Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo zdravljenje raka

zdravljenje raka

Spoštovani gospod Golenhofen,

sedaj ste verjetno že nazaj. Zanima me, kaj ste izvedeli o alternativnem zdravljenju raka, predvsem pa če lahko napišete imena nemških klinik, ki so zelo uspešna pri njegovem zdravljenju (kot omenjate v svojem postu) ter kakšne metode uporabljajo. Če nočete javno delati reklame za te klinike, mi pa prosim informacijo pošljite vsaj v zasebnem majlu. Zelo vam bom hvaležna.

Lep pozdrav,

Tina

Prosim vas, da točno napišete, za katero vrsto raka gre, saj so različne klinike specializirane za različne pristope in je potrebno individualno svetovati. Vedno pa je zdravljenje celostno, tusi pri raku in alternativni pristop dosti uspešnejši, če še nismo dobili kemoterapije in obsevanja.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Gre za akutno limfoblastno levkemijo, ki se je pojavila pri štiriletnem otroku. Trenutno smo na kemoterapiji, druge izbire skorajda ni bilo, ker akutne levkemije izjemno hitro napredujejo, tako da bi bila brez zdravljenja v nekaj tednih mrtva. Bi pa rada po končani kemoterapiji izvedla še zdravljenje v kakem alternativnem centru za zdravljenje raka, ker bo samo tako odstranjen vzrok, zaradi katerega je prišlo do levkemije. Hvaležna vam bom za nasvet.

Lp, Tina

Odlično razmišljate – odpraviti vzroke je pri raku najpomembnejše.

Akternativci skoraj nimajo izkušenj z akutno levkemijo, saj zdravniki vedno pritiskajo in skoraj vsi starši se odločijo za klasično terapijo, kot vi.

Predlagam vam, da se po kemoterapiji oglasite pri meni, da se bomo pogovorili o tem, katera klinika bi bila najboljša. Izbira klinike je odvisna od stanja pacienta, vzroka bolezni in finančnih zmožnosti.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close