Med.Over.Net

Ločitev, nezvestoba in ljubezenski nasveti

Punce pri 30 čudne

Default avatar

Gricko

Pozdravljeni.

Me zanima vase mnenje.

Star sem 29 let. Pri dvajsetih letih imel trdno vezo, ki se je kot skoraj vse najstniske po petih letih končalo. Na koncu 2 leti tudi živela skupaj sama.

Po tem nisem prav resno iskal resne punce, saj sem mnenja da moram biti sam toliko časa kolikor časa sem bil v zvezi, ker bi vlekel vzorce prejšne zveze v novo. To je res sem opazil. Pa tudi brez veze mi je biti kr z eno če ne čutim 100% do nje.

No sedaj bom 30 in mi je vse malo dol padlo. Mogoče ne iščem punce na prvih lokacijah. Ker sem imel po koncu zveze več casa sem se začel aktivno ukvarjati z določenim športom, ki sem ga moral v času zveze skoraj upostiti (to si najbolj zamerim).

Ne vem zakaj me privlačijo ženske, ki se zelo malo ličijo ali skoraj nič. In pa ne nosijo tistega cenenega nakita in razno raznih uhanov, da o dolžini nohtov in pa barvah ne govorim. Me kar namrazi ko se spomnim.

Ne vem zakaj se danes ženske tako čudno oblačijo. Meni osebno je to res odvratno. Iščem pa predvsem punco, ki jo bi imel rad. Ne pa, da je bi kazal drugim. Če gremo v nočne lokale se mi samo smeji. Me ne bo nobena prepričala z svojim kiparskim tečejem, ki ga je naredila na sebi predno je šla žurat.

V internetne zmenkarije ne verjamem. Ker se mi ne da nakladat tam nekaj v tri dni da bom šel z njo na pijaco. Ko pa poslusam kolege kako se postavljajo in nakladajo puncam o (službah, potovanjih, stanovanjih) si pa tudi mislem če mu verjames si pa tudi malo neumna. Tudi z žensko, ki sem kar koli imel že prvo noč me nato vse skupaj mine saj si mislim "a ti se tako z vsakim" Sam sem pristaš da že na prvi pijaci govorim resnico in ne pretiravam in pa tudi pozorno poslušam kaj mi ona o sebi govori in potem po času malo primerjam skupaj.

Nevem ali sem jast malo čuden pa drugače gledam na vse skupaj. Dosti krat imam občutek da bi se moral roditi 20 let prej. Ali pa je problem v tem, da sem s svojo samopodobo zadovoljen. Ne bi nič spreminjal. Ne poklica, ne službe. ne videza. Lahko je pa tudi to da resne in postene punce ne hodijo v nočne lokale.


No povzetek vsega skupaj je, da ne vem kje bi spoznal resno punco, ki mi bi bila všeč,

LP
Default avatar

astorija

Dragi Gricko!

Daj priložnost sebi in vsem puncam, ki si jih naštel. Manj in bolj namazanim, s svetlimi ali daljšimi kričečimi nohti. Daj vse na stran in se samo spoznavaj. Odločaš še vedno ti n akoncu, torej nimaš kaj izgubiti.
Default avatar

....................

Tisti, ki jim niso všeč barbike v kičastih oblekah, kupijo golo barbiko in si jo ustvarijo pos voji podobi. Pri ženskah, živih ženskah, v resničnem življenju, to žal ni možno. Ti časi naj bi bili mimo. Tako da... če ti nič od tistega, kar je na voljo, ne ustreza, tvoj problem. Ne moreš pričakovat, da se bo cel svet zate spremenil.
Čeprav... obstajjao tudi takšne o katerih ti govoriš. Samo v nočnih klubih ni takšnih. Poglej v kakšni skupnosti verujoče mladine. Če misliš, da bi prenesel dekle z nekaj pubra in neupadljivo šminko. :)
Default avatar

fishstick

Zivjo

Star sem 26 in imava podobno razmislanje ( sm mislu da sm js edini "wierdo") :D

Js se probam ne-obremenjevat kje in kdaj bom spoznal ksno kul bejbo. Kadar grem zurat, grem izklucno zato, da se mam fajn !
Dva dni nazaj sem se registriral na badoo(firbec me je matral kako zadeva izgleda). Zamisel spletnih klepetalnic ni slaba, vendar se mors (pomoje) dosti ubadat + seveda met sreco :)

Ne sekirej se, te stvari se zgodijo ob "pravem casu" (baje :>>).

Lp
Default avatar

maritka

Bi rekla, da se preveč ubadaš z iskanjem prave punce. Ko se boš bolj sproščeno družil s puncami in jim pustil, da se izrazijo, se z njimi samo družil, boš kaj hitro spoznal kakšno pravo :-) Če se ukvarjaš bolj z moškim športom mogoče res ne srečuješ veliko žensk, verjemi pa, da jih je veliko, ki so preproste in luštne.
Default avatar

nenaličena

.................... je napisal/a:
S prvim stavkom se strinjam, z drugim pa niti najmanj ne. Se tudi sama nikoli ne ličim, ne lakiram nohtov, pa zato še ne pomeni, da sem v kakšni verski skupnosti. Je pa res, da v nočne klube ne zahajam, ampak sem ter tja na kakšen žur, nenaličena, seveda. Sem se sicer ličila malo v najstniških letih, a se mi zdi tako bz vso tisto kemijo nase nanašat in potem fasado dol spravljat. Pa potem moraš skoz imeti poleg v torbici vso maskersko opremo ter ogledalo, da čekiraš, če je vse še na tebi in popravljaš.
Za koga oz za kaj naj bi to počela?

Mislim pa, da nas niti ni tako malo takšnih. Vsaj punce iz moje druščine se ne ličijo ali nekatere res čisto malo, je pa res, da tudi v nočne klube ne zahajajo.
Default avatar

Spartacus

Mislim, da nisi čuden.

Imam par kolegov, ki so tvoje starosti in mi vedno pravijo, da si ne morejo najti normalne-resne ženske.

Govorim o fantih, ki imajo vredu službe, so odgovorni in imajo finančne zadeve urejene.

Vse, ki so samske pri 30letih, so večinoma povsem nedorasle svojim letom, so zafrustrirane, predvsem pa so prepričane v svoja lastno pomembnost in si ustvarjajo previsoka lastna pričakovanja.

Mislijo, da so oh in sploh in seveda samo čakajo na princa, ki bo jahal belega konja.

Vendar se večinoma ne zavedajo, da so dobri vsi oddani in kaj lahko ona sploh ponudi dobremu moškemu!?!

Ne sikiraj se, tudi za tebe se bo našla kakšna normalna, pa čeprav lahko traja nekaj časa.
Default avatar

fishstick

astorija je napisal/a:
Tole je treba vzet na znanje.
Hvala
Default avatar

še ena skoraj 30 ;)

Jaz bi pa lahko rekla, da vsi moški pri 30ih želijo od deklet samo sex in nočejo resne zveze, ......

Sama sem stara skoraj 30, ponovno sem samska po veliko letih skupnega življenja z bivšim fantom.....imam izobrazbo, službo, svoj avto, veliko in rada se ukvarjam s športom, naličena sem priložnostno in tudi takrat nimam "maske", oblačim se normalno (karkoli že to je), pa včasih nosim tudi uhane in drug nakit (ojoj, grozno), rada se hecam, nisem preveč sramežljiva, nisem vulgarna, sem samozavestna, pravijo da izgledam ok, torej sem tudi v tem pogledu normalna, včasih grem tudi ven, ampak ne vsak teden, rada se družim, imam svoje prijatelje, ...zdej me pa samo zanima zakaj sem "čudna pri 30"?

Ravno tako kot sam praviš, da je težko najti normalno punco, je tudi meni težko najti normalnega fanta! Ne vem zdej, a je res glavni razlog oz. problem ravno v meni?

Ampak kljub temu ne morem biti "packa" in vas vseh dajati v isti koš! Ne jaz, ne kdo drug! S tem si ustvarjam nove bariere, ki mi čisto nič ne pomagajo. Sploh je pa moja želja samo ta, da bi bila srečna...samska ali pa vezana, vseeno je ;)
Default avatar

29letnik

nisi edini ki misli tako je pa glupo da čas mineva, taki bi mogli ustanovit svoj klub :P
Default avatar

pri 30 h

jaz ne bi metala vse v isti koš...jaz sem bila 10 let s partnerjem pa sem pri 30 h po razpadli vezi samska...preveč rzhajanj in ostala sva prijatelja. Sem tiste vrste...ki je rada urejena...normalna...sproščena.. za hece in poštena...in ne iščem na vrat na nos fanta...spoznavaš...steče pogovor..pa že tko iz vrstic in mimike razbereš kam pes taco moli. praviš da te mine...ko greš za eno noč s punco...čudno..to delajo najstniki ne pa pri 30 h...tako da jaz bu se malo vprašala...da pa morda tut pr teb nekaj ne štima...če praviš da imap dobro samopodobo. vso srečo...:)
Default avatar

Spider

Ne razumem, zakaj rineš v lokale, če ti je scena odvratna. Ti s emoraš vključiti v kakšne delavnice, dobrodelna dejavnost...Skratka v okolje, kejr boš imel možnost spoznati bolj preprosta dekleta.
_______________

So it goes.

- Kurt Vonnegut -
Default avatar

yahel

Sem na skoraj istem kot ti s to razliko, da sem imel po 5letni zvezi, nato nekaj let pavzo in potem spet enoletno zvezo. In meni sploh ni več do tega, da bi se sploh še trudil z bilo kakršno novo zvezo. Meni je to postalo preveč utrujajoče, ko sem praktično vsakič ponovno razočaran nad ljudmi (v mojem primeru nad ženskami) in sem vsakič pretirano sesut in se vsakič znova sestavljam.

Pa ne pravim, da so vse ženske take, opažam pa, da je tega res ogromno. In pri mojih 30ih letih sem se naveličal spoznavati nove punce. Resno zagrizene so samo starejše od mene do česar mi ni, sovrstnice in mlajše od mene pa vse "plavajo" in ne vedo kaj bi same s sabo. One bi se samo malo crkljale, mogoče poseksale ko zapaše, pa potem spet malo družile in se crkljale, v kaj resnejšega pa niso pripravljene iti. Meni pa ni do nekih zajebancij in navadnega seksa brez čustev.
Pa ne dajem vseh žensk v isti koš, pravim samo, da je zmeraj manj "normalnih" punc (in verjetno tudi fantov).

Že nekaj časa samski in živim sam, počasi se navajam tega in se bojim, da se bom kar ustalil takole.
Kolegov in prijateljev je pa zmeraj manj, ker se vsi počasi poročajo, imajo otroke, se distancirajo in fokusirajo na svoj life style. Z drugimi besedami, zmeraj bolj postajam sam.
Default avatar

strpnica

Spider je napisal/a:
No, nekatere zmorejo kombinirati oboje.

Ampak dejansko se absurdno sliši, da hodiš tja, kjer je ja že po defaultu več takšnih žensk, ki niso tebi na kožo, plus tega se na teh krajih itak ne počutiš dobro ... Ne vem, če se lahko iz tega sploh kaj izcimi. Še daleč najbolj čudno pa je, da greš TI z žensko že prvo noč in imaš potem O NJEJ slabo mnenje. Kaj pa ti, kakšen si pa ti, če se pustiš položiti že prvo noč? Mislim ...
Pa tudi preveč gledaš na fasado, ni vse zlato, kar se sveti, ampak včasih pa tudi je; in obratno, ni vse zlato, kar se ne sveti. Skratka, tudi ženska, ki se ti zdi na prvi pogled naličena koza, je v resnici lahko čisto v redu, in tista, ki zgleda kot uboga siva miška, ni v resnici nujno poosebljena dobrota, intelekt in čustvena inteligenca.
Default avatar

čudna?

Meni pa vedno govorijo, da sem čudna, ker nimam makeupa in ker nimam nalakiranih nohtov in pobarvanih las in ker ne hodim v nočne bare. In ne maram tipov, ki se hvalijo z vsemi svojimi avti in službenimi potovanji in podobno. Še manj me privlačijo avanturisti. Tako, da mene se ne da srečat v pubih, barih pa tudi ne na verskih srečanjih, ker ne hodim v cerkev. Ker eni očitno mislijo, da smo nenaličene verski fanatiki. V bistvu so mi moški, ki hodijo v nočne bare, ki žurajo ponoči, nezreli.
Default avatar

nepričakovano

yahel je napisal/a:
Pripravi se na možnost, da boš ravno tedaj morda spoznal bodočo ženo :)
Default avatar

še ena taka

se kar podpišem pod odgovor, "še ena skoraj 30 ;)"

Gricko, menim, da bi moral spoznavati, tako naličene, kot nenaličene punce, z dolgimi in kratkimi nohtki...,razumem te, da imaš določeno mnenje, kakšno si želiš, saj veš kako pravijo, "zarečenega kruha se največ poje"..morda, te kdaj kakšna preseneti...ni vse v zunanjosti..

Sem v podobni situaciji kot ti, le da se sprašujem, kje najti, normalnega fanta?.. stara sem skoraj 30, pred kratkim sem po osmih letih končala vezo, narava dela, ki ga imam od mene zahteva urejenost, kot je osnovni make up, urejeni nohti in obleka službi primerna, kar pa ne pomeni, da nisem normalna...Imam izobrazbo, redno službo, sem komunikativna, tudi športam skoraj vsak dan, vozim motor..itd...hočem povedati, da ne metati vse v en koš. Če se ženska, ki da nekaj nase v svoji koži počuti še bolje, zakaj pa ne..

Tako kot se ti sprašuješ, kje najdi normalno punco, se jaz sprašujem, kje najti normalnega fanta...,v nočne lokale ne hodim, če pa me pot enkrat na leto zanese tja, si vsakič na novo rečem, da me sm dolgo spet nebo...

Predvsem ti priporočam, da si daš čas, ko bo čas bo že prišla prava, ponavadi takrat, ko najmanj pričakuješ...sama se ne obremenjujem več s tem, raje nimam nič, kot da sem nesrečna..., trenutno uživam sama s sabo, športam in se v prvi vrsti posvečam sebi...

lp vsem
Default avatar

preprosta 30-letnica

Jaz sem resna. Ampak po definiciji Gricka očitno v letih, ko sem "čudna". :)
Default avatar

Aragorn

Jaz se pa strinjam s Spiderjem, napisal je kratek post, prezrt je bil, pa je pomoje zadel bistvo. Zakaj bi se toliko osredotočal na to kaj nočeš? V bistvu pišeš več o tem, kako je danes vse čudno in grozno in našminkano kot pa o tem, kaj dejansko hočeš. Če kupuješ športnega kabrioleta, verjetno ne gledaš na avto.net SUV-jev in se zgražaš nad tem, kakšni avtomobili (med drugim) obstajajo dandanes na svetu. In na svetu je vsega dovolj, stvari ki jih nočeš in stvari, ki jih hočeš- kar iščeš, to boš našel. Tako da; definiraj si, kaj res hočeš in ne obremenjuj se stvarmi, ki jih nočeš. Malo pozabi na iskanje, samo pri sebi si potrjuj, kaj hočeš, vedi da boš to dobil in živi normalno; bodi srečen, nikogar brez razloga ne zavračaj in sprejemaj ljudi, pa bo prišlo vse kar samo od sebe.
Default avatar

Sončica 30

še ena skoraj 30 ;) je napisal/a:
Evo še ena taka :;)) stara 30, dve propadli dolgoletni vezi...po 10 letih ponovno sama :) imam službo, stanovanje, živim sama, rada športam, postavna, fletna... pa bi tudi lahko rekla da je težko najdt normalnga fanta pr teh letih :) ampak jest se trenutno še ne obremenjujem s tem mi je za enkrat kr fino da mam mal več časa zase :P se mi pa zdi da se fantje res nekak bojijo takih punc....pa res ne vem zakaj...