Najdi forum

V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala

Živjo
Pred kratkim sem preko oglasa spoznal punco. Jaz sem oglas napisal, ona se je odzvala. Problem je pa v tem, da gre mnogim v nos to, kako sva se spoznala. Npr. sošolka mi očita, da se zanjo sploh nisem potrudil, da nisem bil lovec kajti po njenem je tako, da mora moški pristopiti k ženski. Spet bratovi punci se zdi smešno, da sem na tak način spoznal punco.
Bojim se, da ne bom zdržal tega pritiska in bom punci primoran dati konec. Se je kdo od vas že soočil s tako situacijo?

Prilagodila sta se času, čestitke.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Ne razumem zakaj bi dal nekomu s katerim se dobro počutiš, s katerim sta se ujela, zaradi pripomb ostalih ljudi, konec? Hallo!!! Upam da nisi resen!!! Ni pomembno KAKO nekoga spoznaš, pomembnejše je tisto kar temu sledi – vajin odnos, povezanost, čustvna, itd…

srečno!!

Kakorkoli sta se spoznala, ni pomembno, kaj si drugi mislijo. S tem, da sploh postavljas to vprašanje očitno nisi zelo zaljubljen v njo IN ŠE POSEBEj nisi samozavestna in močna oseba. Če bi bil tak, te sploh nebi zanimalo KAJ si drugi mislijo. Počel bi to, kaj ti paše. Take osebe si zaslužijo spoštovanje, ne pa tisti, ki se podrejajo mišljenju drugim. Zakaj bi jo pustil? Komu na čast? Zaradi tega, kar si misli bratova punca? ooooooo mooooj bog, YouR pathetic. Sori, ni bilo mišljeno žaljivo, ampak toliko, da se zamislis nad svojimi besedami.

Srečno v zvezi.
LP

Kaj pa pomeni bit lovec? Kaj pa, če bi jo spoznal v knjižnjici in bi se nekdo smejal temu? Ali pa, če bi jo spoznall v družbi in bi se nekdo smejal temu. Boš vedno podlegel očitkom drugim ali se bom zanašal na občutke, ki jih ob željeni osebi doživljaš? Če je res tako malo vredna v tvojih očeh, potem jo le brž zapusti.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Čustveno si vezan na te ljudi in zato te njihove pripombe prizadanejo, čeprav resnično niso pomembne.
Čestitam, da sta se našla in pomembna je ona/ti, vidva ne pa ostali “cepci” s svojimi pripombami…. :((

Na koga se boš sedaj oziral na vse ostale ali na njo?
Kaj bo šele ko bosta živela skupaj (z to ali bilokatero drugo) boš se tudi stalno oziral okrog, da ti kdo pove, da ti dlaka štrli narobe?
Ne bo zadovoljna nobena s takim cagavim mezgetom…..kaj šele zadovoljena ;))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]


Iz glave mi ne grejo besede sošolke ko mi je rekla, da če bom hotel imeti punco, da bom jaz moral iti do nje, da naj ne pričakujem da bo ona prišla do mene. V mojem primeru pa ne vem, če bi lahko rekel da sem jaz šel do nje. Saj drži da sem jaz napisal oglas, toda ona se je odzvala. Še sam ne vem, kdo je tukaj lovec in kdo plen.


Iz glave mi ne grejo besede sošolke ko mi je rekla, da če bom hotel imeti punco, da bom jaz moral iti do nje, da naj ne pričakujem da bo ona prišla do mene. V mojem primeru pa ne vem, če bi lahko rekel da sem jaz šel do nje. Saj drži da sem jaz napisal oglas, toda ona se je odzvala. Še sam ne vem, kdo je tukaj lovec in kdo plen.[/quote]

Lahko nekaj predlagam? Misli s svojo glavo in ne pusti, da mnenje ene osebe vpliva nate. Ja fantje so lovci, a vendar vidimo tudi ženske, ki storijo prvi korak. Kaj pa zdaj? Raje pusti to jago in uživaj s punco.

*˙ ) ¸.·´¸.·*´¨ ) ¸.·*¨ ) ( ¸.·´ ( ¸.·´ Cordy.si

aja…še to. moje mnenje pač 🙂 Meni so besede tvoje sošolke butaste. Resno 😀 (21. stoletje pa to 😉 )

*˙ ) ¸.·´¸.·*´¨ ) ¸.·*¨ ) ( ¸.·´ ( ¸.·´ Cordy.si

Osredotoči se na občutke, ki jih doživljaš ob njej, ne pa to, kdo je lovec in kdo je plen. Bolli te k***c, kdo je lovec. Kaj ti bo to? Jaz pravim, da si lovec, ko se boriš za njo, za svoje občutke, namesto da se oziraš na to, kar drugi govorijo. Seveda se boš zdaj spet oziral na to, kar ti mi tu govorimo. Ne oziraj se na nič.
Pomembno je, kar sam verjameš. Mogoče pa boš moral kaj izgubiti, da boš spoznal njeno vrednost in boš potem drugače razmišljal.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345


Sem že zgoraj napisal, da mi sošolkine besede ne grejo iz glave. V mojem primeru pa sploh ne vem, kdo je bil lovec. Jaz sem napisal oglas, ona se je na oglas odzvala. Komu pripada vloga lovca in komu plena?
Poleg tega me je sram komu povedat, da sva se na tak način spoznala, sploh ker sva še čisto mlada (jaz 19, ona 17 let). Jaz ne poznam nikogar, ki bi se pri teh letih spoznal preko oglasa. Bojim se da bi me smatrali za nekoga, ki si ni sposoben najti punco v vsakdanjem življenju.

In zakaj, lepo prosim, je to sploh pomembno?

Oziroma, če ti je … zakaj si sploh dal oglas in zakaj si sploh odgovoril punci, ki se je odzvala?

Daj se malo vzemi k sebi, resno. Kje je tvoja samozavest? Spoznal si v redu človeka, zdaj te pa moti, ker se nista spoznala po nekih tujih obrazcih? Bi moral k njej pristopiti s tremi piri v riti na gasilski veselici in jo zavrteti v polko?

Npr. sošolka mi očita, da se zanjo sploh nisem potrudil, da nisem bil lovec kajti po njenem je tako, da mora moški pristopiti k ženski. Bojim se, da ne bom zdržal tega pritiska in bom punci primoran dati konec.

Iz glave mi ne grejo besede sošolke ko mi je rekla, da če bom hotel imeti punco, da bom jaz moral iti do nje, da naj ne pričakujem da bo ona prišla do mene.

Tvoja sošolka je malo omejena, da ima tak način razmišljanja. Ti pa si neumen, da daješ njenim neumnim izjavam, (ki so brž ko ne posledica njenega ljubosumja) kakršnokoli veljavo.
Jebela cesta!! A maš hrbtenico al ne!?? Pošlji jo v 3 PM! (sošolko mislim in ne te tvoje aktualne bejbe) 🙂

premlad in nezrel za vezo.že sedaj slediš črednemu nagonu drugih mnenj. če bi ti ona bila res TOP potem niti pomislis ne bi da bi đelel zaljučiti z njo zaradi tega.

Jaz svetujem, da poslušaš sošolko in pustiš svojo punco. Ampak to samo zato, da jo rešiš gumbca, s katerim se je spečala. Ne res! Prav smili se mi tvoja punca, ker ima tako smolo, da naleti na kretena, ki dejansko razmišlja, da bi jo dal na čevelj zaradi take neumnosti.

Tvoja sošolka je smotana. Ma fanta? Da ji nisi mogoče celo ti ušeč..

Živjo,


Tako kot so ti že drugi napisali, ti lahko tudi sam pritrdim, da če nisi osebnostno dovolj močen, da se lahko spoprijemaš s takšnimi škodoželjnimi ljudmi, potem tudi res vprašanje kako bosta druge probleme (recimo) vidva enkrat (v prihodnosti) reševala. 😐
No mogoče bo uspešno – dokler ne bodo drugi začeli dajati pripomb, potem pa…
Gre se za nevošljivost v osnovi, niti ne toliko zaradi vsebine svetovanega (s strani sošolke in drugih “kekcev”). Nekdo (na MON-u) je imel zanimiv podpis: Slovenec ti bo odpustil vse, razen uspeha. In ti si ga doživel – na nek svoj način. Na “lahek” način si prišel do punce, čeprav kakšna, se bo pa sčasoma pokazala, je pa druga zadeva. Pa vendar.

Tukaj tudi sam dvomim, če se je šlo za lovca/lovkinjo in plen, mogoče se je preprosto vzpostavilo tržno ravnovesje (ekonomija) ? 😀
Ti si dal ponudbo (na trg), povpraševanje (glede na tvoje specifike dobrine) je pa obstajalo – dobrina “kupljena”. Cena, ki si jo plačal za to, se bo pa sčasoma razkrila. 😉
Tako da za moje pojme te je ona pač izbrala iz police mesnih izdelkov (recimo, da se “fleshy type”) iz množice konkurenčnih ponudb.

Vsi ostali so samo nezadovoljneži, vendar dobro – sedaj si vsaj videl kdo ti privošči oz. neprivošči sreče. Kdo je pravi prijatelj. Vse je za nekaj dobro, right ? 😐


Ja, ima fanta. Zagotovo ne gre za to, da bi ji bil všeč. Pač je mnenja da vse to ne more iti skozi, da sem na tak “lahek” način prišel do punce.

Se pridružujem napisanemu. Punce nisi vreden. Pa kaj imaš komu (sošoki) za razlagat, kako in kje ste se spoznala.


Sem že zgoraj napisal, da mi sošolkine besede ne grejo iz glave. V mojem primeru pa sploh ne vem, kdo je bil lovec. Jaz sem napisal oglas, ona se je na oglas odzvala. Komu pripada vloga lovca in komu plena?
Poleg tega me je sram komu povedat, da sva se na tak način spoznala, sploh ker sva še čisto mlada (jaz 19, ona 17 let). Jaz ne poznam nikogar, ki bi se pri teh letih spoznal preko oglasa. Bojim se da bi me smatrali za nekoga, ki si ni sposoben najti punco v vsakdanjem življenju.[/quote]

Očitno je, da nisi lovec ampak ribič. Z oglasom si vrgel trnek in ona se je ujela.

New Report

Close