Najdi forum

Na čisto novih hlačah so se pojavili madeži iz še nepusešene klopice. Še nič nisem ukrepala, ker upam, da bom tukaj dobila kakšen uporaben nasvet za odstranitev barve. Upam, da hlač ne bo potrebno celih prebarvati, ker so komplet s srajco.

Najlepša hvala in lep dan želim!

svetujem ti, da hlače odneseš v čistilnico!! samo tako bo madež popolnoma odstranjen, če pa boš poskušala sama, boš sigurno kaj zašuštrala in potem hlačam ni pomoči!

torej pusti vse tako kot je in jih čimprej odnesi – če boš prej poskušala sama,ti v čistilnici ne bodo garantirali uspeha!

OOOOO, lepo te je bilo srecati! LP!

Zdravo,pred časom,si je mož pošprical novo poletno majčko s srebrno barvo,ki se barva kovinski del pri kolesih(feltne).Odnesla se jo v čistilnico,kjer gospa ni hotela niti slišati,da bi jo vzela v čiščenje.Pozanimala sem se pri firmi,kjer prodajajo take barve(oljnata-mislim,da je v tvojem primeru tudi),svetoval mi je razredčilo.Res,namučila sem se,madeže(bilo jih je dosti)sem vsakega posebej namočila in zdrgnila-brez vode.Ko se je madež počasi stopil,sem vse skupaj na roke oprala in kasneje dala še v stroj.Majčka ni izgubila barve,ni smrdela in ne boš verjela,o madežih ne duha ne sluha.Meni je uspelo.Probaj,še vseeno se prej pozanimaj v čistilnici,da boš mirna.
LP Sonča

New Report

Close