Najdi forum

Živa glasba za Abrahama

Iščem kakšno dobro in kvalitetno zasedbo, ki bi mi zaigrala na zabavi za abrahama. Najraje bi imel kakšen duo. Prosim za vaše predloge.

Večinoma snemam poroke, bi se vam pa na tej poti ponudila, da vam posnamem vaš Abraham. Če vas moje delo zanima, in ste morda zainteresirani, da vam izdelam en lep spomin na vašo fešto, mi pišite na:

[email protected]

Lep pozdrav in vsekakor fajn praznovanje!

Natascha

Meni so igrali na mojem Abrahamu in bila sem zelo, zelo zadovoljna. So pa družinski trio Pogladič, oče, sin in hči, pa niti dragi niso. Naredili so pravo žurko, res jih priporočam, imajo tudi svojo spletno stran.

Lep pozdrav!

Katica

Moji mami sta za abrahama igrala duo limit. Priporočam naredita res super žurko, cena dosegljiva.

A lahko dobim kakšen kontakt od duo Limit.

Jaz sem se dogovorila kar po telefonu:

041 583 939

Imata pa tudi spletno stran: http://www.skupina-limit.com

Dosegljiva sta tudi na facebooku, ki ju imam za prijatelja.

Res vam zelo priporočam Duo Limit, ker sta moji mami in vsem ostalim pričarala nepozaben večer.

No pa da še jaz nekaj povem. Prd nekaj meseci sem imel priložnosti polskušat duo limit na poroki na krasu. Bil sem prijetno presenečen. Tudi sam sem se nekoč ukvarjal z glasbo in moral povedati, da sta ta dva fanta res odlična. Cel večer sem ju poslušal in opazoval in kar me je zelo presenetilo je to, da igrata kar se da v živo. Seveda dva človeka ne moreta odigrati vsega v živo, vendar ona dva zaigrata vse kar se le da v živo. Tudi sam sem glasbenik in se to lahko zelo hitro ocenil. Skratka za razliko do drugih duetov, in trio sta res stopničko višje.

Če še ni prepozno, moj predlog ……… Duo Ajda je super, mogoče se dogovorite ….. pokliči 040 293 088 (Andrej)
LP in prijetno praznovanje

Tudi jaz vam priporočam kot že omenjeno duo Limit. Imeli boste 100% nepozabno zabavo.

Sporočam vam, da je abraham mimo in je žurko z DUO LIMIT res uspela fenomenalno. Fanta sta odlična in ju bom še rad najel. Priporočam.

Ali ima duo limit tudi kaj programa?

Ja mi smo bili na abrahamu kjer sta igrala duo limit in smo se zelo zabavali, kar nekaj dobrih igric sta naredila, pa tud glasba in izbor repertuarja ocena odlično.

Pozdravljeni,

več koč očitno je tale forum namenjen samopromociji Duo Limit.

Fanta sta igrala na bratovi 50 letnici.

Nebom izgubljal besed. Katastrofa!!! Škoda vsakih besed.

Hvala in lep pozdrav,
Janez

Janez54, najbrž je bil pač nesrečen dan, mogoče je bil splet naključij, ki se pač niso ujemali, vendar jaz lahko iz prve roke povem da sta limitovca zakon. Kolikor berem po internetu sta fanta zelo zaželjena in je ogromno pohval. Na moji 50 letnici so bili vsi zelo zadovoljni.
No je pa res sto ljudi sto čudi in ne more biti vse vsem všeč, kako bi pa potem bil svet raznolik. Bi bilo preveč monotono.

jernejc, Mirelasor, mitjaplešec, berton tole je en velik NATEG in samopromocija.

Lep pozdrav,
Janez

No to je pač tvoje mišlenje. Če pač ne verjameš, me lahko pokličeš pa prideš k meni na obisk in ti bom pokazal posnetke mojega abrahama, kjer je igral limit in boš videl da nimamo nobene povezave.
Vprašanje če imata fanta čas za take štose.? Kolikor sem ju jaz spoznal se požvižgata za promocijo, saj non stop špilata, da bi lahko imela 3 špile na isti datum, vsaj tako sta mi rekla.

Mogoče je pa tu koga muči zavist, tipično slovensko.

Meni igra duo Limit naslednji mesec za abrahama. Slišal sem jih na osmici in bilo je prečudovito.

Če potrebujete snemanje poroke birm.abraham. in se kaksnih vasih dohotkov foto album smo vam na voljo na internetnem naslovu. http://www.radiohule.com

Koliko pa kej stanejo duo limi!? hvala lp

duo limit*

New Report

Close