Zdravi, zadovoljni in motivirani otroci – jesenski seminar

anonimni uporabnik, 30. september 2016
Ostalo

Najvišja vrednota v šoli ne bi smela biti uspeh in napredek, temveč – učenec. In dobra šola uči za življenje, ne za ocene.

Založba Didakta pripravlja jesenski seminar z aktualnimi tematikami, kot so uspeh, motivacija, vzgoja v digitalni dobi in vrhunskimi predavatelji – 8. oktober, Festivalna dvorana Ljubljana. Prijava >

“Najvišja vrednota v šoli ne bi smela biti uspeh in napredek, temveč – učenec.

In dobra šola uči za življenje, ne za ocene,”

poudarja dr. Jože Bajzek.

Program

Dr. Albert in Leonida MRGOLE – SKRIVNOST MOTIVIRANIH OTROK

Predavatelja, Leonida in dr. Albert Mrgole, starša štirih odraslih otrok, ki preko 15 let delujeta v psihoterapevtski praksi, bosta na konkretnih zgodbah in primerih pokazala, kako ohraniti stik z odraščajočimi otroki v težkih in nepričakovanih situacijah.

Dr. Jože BAJZEK – UČITI IN VZGAJATI V DIGITALNI DOBI

Dr. Jože Bajzek je v Sloveniji priznan predavatelj predvsem na področju vzgoje za starše in učitelje in predava po vsej Sloveniji, od Prekmurja do polnega portoroškega Avditorija. Vodil je sociološke raziskave tako v Italiji kot v Sloveniji. Je avtor mnogih člankov in več znanstvenih del. Njegova predavanja zaznamujejo navdihujoč optimizem in znanstvena natančnost.

Marko JUHANT – ZDRAVI, USPEŠNI IN MOTIVIRANI OTROCI

Marko Juhant, specialni pedagog, je poklicni vzgojitelj za otroke z motnjami vedenja, specialist za obnašanje. Pred leti vzgojitelj v vzgojnem zavodu ter ravnatelj in vodja izobraževalnih programov za delo na sebi, se danes posveča svoji »življenjski strasti« – vzgoji vzgoje otrok. Že vrsto let se zavestno ukvarja s preventivo in ravnanjem staršev, vzgojiteljev in ostalih, da bi otroci postali čim bolj samostojni, uspešni in zdravi odrasli ljudje, predvsem pa že v otroštvu srečni oziroma zadovoljni.

Med.Over.Net desetim staršem poklanja brezplačne vstopnice.
Na e-naslov [email protected] pošljite 3 stavke o tem, kaj vam pomeni beseda “vzgoja” in kako si vzgojo predstavljate. Prvih pet bo dobilo po 2 brezplačni vstopnici.

predavatelji
Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,480
30.03.2024 ob 10:27
297,478
18.07.2024 ob 02:15
113,029
28.10.2022 ob 14:48
Preberi več

Več novic

New Report

Close