ivf 2018
Alta..ja 2xivf k sm ga imela spikanje 8 dni..pol pa stop inekcija..punkcija in 3. da3.transfer menopur in dipherin pa še ene druge v enem od postopkov.folikli vedno dosegli med 19 do 22mm..endometrij 9..😃v obeh postopkih imela 2 celici in 1 se je vedno oplodila in so mi po 1 vedno vstavili.
Sedaj pri Iui pa tabletke femara 2na dan od 3 do 5 dan M..Ultrazvok v 1.postopku na 14.dan ultrazvok folikli veliki 19mm in 20mm.in potem stop inekcijo ter čez 2 dni vbrizgajo seme.a ni zanimivo..pr konjski dozi inekcij za ivf..in pri tabletkah k so kamilce..haha..pa folikli dosežejo enako velikost.ko bi le lahko po naravnem ciklusu vse to nardili..pa pravjo da to pa ne.ker ce prav mislim..verjetno to umetno narejena ovulacija..če jo že po naravi imaš. .samo vse skupaj zmede..al kva vi mislite?!
Orhid super.. Se malo potem… =)
Jaz se zaenkrat pocutim zelo dobro prezivela sem tisti grozni 5. Dan po transferju ki je bil prejsnic usoden… A je treba preziveti se obdobje pricakovane M hihi tako da sem kar malo na trnih jutri bo 1 teden od transferja… Drugace pa edino kar me muci je zgaga, ki me pece ze 3 dni…. 😐😐😐
Tandam čestitke!!! 🙂 vesela zate 🙂
Luca2015 držim pesti, da se primejo in da res potrdimo da je maj naš mesec 🙂
Banana, vem kako ti je.. tudi sama imam občasno take dneve( mal hormoni in vse to..) in pol ko vidim kaksno mlado druzinici ko so tako lusni, se mi kar solze ulijejo.. se pa vsakic ko grem iz ambulante ulijejo solze ko se vsedem v avto, pa naj bo le pregled al punkcija, po ttansferju od srece, ker sem bla prepricana da je vse za mano.. res skoz neki močni občutki. Je že moglo bit tako in verjamem in vem da enkrat bo, tudi nam ratalo 😉