IUI/IVF/ICSI Maj 2017
nasmeh in Andreja 1984 HVALA za vzpodbudne besede. Res upam, da nama z zamrznjenčki končno uspe! Tokrat se bova odločila za 2. 🙂 Mogoče katera ve, kako jih zamrznejo (skupaj ali vsakega posebej)? Sem pa v Postojni.
Bom pa pred ETZ hodila še na akupunkturo. Je katera poskusila in kako se je obneslo?
nasmeh Ti greš v nov postopek jeseni? Septembra ali kasneje? Če meni ne bo uspelo z zamrznjenčki, potem tudi mene čaka nov postopek v septembru. Mi je včeraj rekla po telefonu, da je potrebno počakati 3 cikluse.
Andreja 1984 in Allstar DRŽIM PESTI in res upam, da bo sreča na vajini strani. 🙂
Tina Miracle, hvala za držanje pesti ;).
Sicer še nikoli nisem bila v IVF postopku, ampak nekaj vem, ker je bila prijateljica. Menda včasih zamrznejo enega v “slamico”, včasih pa dva skupaj v eno “slamico”. Naj bi pa to povedali.
Pri meni je točno en teden od IUI, tako da lahko počasi pričakujem kakšne znakce, prave ali fake 🙂 …. to bomo pa videli šele naslednji vikend in upam da ne prej.
Je pri kateri kaj novega?
Nasmeh..ohoj..vidim,da si aktivna na forumu.Kako si?Tudi jaz septembra..ja 3 mesece je treba počakat..tko,da pol pa akcija..:)Nasmeh..tudi jaz moram ene par kilc dol spraviti..mi je enkrat že zateživ..,tko,da sem pridna in bom probala do septembra ,čim bolj dol it z kilami..;)telovadba,zmanjšala bom količine vnosa hrane in zvečer vodo grgrala..hahaha
Andreja1984 pri meno nic ekstra novega,… Vsale tolk čutim pikanje v jakčnikih in maternici in vsale tolk me začrviči podobno kot krči pre menstruacijo… To je pa lahko znal za eno alo drugo. Tako da ne vem… Imam pa malenkost treme in še več pričakovanja kot prejšnje mesece, tako da če ne bi bilo kaj, bi bila zelo razočarana in močno upam, da mi ne bo treba biti…
Banana2, mal sem pofirbcala, kok je srečk nosečk, da dobimo malo pozitive nazaj. 🙂
Js septembra ne morem, ker sem veči del meseca v tujini, tako da oktobra…je pa tudi meni ratalo, ko sem spravla par kilc dol v prvo, točno to kar si napisala..nobene diete..samo manjše količine, en krog s kolesom..da sem se prešvicala..pa nč sladkarij..aja pa krvomočnico sem pila..ne vem al je pomagalo vse to al pa sma pač imela samo srečo. 😉 js se zdej tud tega držim pa bomo vidli potem na jesen…se moramo spet kaj slišati.
Andreja 1984, kako je bil krvni?
Živijo punce,
pa je že junij. Jaz se z estrofemom in estimo pripravljam na zamrznjenčka, ki pride čez 5 dni. Prvič. Sem pa malo slabe volje, ker so mi danes na uz povedali, da imam 2 polipa in naj se sama odločim kaj naredit. 🙁 Katastrofa…kaj pa naj naredim? Pred 2 meseci je bilo vse ok, nikoli v lajfu polipa…zdaj pa 5 dni pred ET 2 polipa?! Pa še nič posebnega ne svetujejo…sam odloči se… 🙁
Ali ima katera tako izkušnjo…in predvsem zanima me uspešnost postopka v takih okoliščinah. Nekako bi mi bilo žal, da gre zamrznejček v minus… po drugi strani sem pa psihično pripravljena in sluznica že čaka in mogoče pa BO!
Hvala za vsakršen feedback in srečno vsem.