ivf 2018
luca2015, 24+ – držim pesti za vaju in tudi vse ostale!
tandan – čestitke za dvojno srečo! uf, pa so se začele pojavljati pozitivne novičke 😀 mesec maj je pač naš mesec;-)
drugače pa, saj človek ne ve kaj bi pomagalo oz. pripomoglo. včasih narava nakloni tudi čudeže, tako da izgubljena bitka še ne pomeni izgubljene vojne 🙂
jaz imam sedaj od danes tudi uradno potrnjeno nosečnost. še vedno kar ne morem verjet (5t in 2d)… upam, da bo lepo napredovalo pri nas useh 😉
Vprašanje punce, moj ET se bliža (odštevam minute) 🙂 – sobota zjutraj. Dajem si Estimo ob 6ih in 18ih. Kaj pa zjutraj v soboto? Si dam al ne? K je reku da bom po transferju imela vecjo dnevno dozo..
In pa, stara sem skor 28 (to je moj prvi IVF) in brala sem da vstavljajo po dva zarodka samo zenskam po 35. Ce imas zeljo pa seveda ce jih imas dosti 🙂 , mi lahko tudi meni vstavijo dva?
Piskercek, jaz sem v Dravljah in si dajemo Estimo tudi na dan transferja zjutraj. Po transferju pa začneš z Estimo na 8 ur. Za zarodke se pa odločiš sama koliko ti jih bojo vstavili. Jaz tudi nisem nad 35, pa so mi na mojo željo vstavili 2, ker vrjetno ne bi tadrugi dočakal na zamrzovanje. Koliko si imela celic, se ne spomnem?
Ko bi le bil!!! Danes sem 8. Dan menstruacijo pricakujem jutri ali pa v soboto……. Danes me pa tako stiska dol malo v jajcnikih potem me tam preneha in me zacne boleti v maternici katastrofaa cisto isto kot pred menatruacijo….. Pa se nek pritisk imam v glavi kot da me bo se ona zacela boleti….. Ne morem verjet cist sem ze obupala…. Ehhh……
24+ pomoje so samo živčki, samo pozitivno! navijam zate!
Pri meni pa na žalost še kar nič novic, sem danes klicala in pravi, da ni nič nenavadnega da traja toliko časa in da me bojo že poklicali ko pridejo rezultati. Res sem upala, da bom lahko šla že maja na prvi transfer, samo bo zame zgleda šele junij tisti..
PGDjevke, kateri dan po m. te približno naročijo na pregled in na transfer?
Srcno upam da so to samo moji zivcki in da bo na koncu vse ok… Ceprav po vseh teh neuspehih sem ze tesko optimisticna….. 🤔🤔🤔🤔 Bomo videli hjaa… Usodni 5. Dan sem prezivela zdaj je treba preziveti se M hahaha.. Pol bom pa mirna 😉😉 usaj do testa ce bo pa teest kljub vsemu – pol paa res ne vem bo treba it najprej po klopa😋😋
Luca2015 kako si ti???
24+, bo bo vredu :). Flower power!
Jaz ne vem al mi hormoni nagajajo al kaj se dogaja ampak nekako ne najdem volje in pozitive. Se trudim, pa mi gre bolj slabo od rok. 😉 Drugače pa sem še vedno zlo napihnjena (kot v 6.mesecu) tako, da se trudim, da popijem čim več vode. Občasno mam tudi še krče in rahle bolečine ampak to je zlo zmerno.