Najdi forum

Ali kdo hujša z luninimi menami?

Sem imela manjšo krizo,pa bom zdžala.Ni bilo tako hudo.

Meni tudi nič ne manjka. Zvečer bo težje 🙂 Jutri pa pikniv v planu…bo treba previdno zbirat na krožnik..

Štefka,verjamem,da boš zdržala.Pij velik vode,še boljše vroč čaj,nalivaj se😅Jutri pa lahko hrano,saj že veš.Boš na pikniku že izbrala tapravo hrano,a ne?
Se splača.Jaz bom zopet brez problemov zdžala.
Držim pesti za vse👍
Dajmo,stisnimo do konca!.!!

Punce,super ste,uspelo bo itak vsem.
Naslednjič se vam pridružim.

Kako preprosto je to,dobiš klik v glavi….in akcija,pa trma,vztrajnost….in to je to,
Bravo babe😋

Kako preprosto je to,dobiš klik v glavi….in akcija,pa trma,vztrajnost….in to je to,
Bravo babe😋

Punce gremo do konca,smo al nismo taprave

Punce gremo do konca,smo al nismo taprave

A veste,da smo lahko ponosne,
Vsem ostalim ps hvala za podporo.

Lahko noč! Dober dan. In čestitke vsem!

Drage punce. Sem poskusila s postom v ponedeljek in včeraj, AMPAK – sredi dneva mi postane tako slabo, da ne zdržim več. Res pa sem bila oba dneva v službi, pila sem vodo, ampak res ni šlo. Pojedla sem sicer mnogo manj, kot bi sicer, a da sploh ne bi, pa nisem zdržala.

Težko 🙂
Ampak trma dela svoje. Jaz en dan že nekako zdržim in se prepričujem, da je lakota samo v glavi in da tisto črvičenje in slabost ni nič takšnega, da ne bi preživela. Poskusi potem z kakimi zelenjavnimi dnevi, če ne gre drugače…tudi to je super!

Jaz zdržim brez problema.Je pa res,da se psihično pripravim in veliko gibam,da se zaposlim in ne razmišljam o hrani.Vse je v glavi.

No, dejansko mi postane slabo in če si še tako želim, ne gre. Ker ne mine. Vem, da je veliko v glavi, mogoče pa čisto vse le ni samo v glavi.

Probali ste,pa če ne gre,pač ne gre brez hrane.Vsak organizem je drugačen.Pa imejte zelenjavni dan,to tudi čisti telo.Samo obupati ne.Upam,da se nam boste naslednjič zopet pridružili.

Se strinjam z zapisanim.Tudi meni je bilo prvič malo slabo.
Potem sem si pa skuhala zeleni čaj in mi je bilo takoj bolje.Je potrebno nekaj toplega,vročega,ne samo voda.
Poleti,ko bo res vroče,ja,sedaj pa še vseeno prija nekaj vročega.

Jaz v službi spijem ogromno čaja doma pa nadaljujem z vodo in se polno zaposlim.
Ni problema.

Evo,,,danes sem prišla z morja in se seveda takoj stehtala.Ni minusa in ni plusa….glede na število piknikov in posledično tudi pijače je vse ok.

Evo,v torek 15.5.ob 13.50 h se prične prazna luna.Torej,jutri in v sredo pa fajn je še četrtek lahka hrana.Se mi kdo zopet pridruži?Bo še večja motivacija za vse.

To pomeni da v torek do 13:50 ševlahko jemo, potem pa 24 ur post? Jaz sem zraven seveda!

New Report

Close