Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Bulica na jeziku

Bulica na jeziku

Že nekaj dni imam bulico na jeziku ob strani, ki me boli, sploh, če jo zadanem z zobmi. Je katera imela kaj takega? Ali izgine in kdaj ali moram k zdravniku?

Meni je izginila po 5-ih dneh, ravno danes:))

Me pa zanima od česa nastane taka bulica in čemu??:)

Moja babica bi rekla, da si se ziher zamerila nosečnici…to bi naj bil znak! hihihihi….Ne vem, od česa je to, sem pa že imela in boli ko hudič!

Zelo verjetno gre za manjšo infekcijo, ki se prej pojavi, če pade odpornost. Lahko gre tudi za vnete brbončice. Pride in mine. Če ne mine v cca treh tednih, je dobro, da zadevo vidi zdravnik.

Če je na površini jezika, je najbrž, kot je napisala Maja 1, vneta brbončica. Če pa je na robu jezika in malo boli, so pa zamašeni kanalčki za lsino. V takem primeru pomaga žvečenje žvečilnega gumija ali pa miganje z jezikom (ne čvekanje ;-)), ker tako izločaš več sline in se zadevica hitreje spet odmaši.

Meni se je zgodilo že oboje, zdravnik mi je svetoval, kot piše zgoraj – in hitro je minilo.

Pomirile ste me in danes bolečine ni več. Bulico sem nekajkrat namazala z Oljem 31.

imam iste probleme kot Ali k zdravniku? in me zanima kako lajšam bolečine ?

Imam bulo na jeziku na levi strani . . Imam jo skoraj že en tedn .. Ko govorim me boli , ko pijem , jem . . Kaj naj nerdim ..? Ali bo zginla .? Prosim za odgovor !

da izginiti mora maksimalno po 4 tednih cene se uglasite pri zdravniku .

Danes zvecer ko sem si umivala zobe sem na jeziku na dotik obcutila kot manso kroglico v jeziku. Zanima me ce bi kdo vedel kaj bi bilo to?

New Report

Close