znaki spontanega splava so?
Uh, dobro se držita, Katarina! Super, da si optimistična.
Na netu najdeš celo koledarčke ovulacije glede na zadnjo menstruacijo, ampak to je tisto po povprečju. Okvirno imaš ovulacijo cca dva tedna pred menstruacijo – če imaš reden povprečen štiritedenski ciklus, je to hkrati dva tedna po prvem dnevu menstruacije.
Toliko SS sigurno ne bi imela zaradi downovega sindroma; nemogoče je, da bi se ista kromosomska okvara pojavila pri petih nosečnostih.
Spermiji so že okej, če so že petkrat opravili svoje delo. Opirajta se na to, da z vama ni nič usodnega narobe in da je mogoče dejansko kriva pretanka sluznica – kar se pa očitno da pomagat. Res držim pesti, da se vama bo želja uresničila!
strpnica
kaj pa bova druegega bolj se bova sekirala pa razbijala glave zakaj pa midva bolj bova na slabšem…
torej če prav razumem prvi dan ko dobim menzes že lahko stejem dneve do ovulacije ? 🙂
ja to veva nama je ze g povedal da to ni to..da je najverjetneje sluznica,moj pa kot “ded” ne jaz sem kriv aa sva se tole morala predebatirati….
drugace pa bolj sva se oprijemala slabih misli in si ustrvarjala svoje bolj sva bila pobita…pol sva si pa rekla da je dovolj tega ..jaz bom zacela krvomočnico piti…in sva takoj posatala malo boljse volje res nima se smisla sekirat ker ti le slabo vpliva na psiho…prej sva se zdaj pa sva skorajjjjj že ok…
komaj čakava….zdaj mam neke “vrste” menzes..lahko ze zdaj pijem krvomočnico?
Pozdravljeni,
Poteka 6.teden nosecnosti in me zelo skrbi ker nimam vec nikakrsnih znakov nosecnosti. V spodnjem delu trebuha me sicer vsake toliko malo spika (prejsnji teden me je zelo), prsi so sicer malo vecje a niso vec bolece tako kot prejsnji teden… na wc nikoli nisem pogosto hodila ponoci, ne cutim nikakrane slabosti in je niti nisem, edini znak ki ke zadnje tri tedne redno spremlja je prekomerna utrujenost.
Ali je normalno, da nimam nobenih znakov (vec)? Sem prvic noseca, a se sploh ne pocutim noseco :/
Pregled imam cez 14 dni.
pozdravljene, vem da je forum že star pa vseeno.
imam naslednji problem.
3. januarja sem dva dni prehitro dobila menstracijo. imela sem dva dni prej krče. 3 januarja dopoldan pa so najprej prišli 3kosi modrega tkiva, nato sem imela tisti dan ful močno menstruacijo, drugi dan šibkejšo in tretji dan še sam par kapljic.
ali je možno da bi šlo za zgodnji splav?
ponavadi traja menstruacija 6 dni (2dni šibkejša, 2dni močna in zopet 2dni šibkejša)
res pa je da so bile hujše skrbi okrog novega leta imela sem take skrbi da mi je jemalo sapo in sem zaradi tega pomislila na splav.
hei tudi mene mocno zanima nekaj. Nazadnje sem imela menstruacijo 13.12.2014 …zadnji teden od danes nazaj sem imela mocne bolecine v trebuhu ki jih ponavadi pri menstri nimam.vceraj sem se pocutila slabo, driskala sem in bruhala. Danes se mi je iz noznice kar ulilo, redka svetla kri, ne taka kot obicajno pri menstri ampak kot voda. Nato sem se umila dala vlozek in ne krvavim vec ali misli kdo da je kaj narobe, ali bi slo lahko za spontani splav?
Drage moje,
Noseča naj bi bila 5t 3d. Včeraj so se mi pojavile krvave slesi v izcedku. Ponoči in zjutraj je bilo ok,,popoldne spet malce rjavkasto krvavega izcedka, pa potem spet nič,, popoldne, ko sem šla pa na veliko potrebo pa spetaluz s avežo krvjo. Krčev nimam nobenih, ginekolog pravi, da če ne bo slabše ne rabim hodit v bolnico,, mene pa tole ubija. Se je kateri dogajalo podobno? Hvala vam že v naprej.