Najdi forum

Spoštovani!
Pišem vam zato, ker bi vam rad sporočil kako sem s pomočjo kitajskih naravnih zelišč ozdravel. Bil sem zelo bolan, imel sem levkemijo. Zdravil sem se v tujini, imel sem transplatacijo kostnega mozga. Žal ni bilo vse po načrtih in zdravniki so rekli da mi bo težko uspelo. Vendar jaz sem bil trdno prepričan da mi bo uspelo, in tako sem iskal vse možne načine kako se pozdraviti. Tudi moja mama ima velike probleme z zdravjem, ima neozdravljivo ščitnico. Po dolgem iskanju, kaj bi bilo dobro , smo našli ta naravna kitajska zelišča. Rezultati so bili presenetljivo hitro in zelo dobri. Sedaj se počutim zelo, zelo dobro in tudi kri imam povsem normalno. Tudi moji mami so se rezultati zelo izboljšali, in tudi ona se počuti zelo dobro. Torej, če hoče kdo, da mu pomagam do boljšega zdravja in počutja naj mi piše in z veseljem mu bom odgovoril.

Lep dan želim vsem

Urko

Še eden, ki brez sramu lahkovernim prodaja čudežne napitke? Seveda, na bolnih je najlažje zaslužiti.

si morda že bil kdaj resno bolan??????? Mislim, da to lahko napiše samo primitivec!!!!!!!!!

zakaj pa bi ti moral vsak posebej pisat in bi jim potem ti moral vsakemu posebej odgovarjat ko pa lahko tukaj napišeš vsem naenkrat…v bistvu sploh ne vem kaj bi rad vsakemu posebej pisal
Po moje zato ker če bi tukaj napisal bi hitro ugotovili v čem je fora in lopov bi ostal brez zaslužka

zakaj ste se pa tko zaleteli vanj? Kaj pa če nam samo dobro hoče?

Lp

Ps:da ne bi kdo mislil,da ga poznam…tudi pod,slučajno,ne.
V primeru,da se,na račun zdravja,norčuje oz.na takle način reklamira neko kitajsko zadevo,katere imena si ,žal ,ni upal niti napisati pa vemo,da bo dobil na nek način povrnjeno.Vse se vrača,vse se plača…pravijo pa bo držalo …

saj dneva ne pove nobena pratka …..

To je zelo stara metoda zdravljenja, tako kakor refleksna masaža, tuina masaža, akupunktura — ki jo pogosto celo kombinirajo s kitajskimi zelišči. Tudi jaz imam težave s ščitnico in sem obupala nad ortodoksno medicino oziroma specialistom za ščitnico, saj me kljub temu, da je močno povečana, sploh ne pregleda. Zdaj hodim k homeopatu, po njegovih besedah sem približno na polovivci zdravljenja in moram reči, da je res bistveno boljše.Ne sekiraj pa se zaradi žolčnih izlivov nekaterih tu — ljudje, navadno so to tisti, ki niso imeli kakih posebnih težav, ne razumejo, kako je, ko odpove ortodoksna medicina in dvigne roke, sam pa še nisi pripravljen vreči puške v koruzo in iščeš še kako rešitev. Človeštvo zanesljivo ne bi preživelo toliko tisočletij, če starodavne metode zdravljenja, ki so jih poznali “pred izumom” sodobne medicine, ne bi delovale.

Močno se strinjam z naslovom tvoje teme: Zdravje za vse! Tudi sam zelim vsem forumcem prav to, ker je res ZDRAVJE NAJVEČ KAR IMAMO! Problem je, da se clovek tega zave sele, ko je navadno prepozno. Zivljenje je dragoceno darilo , cudezno in osupljivo , a tega cudeza ne znamo vedno tako ceniti, kot bi bilo treba. Šele sestop iz vlaka življenja nas prisili, začnemo življenje spoznavati tudi drugače; kar je tebi očitno uspelo. Ker sem se sam srečal z rakom, ti pač verjamem, ker ne vidim razloga zakaj bi blefiral. Cudezi se dogajo redko, a vendar se dogajajo! Preprosto ne morem verjeti, da bi se na tem forumu kdo spustil na nivo trgovine s človeško nesrečo..Zato se veselim tvoje ozdravitve in zelim tebi in tvoji mami tudi v prihodnje vse najboljse zdravje..Ce pa tudi ti zares iskreno zelis res komu pomagati, bos moral naslednjic pusti svoj naslov, kam naj ti sicer pisejo?

kje je tvoj mail??

Malo bolj mi razlozi, kaj pomeni neozdravljiva scitnica in kako postane spet ozdravljiva.Je to dokazano na podlagi krvnih preiskav, ali zgolj dobrega psihicnega pocutja zaradi verovanja v cudez.Tudi levkemijo so znali pri nas pozdraviti stari ljudje s pravilno prehrano npr; crno vino, jajcni rumenjak od spuscenih kur, ki se pasejo, medom in gorkimi rozami ipd.Ne zameri mi, da sem skepticna, vendar mi gre lahkovernost Slovencev na zivce, se bolj pa tisti, ki se te lahkovernosti okoriscajo. S tem ne trdim, da zavracam alternativno medicino, vendar jo toleriram v dopustnih mejah.
Alenka

Strinjam se z vsemi, ki pišete o spoštovanju zdravja, ampak žal tudi mene urkov sestavek ne prepriča. Napisan je točno tako, kot bi bral predstavitveni list tistih, ki nadlegujejo kopalce na plaži, češ da organizirajo neke seminarje, kjer bomo zvedeli o nekih čudežnih zadevah.

Zakaj tolikšna skrivnostnost, ki se lahko razodene samo ob osebnem kontaktu? Tudi meni tukaj nekaj smrdi. Zelo smrdi. Sem že prevečkrat naletel na pijavke, ki živijo izključno od trpljenja drugih, zato jih zavoham na kilometer. Sicer pa se da tale natolcevanja preprosto demantirati. Na nekem free serverju objaviš kopije zdravniških poročil, osebne podatke lepo prekriješ, pa bomo takoj vsi verjeli. Do takrat pa žal ne verjamem.

Sem ze sama dobila podoben obcutek kakor pravis za svojega…Z vsem sposotovanjem do najtezje bolnih! Sem se pred letom jokala kakor dez in trepetala za prijateljico, ki je sla na operacijo, pa kemoterapijo, pa ne vem kaj se vse…Sem povsem prepricana, da so nasi onkologi na topu, pa bi zagrabili marsikaj, ce bi imelo res dokazane efekte. Tole: “pisi mi na moj mail”, ce hoces sirsim mnozicam dobro, pa ne disi niti meni….LP!

Hoj!
Za razliko od tebe, Urko ni nicesar poimenoval z imenom tega ali onega kitajskega zelisca….LP!

Ponca, se povsem strinjam s tabo…

Lp Darinka

.

zelo sem vesel vašega odgovora, saj vidim da imaste podobne težave kot moja mama. Ne razumem pa ljudi, ki razmišljajo, da jim lahko pomaga samo medicina. Jaz hočem ljudem samo pomagati, ne pa jih izkoriščati ali nalagati, še manj pa goljufati. Medicina je učinkovita samo do ene stopnje pa še to ni nič dobrega, saj vemo da so tablete in druge stvari narejene iz takšnih in drugačnih kemikalij in drugih stvari, ki imajo stranske učinke. Za neko stvar so dobre ampak za dosti drugih stvari pa slabe. Če vas zanima kaj v zvezi s temi stvarmi pa mi lahko pišete na mail: [email protected]

lp urko

Hvala za vzpodbudne besede. Če želiš izvedeti kaj več, ali pa nasvet mi lahko pišeš na mail: [email protected]
lp
urko

moj mail: [email protected]
lp urko

Tudi jaz sem toleriral alternativno medicino, dokler ni uradna medicina dvignila roke nad mano. Vem, da je več vrst alternativnega zdravljenja, ampak jaz sem se odločil za to vrsto, in mi je pomagala. Zavedati pa se morate, da je veliko tudi v lastni psihi in kako se spopadeš z boleznijo in se z njo boriš.
lp
urko

Ne pišem zato, da bi koga prepričal!! Moj interes ni prepričevati, ampak pomagati!!!!!!!!!!!!!!!!
lp
urko

Ajde, pomagaj in obelodani imena teh kitajskih zelisc, prosim! Saj hoces dobro sirsim mnozicam, kajne??? Pa se nekaj v opozorilo slucajno kaksnemu malce bolj naivnemu: Enkrat, res samo enkrat sem se zanimala za nek artikel po e-mailu. Nakar so me iz te in iz se ne vem koliko drugih firm zasipali s tako veliko mnozico taksnih in drugacnih reklam, da sem bila ze povsem obupana…..Pa se kaj drugega je bilo vmes…Pa ne bi zdaj o tem…Zato od mene poste ne bo…Bye, bye!

Si pač provokatorka, in s takšnimi ljudmi je zelo težko!!!!!!!

New Report

Close