Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje znaki spontanega splava so?

znaki spontanega splava so?

Dobro bi bilo, če bi ti kontrolirali hCG. Tako bi se videlo, če nosečnost napreduje ali propada.

No pri meni je šlo za SS. : ( Zgodaj zkutraj krči in krvavitev. Sreča v toliko, da se je vse samo sčistilo.

Pozdravljene.

Mene tudi nekaj zanima. 9.2. sva imela s partnerjem nezasciten spolni odnos (kot tudi ze veckrat prej), a tokrat mu je “uslo not”. Menstruacijo bi morala dobiti 6.2., test nosecnosti sem naredila 16.2. in je bil negativen. Vseeno sem imela obcutljive prsi, slabost in seveda zamujanje menstruacije. Vceraj, 18.2. sem dobila nekaj podpbnega menstruaciji, ceprav je bila zelo blaga. Danes pa sem se zbudila v luzi krvi, boleci nisem imela. 10 minut nazaj sem bila na wcju in ni bilo vec nobenih znakov menstruacije. Mogoce panicarim, a vseeno me zanima ce bi to lahko bil SS, saj ga je v nasi druzini dozivela ze moja mami, in kolikor vem je to lahko dedno. Hvala za odgovore.

Pozdravljene imam vpraša je imela sem 2 ss in po 2 letih mi je uspelo spet zanosit pred 2 tednoma sem dobila spet krvavitev in logicno da takoj letela na urgenco ginekolog je reko da je za 6 tedem velikost normalna in da srcek utripa zato mi je predpisao počitek dobroston tablete ter spesmex proti krčam in magnesol šumeče tablete v petek večer sem kar precej krvavela z strdki vendar so bli strdki v velikosti riža spet sem letela na urgenco in na pregled in spet je blo vse vredu pozabla sem umenit da ta krvavitev bla bolj sluzasta in spet je blo vse dobro srcek vredu biu sedaj pa vsako večer krvavim kar precej čes dan ne tako večer pa se na čase kar ulije z mene prsi so še vedno na dotik občutljive in nisem v strahu kot sem bila pri prvih 2 ss ampak si nwm vec kaj si naj mislim je imela katera podobne znake in je blo potem na koncu vse vredu?

New Report

Close