Najdi forum

Živa glasba za Abrahama

Koliko pa približno stanejo! ? 🙂 hvala lp

Duo Melody,

prihajava iz okolice Celja in Maribora.

Igrava za vse vrste zabav, kot so: rojstni dnevi, abrahami, poroke, veselice, silvestrovanja,…
Imava širok glasbeni repertuar zvrsti glasbe kot so: slovenska zabavna in narodno zabavna glasba (turbo-folk, šlagerji), hrvaška dalmatinska in latino glasba ter angleški evergreeni. Pripravima vam tudi razne animacije oz. SHOW program. Cena je ugodna, zato pokličite na GSM: 031/684-952, Matej

Lep glasbeni pozdrav!

jaz priporočam one man band glasbenika Simon Varga, ki popestri vsako zabavo… za moj 30. rojstni dan je naredil nepozabno fešto, vsi smo se imeli fenomenalno, sponatno, zabaval nas je vse do jutranjih ur, do svetlega.. kot sem se z njim pogovarjal, ima več kot 20 let izkušenj… nastop izgleda, kot da bi imel celo zasedbo.. ker pa nastopa sam, sem ugotovil, da je mnogo ugodnejši od raznih skupin.. zeelo priporočam.. več si o njem preberite na spletni strani: www.one-man-band-glasbenik.si

Hja po mojem tam med 300 in 500€ se vrti.

Men so igrala dva za 400€. Nista bila slaba.

Vsem, ki potrebujete živo glasbo za abrahama resnično lahko samo priporočam skupino Bandidos. So res super. Midva z ženo sva jih najela za mojega tasta in je bilo super. Žur do jutra, igrali so vse od narodnozabavnih do dalmationskih in angleških. Vokalno so tudi odlični. Resnično sami plusi, plačala pa sva tudi čisto normalno ceno in nekih astronomskih zneskov. Če koga zanima naj si pogleda tule na njihovi spletni strani http://bandidos-band.com

lp
Matej, Kranj

Prosim pomoč kako naj dobim prosti duo. Vsi so že zasedeni.

Za kateri datum potrebujete glasbo?

Lp

Prepričana sam da se vsi raznorazni duo Limiti in duo Banane lahko samo skrijejo pred Bandidos bandom. Bandidos band vam ne bo naredil samo žur ampak ŽUR, imajo vrhunski odličen repertuar in primerno ceno. Meni so igrali na očetovi 50 letnici in moji prijateljici bodo septembra igrali še na poroki, ker jih je slišala pri meni vsi so bili bolj kot navdušeni. Lahko si naredite samo uslugo in ne iščete več.
Aja pa našla sem jih na spletni strani http://www.bandidos-band.com

Lastna hvala, cena mala!

zanima me cena

duo Pozdrav !!

Sigurno Duo limba
Naredita žur in igrata vse.

Nacrtujem zabavo za abrahama.Ima kdo izkusnje z duom Florida?Lp

Na praznovanju moje 50 letnice sta nam igrala duo Limit. Žal jih prej nisem sploh poznala in sem se zanju odločila predvsem iz številnih priporočil na forumu. Malce sem bila skeptična, saj je tu lahko veliko samopromocije in so lahko stvari v resnici čisto drugačne. A naredila sem najboljše kar sem lahko. Fanta sta se res maksimalno potrudila in nam naredila večer kot si ga lahko samo želiš.
Vsem pričevanjem lahko tudi jaz potrdim. Mogoče sta malenkost dražja od katerih drugih duetov, a sta to tudi vredna.
Še enkrat iz srca hvala fanta!

Gabrijela

vsi neki hvalite, noben pa cene ne zapiše…morda res samopromocija teh neznanih bendov…

Vsem, ki potrebujete res dobro živo glasbo za abrahama resnično lahko samo priporočam skupino OBJEM. So res super. Naredijo ful dober žur, igrajo pa tako ali tako vse glasbene zvrsti in to na nivoju. Cena je glede na kvaliteto ugodna, tko da nima smisla razmišljat o nekih amaterskih zasedbah.
https://www.youtube.com/watch?v=nXFNs5poPDM

Mogoče malo pozno, ampak za vse ki iščete dobro glasbo za poroke, rojstne dneve. Bili smo na zabavi kjer je igral rock trio Rockoborci in bili so fantastični. Od sloveskega do tujega rocka v akustični izvedbi. Igrali so več kot tri ure in so res naredili pravi žur. Booking imajo preko facebooka/ rockoborci.

Upam, da sem kaj pomagala

Maja

Uff, za duo ne vem, imeli pa smo pred kratkim trio Rockoborci, bolj rockersko obarvano, ampak so res fantastični in naredijo top žur, pa misli, da so tudi cenovno ugodni.

Maja

New Report

Close