Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Gibala/Gibalni sistem Bolečine v sklepih in mišicah bolečina v petah + boleči sklepi

bolečina v petah + boleči sklepi

Pozdravljeni!

Misleč, da imam nekakšno gripo, sem odlašal z obiskom zdravnika, saj sem mislil, da je potrebno le počivat in počakat da mine.

Bolečine v petah in sklepih so se tako stopnjevale, da sem končno šel zdravniku – k temu je prispeval tudi dvom v gripo, saj nimam nobebega šmrkanja, kihanja, kašlja, grlobol je bil le 2 dni (10 dni nazaj), tudi vročina ni nikoli nad 38 in se zelo spreminja. Počutim se kot 100 letni nono, dvigniti nogo za v kad je bil velik vspeh, tuširanje je nemogoče – nimam moči (kosti, mišice), voda pa kratkoročno dobro dene.

Vzeli so kri, pokazalo je povešano št. leukocitov in še nekaj teh je bilo povišanih (ne spomnim se), zato sem dobil Formalin, ker kaže da bi lahko nekje bilo vnetje. Spil sem do sedaj 2 in sedaj opažam, da mi gležnji na nogah močno otekajo in so bolj vroči kot drugi deli nog. Ali bi to moral povedati zdravniku, to namreč nisem prej opazil. Je smisleno, da to jutri povem?

Hvala za mnenje in lep pozdrav.

Spoštovani, tole vam ne znam točno odgovoriti.
Verjetnole gre za nekakšno virozo, ki povzroča tudi težave s in ob sklepih. Seveda vašemu zdravniku povejte vse kaj se dogaja drugače vam težko pomaga. Zdravilo verjetno ni bil formalin? ampak nekaj drugega npr Fromlid….
Vsekakor se posvetujte z zdravnikom.
Lep pozdrav

New Report

Close