Migaj, za aktivno in zdravo Slovenijo

Izziv bo v tvoje življenje pripeljal številne pozitivne spremembe in poskrbel, da se v svoji koži počutiš samozavestno .

Ekipa enega najuspešnejših portalov za zdrav življenjski slog – Popolna Postava pripravlja športni izziv za vso Slovenijo. V samo 60 dnevih ti bodo v tem brezplačnem izzivu pomagali z nasveti, recepti in vajami, s katerimi ustvariš zdrav življenjski slog in oblikuješ svojo popolno postavo.

Miha Geršič. Ime, ki ga poznajo vsi, ki so kadarkoli razmišljali o preoblikovanju svoje postave.
Tokrat pripravlja največji brezplačni vseslovenski športni izziv za popolno postavo. V njem bo delil modrosti, ki so njemu in njegovim sledilcem pomagali ustvariti zdrav življenjski slog in oblikovati svojo popolno postavo.
Prijava na izziv je popolnoma brezplačna. V zameno za prijavo ti Miha vsak teden pošlje vaje, nasvete in recepte, s katerimi ti popolna preobrazba ne uide.

Miha Geršič

Hkrati pa so za vse udeležence pripravili vrsto nagrad. Med vsemi izstopa glavna – Miha bo na začetku izziva izbral nekoga, ki bo z njim vadil cel 60-dnevni izziv. Vadba z enim izmed najbolj uspešnih osebnih trenerjev v Sloveniji te zagotovo pripelje do tvoje sanjske poletne postave.

Izziv bo v tvoje življenje pripeljal številne pozitivne spremembe in poskrbel, da se v svoji koži počutiš samozavestno in odlično.

Vsi nasveti, vaje in recepti so preizkušeni. Miha je z njimi pomagal že več kot 15.000 Slovencem in Slovenkam.
Če tudi ti želiš poskrbeti za svoje zdravje, počutje in postavo, potem je ta izziv ravno pravšnji zate.
Miha zbira prijave na izziv na svojem portalu www.popolniasizziv.si. Prijaviš se lahko najkasneje do 5. maja, izziv pa se začne 8. maja.

Več novic

New Report

Close