Živa glasba za Abrahama
Večinoma snemam poroke, bi se vam pa na tej poti ponudila, da vam posnamem vaš Abraham. Če vas moje delo zanima, in ste morda zainteresirani, da vam izdelam en lep spomin na vašo fešto, mi pišite na:
Lep pozdrav in vsekakor fajn praznovanje!
Natascha
Jaz sem se dogovorila kar po telefonu:
041 583 939
Imata pa tudi spletno stran: http://www.skupina-limit.com
Dosegljiva sta tudi na facebooku, ki ju imam za prijatelja.
Res vam zelo priporočam Duo Limit, ker sta moji mami in vsem ostalim pričarala nepozaben večer.
No pa da še jaz nekaj povem. Prd nekaj meseci sem imel priložnosti polskušat duo limit na poroki na krasu. Bil sem prijetno presenečen. Tudi sam sem se nekoč ukvarjal z glasbo in moral povedati, da sta ta dva fanta res odlična. Cel večer sem ju poslušal in opazoval in kar me je zelo presenetilo je to, da igrata kar se da v živo. Seveda dva človeka ne moreta odigrati vsega v živo, vendar ona dva zaigrata vse kar se le da v živo. Tudi sam sem glasbenik in se to lahko zelo hitro ocenil. Skratka za razliko do drugih duetov, in trio sta res stopničko višje.
Janez54, najbrž je bil pač nesrečen dan, mogoče je bil splet naključij, ki se pač niso ujemali, vendar jaz lahko iz prve roke povem da sta limitovca zakon. Kolikor berem po internetu sta fanta zelo zaželjena in je ogromno pohval. Na moji 50 letnici so bili vsi zelo zadovoljni.
No je pa res sto ljudi sto čudi in ne more biti vse vsem všeč, kako bi pa potem bil svet raznolik. Bi bilo preveč monotono.
No to je pač tvoje mišlenje. Če pač ne verjameš, me lahko pokličeš pa prideš k meni na obisk in ti bom pokazal posnetke mojega abrahama, kjer je igral limit in boš videl da nimamo nobene povezave.
Vprašanje če imata fanta čas za take štose.? Kolikor sem ju jaz spoznal se požvižgata za promocijo, saj non stop špilata, da bi lahko imela 3 špile na isti datum, vsaj tako sta mi rekla.
Mogoče je pa tu koga muči zavist, tipično slovensko.
Če potrebujete snemanje poroke birm.abraham. in se kaksnih vasih dohotkov foto album smo vam na voljo na internetnem naslovu. http://www.radiohule.com