Najdi forum

Pozdravljeni

Prosim, če mi lahko kako razložite, kaj se je danes ponoči dogajalo z mano. Ob 12h ponoči, ko sem že spala pribljižno 2uri in pol, je šlo nekaj čez moje telo-kot nek val energije ali kaj ne vem nato se me je polotil strah, ker se mi je to zgodilo prvič in nato sem odprla oči. Nisem mogla verjeti kaj se lahko zgodi s telesom. To je bilo zares močno valovanje, ki bi se najbrž nadaljevalo, če nebi odprla oči. Med tem valom sem bila prisebna saj sem razmišljala kaj to je.
Ni mi jasno kaj se dogaja z mano. Nič pa ni bolelo.
Hvala za kakršnkoli odgovor.

Preden vam odgovorim, mi prosim sporočite vašo starost, status in anamnezo, torej opis bolezni, ki jih imate ali ste jih preboleli. Pri tem me zanima najbolj , če ste kdaj imeli težave s srcem ali je bila kdaj ugotovljena pri vas epilepsija in ali imate sladkorno bolezen.

...naj bo Luč, Ljubezen in Radost!...Igor T. - LOSANG TASHI

Pozdravljeni,
stara sem 33 let poročena 2 otroka. Nimam nobene bolezni. Nisem imela nikoli nikakršnih napadov. V obdobju osnovne šole sem imela šum na srcu- nikakršnih drugih pregledov le ugotovitev. Ta teden od petka pa do včeraj sem imela najbrž virozo-nisem bila pri zdravniku -imela sem vročino 39 bolečine predvsem glava in delno grlo.
Imam pa še nekaj vodnih cist na dojkah, ki pa naj nebi bile nič zaskrbljujoče, le to, da me zato bolijo dojke.
hvala za odgovor

Mislim, da iz energetskega stališča ni nič narobe z vami, saj so take manifestacije pri virozah pogoste in dokaj običajne. Energija se ves dan seli iz skupine mišičnega tkiva v drugo skupino, iz enega organa v drugega. Ob povišani temperaturi ste bolj občutljivi in to čutite. Poleg tega je potrebno le vzeti v obzir tisti šum na srcu iz mladosti, ker se, ob povišani tamperaturi, tudi srce drugače odziva. Morda bi, po preboleli virozi le opravili ultrazvok srca in zaklopk – sicer pa je to že področje mojega kolega. Strah pa je običajen spremljajoč dejavnik. Nekako mora telo dobiti spodbudo za pospešeno delovanje in ta spodbude je adrenalin.

...naj bo Luč, Ljubezen in Radost!...Igor T. - LOSANG TASHI

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close