znaki spontanega splava so?
no da se vam javim nazaj…
pred par urcami prisla nazaj od dezurnega..spet je bil ss. 🙁 🙁 🙁 🙁
res ne vem zakaj pride do tega pa tolikokrat ze
čisto sva na tleh brez volje do vsega..smrk smrk…
in mi prav hudo ko ga vidim tako potrtega ker si zeli biti ati,da se o meni pogovarjamo,krivim sama sebe 🙁 🙁 🙁
ne veva kako se pobrati…in iti dalje ko bi lahko bila vsaj ta pikica nama usojena in še to ni bila…
saj že imam vse zmenjeno tudi protitelesa…
nekaj sva si nasla da nonstop delava pa vsaj pozabiva…ampak se spomnis….
🙁 upam samo da so bili ti ss-ji vzrok pač da se ni obdrzalo,da ni bilo usojeno,,,in da nisem jaz kaj bolana oz.on…
eno vprasanje k se ga je moj spomnil po njegovi strani teta ima fantka z downovim sindromom,,sicer pravijo da ni dedno ampak ga vseeno zanima če je to kaj veze možno vmes,,upam da boste rekle da ne ker je cel potrt
prepričujem se da je pač tako hotela mati narava…in da nama bo enkrat ze bog povrnil…
upama samo na pozitivo testa da lahko greva dalje v akcijo,ker si nenormalno zeliva imeti otroka..sva skupaj od začetka srednje šole,in ze takrat sva se pogovarjala o otrocih da jih bova lepega dne imela…
tako da upava oba
katarina, a so bili vsi ss tko zgodnji pri tebi?
jaz sem ga imela tudi zelo zgodaj, test pozitiven dan izostanka, nato še eden … s tedensko zamudo dobila ponoči hudo krvavitev s krči. ni bilo kaj naredit.
glede downa ne bi vedela, če pa imaš npr protitelesa, je zadeva rešljiva veš 🙂 z aspirini. tako, da glavo gor punca!
takole izvidi so sledeči…
jaz zdrava in zdrav on :/
res pa je da se naj mi nebi pravilno vgnezdilo zato je prislo zaporedoma do toliko splavov…
tako da sem imela preiskavo kompletne maternice nevem kako se tole reče sem bila prevec adijo da bi karkoli lahko studirala zraven…
vidi se da si bo maternica lepo opomogla rekel je da ze v naslednjem mesecu lahko ponovno delava na bebici
uf vsaj nekaj vzpodbudnega 🙂
karin79
hvala tiii…cel čas sem študirala kaj mi je g rekel da naj poskusim piti pa se nisem spomnila 🙂
ja da naj bi imel azelo tanko in je tole bila posledica vseh splavov vseeno sva malo bolj vesela da ni krivda kje drugje no…
zdaj pa lekarno..
aves mogoče kako pa kdaj se pije to mi je tudi povedal pa si moja glava ni zapomnila :/
Piješ samo od pevega dne M do ovulacije, ker potem povzroča krče in lahko posledično splave.
Imaš dva načina za jo pripravit, al večer prej namakaš pa potem samo segrešej ali precediš. Ali pa eno žličko na 2,5 dcl vode zavreš, pustiš nekaj minut (pozabila sem točno koliko), ampak saj se bo kakšna oglasila, pa točno povedala.
Piješ po požirkih, najraje proti večeru.
Ja, če je sluznica pretanka, se ne more vzgnezdit.
Srečno! na tvojem mestu bi jo šla kupit že danes. Imajo jo v Sanolaborju 🙂