Najdi forum

Iščem prijateljico

Živjo,

moje ime je Alenka in sem stara 27 let 🙂 moja veza z fantom, ki traja že skoraj 4 leta je prinesla ogromno lepega ( naraščaja se nimava ) je pa odnesla prijateljstva. In ravno zato sem, enostavno šla kar na net in sem si rekla, probat ni greh. Enostavno v teh casih res potrebuje clovek osebico kataera je iskrena zaupanje vredna prijateljica. Sama sem odprta in zaupanja vredna, iskrena in sem rada ob nasmejanih veselih ljudeh. Sem preprosta in obožujem naravo in živali. Doma sem iz cca 35km iz Lj Dolenjska.
Želim si spoznati sorodno dušo prijateljico.
Se že veselim novih spoznanj. ;))

Alenka, piši mi na ZS – tudi sama sem iz okolice Ljubljane proti Dolenjski in se ne bi branila novih poznanstev ,)

Iščem kakšno novo prijateljico za ples .
Vendar dekle naj bo v krilu ter kakšni majčki da jo bom lazje zavrtel .
Srčno upam do bo samska ter poštena .
Če bo dekle malo že pijana jo bom lazje usvajal se pravi da se mi bo pustila da se bova tudi poljubila .

Alenka., tudi jaz sem v vezi s fantom in isčem prijateljico za druženje. Pokliči me na 051 655 290

Tudi jaz iscem prijateljico iz okolice Nove Gorice. imam 23 let.

Ojla primorka…evo jaz sem iz nove gorice in mi tudi primanjkuje družbe…lahko mi pišeš na gmail: [email protected]

Pozdravljeni…

Prihajam iz okolice Nove Gorice in tudi meni primanjkuje družbe. Stara sem 24 let. Ce je katera iz okolice lahko piše na gmail in se dogovorimo za eno kavico. [email protected]

lep pozdravček..

Tudi sama iščem prijateljico ali prijatelja, mi že zelo primankuje družbe
stara sem 26 let, iz kranja
[email protected]

Še ena 28-letnica iz Ljubljane, sicer zadovoljna z življenjem, le kakšen ženski čvek pogreša, ko je dragi službeno zaseden… Prosim pišite 25 + 🙂
[email protected]

hello there !
am interested to get to know you am a mother of 13 months old boy, am living in celje.i wish to have friend with who i can go for walk or coffe contact me if you are ineterested as well
[email protected]

Tudi sama iščem prijateljico iz Celja ali bližnje okolice za druženje, sprehode, kako pijačko,koncert, izlete,rekreacijo,…
Sem iz Celja, stara 30 let,pišite(sms)samo resne na 051389601

Iščem novo prijateljico za ples vendar zelo bi rad spoznal lustno plesavko .

Pozdravljene,
mi je prav všeč, da sem naletela na to temi … tudi jaz sem po spletu okoliščin bolj ali manj sama in bi želela imeti kako res dobro prijateljico podobnih interesov. Sem poročena mamica stara nekaj čez 30 let z notranjskega konca mogoče malo bolj posebna v hobijih, ampak s srcem na pravem mestu. Predvsem ljubmi naravo, živali. samooskrbo in vse tematike, ki so povezane s tem…tudi hojo v hribe in ples. Moj mail: [email protected]

Heyy

Sem 26 let stara dolenjka, ki mi primankuje ženske družbe za čvek, kavico, žuranje,…
pišite na [email protected]

Pozdravljena, dekleta… 🙂
Tu še ena, ki se ji podobno dogaja, z leti se s prijateljicami oddaljiš, dobiš fanta in tako naprej ni več časa za kave, čveke.
Sem iz okolice LJ (Domžale, Kamnik), 31let, živim s fantom, brez otrok..
Če si za kave, ženske čveke, ti je malo dolgčas lahko javiš in kakšno rečeva po mailu 🙂
Pozdravček.
[email protected]

Tudi jaz bom zelo vesela kaksne mamice,ce bi se mi oglasila,namrec iscem kaksno fejst in posteno prijateljico,za cvek…,preselila sem se iz primorske v okolico lj.imam puncko staro 6 let.
Prilagam email: [email protected]
Hvala in lep vecer 🙂

quote=BibANA]Živjo!

Tudi jaz imam enako težavo. Sem 25 letna mamica. Imam 8 mesečnega sinčka. Tudi jaz iščem prijateljico za pogovre. Iščem predvsem iskreno in srčno osebo. Sem iz zasavja. Šiši mi na mail, da se bolje spoznamo. Vesela bom vsakega sporočila. [email protected][/quote]

Pozdravljene punce,
tudi jaz iščem nekoga za dopisovanje/druženje, sem iz MB stara 22 let 🙂
Email: [email protected]

Pozdravljene!

Tudi jaz iščem nova poznanstva, po možnosti kakšno mamico za čvek in sprehode
z otroki … iz okolice Lj. sem se preselila v okolico NM, sem poročena, mamica dveh
otrok.
E-mail: [email protected]

Lp.

Živjo,
tudi jaz iščem nekoga za druženje,kavico, dopisovanje. Če si za, mi piši.
stara sem 28 let in prihajam iz dolenjske.
e-mail: [email protected]

Živijo,
Tudi sama iščem kakšno žensko družbo za na kavo, klepet, sprehod, izlet in tudi kakšen “žur “. Stara sem 36, iz Ljubljane, ločena mamica dveh fantov, drugače zelo simpatična in družabna.
Lahko mi pišete [email protected]

Lp Nina

New Report

Close