Okrepite strast do življenja! Plešite že zjutraj!

Uredništvo, 20. oktober 2018
Ostalo

Jutro, ki ga boste začeli z vodenimi vajami po plesno-gibalni metodi Ishmech, s svetimi plesi po Gurdjieffu, z meditacijo vrtenja ali aktivnimi meditacijami, ki jih vodi plesna pedagoginja Kristina De Ventus, bo zagotovo spremenilo vaš dan. Telesu boste vrnili fizično moč, uravnovesili um in emocije, prevetrili dihalni in srčno-žilni sistem.

Dan je najlepše začeti s popolno predajo glasbi!

Jutranje gibanje in glasba v vaše življenje prineseta sproščenost, čustveno stabilnost, razsodnost, strast, energijo in užitek do življenja. Ko odvržete misli in se gibanje zlije z glasbo, se zgodi čudovita meditacija – življenje postane radostno in strastno. Na daljši rok jutranje gibanje deluje samozdravilno, terapevtsko, saj nas osvobaja frustracij, strahov, jeze, žalosti in drugih potlačenih čustev, ki nas ovirajo, da bi živeli polno.

Preko Ishmecha, svetih plesov Gurdjieffa, vrtenja in aktivne meditacije spoznavamo in raziskujemo svojo notranjost. Vse te metode nas pripeljejo do spremembe notranje kemije. Specifično vodeno gibanje prav tako vpliva na razvijanje in povezovanje zakrnelih sposobnosti možganskih sinaps, kar neposredno vodi v razvoj primarne inteligence. Človek ne postane pametnejši, temveč inteligentnejši. Informacije naučenega zna v vsakem trenutku uporabiti na primeren način, ne na vedno isti. Tako se ne ponavlja, vedno znova je nov in tudi zdrav.

Kristina De Ventus je mednarodno priznana vrhunska plesalka in plesna pedagoginja, ki vodi gibalno-plesno metodo Ishmech, svete plese po Gurdiejeffu, tehniko vrtenja po izvorni metodi Rumija in različne aktivne meditacije.
https://www.deventus.si; www.bindu.si

Avtor
Piše

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
148,234
23.03.2023. ob 20:43
288,757
29.03.2023. ob 17:38
110,749
30.03.2023. ob 15:37
Preberi več

New Report

Close