41 kako je bilo na UZ?

mackica1 ja moja kolegica ko je naravno zanosila je imela se hujse krce kot ponavadi je rekla da je bila ze cist na konc kdaj bo… In kar ni in ni bilo na koncu noseca hehehe… Vendar se nocem s tem tolazit ker itakk me vse drugo najprej iscemo kot izgovor… Pa vgnezditvena… Pa krci podobni menstrualnim pa tko naprej hahaha sam da ni M hahaha….

En sončen in nasmejan dan dekleta!

Hvala za mnenja in namige ter vsebine, ki jih objavljate. Med nami moškimi je tale tema kar en mali tabu. Potem ko v krogu svojih najboljših prijateljev jasno in realno poveš, kje in kako zadeve stojijo, šele potem začnejo počasi kapljat info v stilu:”midva sva bila tudi” in “poznam, poznam” in “v četrto je šlo”.

V resnici smo dedci precej izolirani. Zato sem sam pristal tukaj. Želim razumet. Čeprav mogoče preveč analitično. “Rad te imam”, je v resnici najboljši in najpreprostejši “Gonal 2″😀. Od moške kompanije sicer prej izvem, po koliko je m3 bukovih drv, kot pa tisto kar me zanima. In tega je precej. Ker v procesu je toliko “če-jev”.

Nihanja. Včeraj sem bil na kolenih ob wc školjki, se naslanjal na njena stegna in govoril “Ne, ne … ne bo menstruacije, ne sme jo bit”. Hecno. Tolikokrat v življenju sem jo klical in si jo želel (bili smo premladi), zdaj pa druga zgodba. Na srečo je bil lažni alarm.

Včeraj srečam soseda, ki je že “dedi”. Stoji pred hišo, nasmejan. Malo se pohecamo in podebatiramo o vrtu. Pa pride prav počasi, obotavljaje, nekje izza avtomobila njegova vnukinja s katero imata btw čudovit, zdrav odnos … in se mu privije ob nogo. Za vsak slučaj še malo skrita nas opazuje. Ah ja. Jo pogledam in si mislim “nekaj takega ja”. Tudi midva bi rada doživela to.

Včasih bi bilo čisto o.k. gledat na vse skupaj zelo obrtniško. Pa so žal ali na srečo zraven tudi čustva. In nihanja.

Zdaj je na vrsti indijanski ples za odganjanje menstruacije. 😀 Taveliko šalco kave na sredo kuhinje in trikrat skupaj z mačkom vred okrog nje. Mogoče bo kaj zaleglo.

Sproščanje. Najbolj trapasto je biti preveč sam s seboj. Malo že paše a zamotit se s svetovi drugih je natur terapija ena a. Tista druga, refleksoterapija, pride pa zelo prav. Obema. Zame totalen odklop. Za mojo tudi. Potem je vse nekaj časa v ravnovesju. Res je, da moji po zanositvi ne priporoča tega cca 3 mesece, ampak zdaj pač pripravljava teren. No, sva ga 😁.
Info za Banano2: vtipkaj v google Rokanoga. Tel št najdeš med info. Salon je v Kranju, v bivšem IBI-ju. Ženska je dipl. m. s. in je zelo prijazna. Fajn energija v glavnem. To je pa v osnovi to, kar vsi potrebujemo. Ve punce še najbolj. Mi dedci bomo že. Nam je resnično lažje.

Danes je bila moja dobre volje. Kar je super. Jo moram pa pohvalit. Pravzaprav vas vse. Prave borke ste.

Veliko dobrih misli vam želim in notranjega miru. Pa lep vikend!

Joj kako lepo napise tgorski joze drzim pesti ☺. 24+ kri sem dala en folikel imam samo je pa 17 vlek endometri 5 jutri spet morem prijt tko da nevem je to dober ali ne upam da bo vse ok. Za te pa tko mocno drzim pesti kr tudi pri meni vedno 5 dan usoden tko da nj cim prej bo 16 da gres na krvnega da razveselis nas z lepo novico

24 ce zdaj nimas se nobenih izcedkov je to super!!! sej bo! Ti kar pogumno naprej

Ojla,evo jaz iz uz-ja folikli lepo zrasli,endometrij super😀 danes stopka,v nedeljo punkcija.
Gorski Joza zelo lepo od tebe,da si se sem pridruzil,da delis izkusnjo in hrati da vidis zenski vidik in bolj razumes svojo zeno.👏

New Report

Close