Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Dr Reš

Dr Reš

Ali je začel dr Reš deliti koncesijske postopke?
So mu jih dali zopet več,katera kaj ve o tem oz,bi mogla vedet tista ki je bila pred kratkim pri njem.
Hvala in lp

Zdravo!

Midva sva bila včeraj pri njem. Imava vse narejeno za obmp, razen krvi za SPB, če to rabi. Je rekel, da ne more več kaj narediti.

Mož ima v redu seme, tudi po 20 urah, ko me je včeraj pregledal je še vidnih plavalčkov. Tako da nama je rekel, da ko se odločiva za postopek, da sicer tudi umetna ni zanesljiva oploditev, naj se javiva.

Nekaj je govoril,da saj da jaz nimam še veliko let (29), da naj prideva konec leta, lahko tudi v začetku nasl. leta. Da pa če se nama mudi, da lahko že jeseni.

Potem sva se naročila ko sva prišla iz njegove ordinacije. Sva naročena sredi septembra. Ma se mi zdi, da bomo imeli takrat zopet en posvet. Sestra zunaj, ko sem vprašala, da če se lahko naročim za v vrsto za ivf, da to on invidualno določi, ter da se je treba z njim zmeniti. Nismo pa nič govorili, kako se bo postopek plačal. Imava pa oba napotnice.

Kolikor berem forum, se mi zdi, da so ene že pisale, da proti koncu leta zmanjka tistih postopkov preko zavar. Morda je pri nama mislil prav to?

Upam, da bo dobil še kaj postopkov.

Srečno vsem.

Lp, Bata.

Mogoče se bo še kaka javila, in povedala kaj glede postopkov pri dr. Rešu.

Ker sem tudi sama neučakana in me zanima ali ima ali nima v tem času še kaj postopkov za preko zzzs.

Lep večer vsem oz. že lahko noč.

Lp, Bata.

Bata najlepša hvala,upam,da se bo res kakšna javila,ki ve kaj več.
Pozdrav

Živjo!

Dr. Reš je letos bolj proti koncu s postopki preko ZZZS. Pred cca dvema mesecema mi je rekel, da jih imajo še manj kot 100, pa je še pol leta do konca leta. Na leto jim jih odobrijo cca 400.
Z možem greva sedaj drugič v postopek, tokrat preko ZZZS, prvič sva plačala.

Tudi midva sva se sedaj po dveh neuspesnih postopkih v LJ odlocila, da greva k Resu. Zanima me, na katero telef. stevilko se lahko narociva na prvi razgovor????

Hvala, Ajda.

041-667 482

Telefon od ordincije:01/ 510 68 00

Hvala, sem danes ze poklicala, tako, da sva ze avgusta na vrsti.
Ajda

Midva sva bila tudi vceraj pri njemu. Predlagal nama je postopek IVF, ki ga lahko izvede takoj… ob placilu, saj koncesijskih vec nima, vsaj ne za nove. Postopek stane 900eur, pa se 300eur za zdravila. Lahko pa se odlociva, da pocakava. Cakalna doba je do 1 leta 🙁

A, da nima več postopkov, joj,…torej bo treba plačati, ICSI je pa ziher še bolj drag….
No, pa vseeno, ker na tem forumu človek vse zve,zato me zanima, če mi lahko katera napiše pot do Rešove ordinacije (v grobem) in naslov, ker sem iz SG, pa niti prebližno ne vem kje so Dravlje. Pripeljem se po avtocesti iz smeri Arja Vas – Ljubljana. Zanima me, kateri odsek je pravi, da grem dol z avtoceste in potem naprej do Reša…

Hvala, Ajda.

Tud midva sva včeraj bila pri Rešu in nama je predlagal IVF – samoplačniško. Baje nima več na zavarovalnico. Bo po novem letu.
trenutno se odločava ali bi šla v postopek že zdaj ali bi počakala. Namreč se je odvrtelo tko hitro, v postopek bi šla že v ponedeljek, kar pomeni, da morav v tem tednu še v Italijo po zdravila.
Ve katera, kako je lekarna tam odprta?

A res katera ne ve poti do Reša???
Ajda

Oj Ajda,

Malo bom zakomplicirala, ker mi TIS ne dela in sem zato načrt poti naredila kar z ViaMichelin.

Uporabi link:

in načeloma bi morala priti do Reša.

Srečno pot!

Točnega delovnika na Fernettih ne vem, računaj pa da je deljen. Odpirajo pa v Italiji po večini ob devetih.
Tudi midva začneva v ponedeljek. Srečno!

Sva klicala v Lekarno, res majo deljen delavnik. Delajo pa tudi jutri, ko je praznik in v soboto do 13.00. 😉

tina77
To je fiksna cena za IVF, ali pride še k temu kaj zraven? Je v to ceno vključen celoten postopek (hormonske injekcije, UZ, punkcija, vsaditev embrija,..)?

Poleg tega me zanima, kako izgleda postopek, če si prej bil v obravnavi pri drugem zdravniku? Je to ovira ali ni težav? MOraš kartoteko od prejšnjega specialista prenesti k dr. Rešu ali naredi svoje preglede?

Cena ICSI pri njemu je 1100 evrov, zdravila pa me bodo prišla 200 evrov, jih bom kupila kar pri njemu, ker jih ne potrebujem veliko.

Zanima me to ko govorite, da morate v Italijo po zdravila za postopek IVF? Kaj ne dobiš zdravil v Sloveniji ali Avstriji?

tina77 in amstaffka, potem gremo vse zdaj k Rešu na IVF? 🙂
Midva sva včeraj šla po zdravila, dobila vse, plačala 280 €.
Sva se seveda odločila, da greva v postopek!

sahe, cena za IVF je 800€, zdravila pa kot sem napisala – jest sem dala 280€, se pravi skupaj mal manj kot 1100€.
Po zdravila pa v Italijo, ker so cenjša, bojda.

New Report

Close