Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost zanositev, nosečnost… kdaj bo uspelo?

zanositev, nosečnost… kdaj bo uspelo?

Liona vseeno upam da boš lahko šla v postopek, res pa je da se vedno mora kje zakomplicirat. Od česa si pa dobila to kožno bolezen? No čimpreje se pozdravi upam da kej prej kot v 6 tednih.

Sarči tudi meni je nelogično da se tudi pri umetni lahko pojavi IMN..ne gre skupaj z logiko samo očitno je mogoče če pravi LoniM. No upam da se ti kaj takega nebo zgodilo. Kakšne izcedke pa imaš?

Držim pesti za vaju z Metko :-* no pa seveda tudi za vse ostale 🙂

MARJETICA…jz tudi trdno upam, da bom lahko kljub vsemu šla, ampak kaj ko še vedno čakam na pošto pa nč…:( drugače je pa to neka kožna bolezen, ko še ne vejo vzroka za nastanek, tko da ne vem od česa bi se lahko to pojavilo..vsekakor pa upam na najboljše..sej je že kr dost boljše, ko imam sedaj še eno mazilo in negovalni gel še tko da pridno mažem…:)

Punce lepo bodite in držim pestke za vsako posebeje…

Se spet javljam po nekaj časa. Torej, glede mojega počutja….žal, nimam nobenih znakov česarkoli. Počutim se namreč čisto super. Ne boli me glava, ni mi slabo, nimam nobenega izcedka, tudi napihnjena nisem skoraj nič več (samo še malo..ampak v primerjavi s prejšnjim tednom, je to reeeees malo). Pač, preveč dobro se počutim, da bi se mi zdelo, da se v mojem telesu kaj dogaja. Moj dragi sicer še ni vrgel puške v koruzo in še kr upa, da pa se je vendarle prijelo, jaz pa…ne vem. Sem že napisala enkrat, da ostale punce vedo, da so noseče…no, jaz pa vem, da nisem. Sem najprej mislila, da bi jutri doma delala test, ampak ga ne bom. Si bom prihranila razočaranje za naslednje dni (ja, kljub temu, da vem, da ne bo nič iz tega, je pa v meni še vseeno malo upanje, da pa mogooooče, po nekem čudnem naključju, le bo kaj…) 🙂
Lepo bodite, pa vas obvestim, ko bo kakšna sprememba 🙂

ja dr google je potrdil da kjub umetni se lahko zgodi IMN kar je grozno in popolnoma skregano z logiko saj ti vstavijo direkt v maternico ampak se lahko odlepi in odplava….groza.
Upam da bo vse ok. Me je pa strah zaradi teh bolečin..

Metka_ velikooo punc nima popolnoma nobenih znakov..to je normalno. Jaz jih tud nisem mela razn groooznega izc pri katerem sem bla ziher da se bliža prokleta m.

Hejla punce…

Metka verjeti je treba in vsekakor toplo greješ pikico ali pikici…:)boš videla, da boš pozitivno presenečena in tudi me bomo vse zelooo vesele, ko boš sporočila kako lepo novičko…
Sarčii…držimo pestke tudi zate, da bo res vse ok, kar pa itak da bo…:)
MARJETICA zate pa itak skoz držimo pestke…:)
Ursaula…kje pa se ti kej skrivaš…kako kaj preživljaš te nosečniške dni? 🙂

Takole, jaz pa tudi šibam v četrtek na UZ in potem sledi vse nadaljno..upam, da se bo odvijalo vse v pozotvni smeri…

Lepo bodi in čim prijetnejši začetek novega delovnega tedna želim…

Liona no sej se boš pozdravila..zdej ko imaš pravo mazilo..no upam da dobiš pozitivni odgovor da greš v postopek 🙂

Metka ne obupaj, mogoče si res ena izmed tistih ki nima nobenih znakov…s testom pa mogoče res še malo počakaj, sej zdej bo že hmalu 18 pa bo vse jasno..ampak sej bo..pa res je bila tako lepa celica 🙂 močno stiskam pesti 🙂

Sarči ja tole je res skregano z logiko ampak ne sekiraj se tudi tebi je uspelo, je izcedkov že kaj manj?

Ursaula res te pogrešamo, kako si?

Punce fajn bodte še naprej, pa kakšne lepe novičke napišite 😀

Zdravo, punce! Naj še jaz povem svojo izkušnjo za Metko.
Tile znaki nosečnosti so “kar nekaj”. Jaz jih imam že tri leta redno vsak mesec 🙂

Pred vsako menstruacijo imam “vse znake nosečnosti”: napihnjenost, občutljivost, čudne prehranske želje, slabost, večkrat na lulanje, boleče prsi, pa tudi “nič znakov”, ki “zanesljivo pomenijo nosečnost”… Imela sem en žal neuspešen IVF in nisem imela nobenih znakov (dober znak! 🙂 ), nekje 12. dan po ET so se pač začeli krči in se je ulilo. Potem sem 3 mesece po neuspelem IVF spontano zanosila, ob tem, da sem imela že doma zdravila in čakala na M, da začnem s špikanjem. Test sem naredila po tem, ko sem imela “vse znake za prihajajočo M” s krči vred, pa je kar ni bilo (sicer imam zelo redne M). Zmešalo se mi je od veselja, ampak čez 10 dni je bil SS. Potem se mi je zmešalo od žalosti in razočaranja.
Čez 3 mesece sem spet čakala doma z zdravili in špikami na M, spet vsi znaki prihajajoče M, krči, napihnjenost, občutljivost, pa spet zamujanje M in spet pozitiven test. Čez 4 dni pa spet krvavitev, brez opozorila, brez krčev, spet SS.

Tako da, Metka in vse ostale: vsi znaki nosečnosti lahko pomenijo karkoli. Posvetite se pikici v sebi, odmislite slab scenarij in se veselite nosečnosti. Vse se bo srečno končalo. Enkrat že!

Pozdravljene punce,

Pojem:
ja na tele znake se tudi jaz več ne zanašam. Pa še domišljamo si zraven vedno vsega hudiča…Tak, da najboljše odmislit in se zatopiti v delo. Žal mi je za vse tvoje SS. Vidim pa, da si še kljub vsemu zelo pozitivna in prav je tako!

Liona:
Ne morm verjet, da so te zdravili za drugo bolezen, ti pa imela čist nekaj drugega. To zdravstvo – kr postrelala bi vse. Politike pa še prej:))) No, upam, da se boš zdaj počasi pozdravila. Pozdravček…

Metka:
18. bo hitro tukaj. Še 6 dni…Močnoooo držim pesti. Čestitam za uspešno opravljeno diplomo. :***
Mene še čakaaaaa…Upam, da dočaka. Haha…

Sarčii:
Seveda ni IMN. To pa je pomojem res zelo poredko, da se pr teb to res ne more zgoditi. Lepo nosečnost želim. Si že bila pri zdravniku glede izsedkov? Kaj so rekli?

Marjetica:
če želiva, da bomo za božič na fotografiji trije, mormo ta mesec naredit baybija. Kako ti gre? a ti si že bila na umetni?

p.s.: naj povem, da bi mogla dobit jutri M, pa po dolgem času nimam nobenih znakov. Vedno boleče prsi, 4 dni rjav izsedek, rahli krči. Zdaj pa čisto nič. Kaj pa če sem noseča? Joj, sploh ne upam na to mislit, saj se mi zdi neverjetno. Če je jutri ne bo, delam test. Me že daje firbec…Hvala bogu, da zadnji dan, saj prej niti pomislila nisem na to…Javim kako bo…:) Res pa je, da pijem maco in da nimam izcedkov je pomojem zarad tega.

Lepo bodite in čim manj mislite na probleme, ki jih imamo z zanositvijo.

Uživajte dan, trenutek.

Poljub vsem.

Sandra super bi bilo že če bi na fotografiji za božič bila tvoj partner in ti s pikico v trebuhu, sej bo če ne do božička bo pa enkrat že ratalo, mogoče ti pa celo že je 🙂 upam da se M ne prikaže nadaljnih 9 mesecov 🙂
Jaz sem sedaj na klomifenu, prvi mesec je bil žal neuspešen, zdej sem v drugem krogu in upam da bo ratalo, če ne bo ratalo grem na umetno. No upam da mi nebo treba, naj bi imela dobre možnosti za naravno, tako mi je rekel Reš po testu PCT.

Probam čim manj misliti na neuspele zanositve ampak pride kakšen dan ko sem zelo žalostna, no potem grem k Karmen na masažo in mi vlije upanje..še dobro da imam njo 🙂

LP, javi kaj bo jutri pokazal test, držim pesti 🙂

Pojem, full hvala za tvojo zgodbo. Jaz sem se odlocila, da ne bom delala tests. Mi bodo ze v ponedeljek povedali kako je na stvari (ce ne bom prej dobila M). Zdaj je tako ali tako ze odloceno ali se bo pikica obdrzala ali ne, bomo videli…
sAndrA, najprej te lepo prosim, da ne postrelis vse v zdravstvu. Moj brat je zdravnik in ga imam zelo, zelo rada in res ne bi rada, da bi koncal pod streli razjarjene pacientke. 😀 malo heca mora bit 😉 pa hvala za cestitke…ena skrb manj, res je super obcutek 🙂
MARJETICA, jaz pa drzim pesti za vaju. Ze pridno delata ta cikel? 😀

_ Metka drzi se..torej v pon ti krvni jaz uz :))

Punce mojih izc ni vec,je le tu pa tam beli,mi je pa danes takkkk hudo slabooo da komaj pisem,sem kr na tel sla na forum ::/
Nevem kaj bi to lahko blo 34,3°C hmmm podhlajena..proti veceru pa ze 36,6 hmm
Mpak ta moja slabost je konstantna,ko lezim se gre,ko pa vstanem ufff??

sarcii, torej bo za naju obe v ponedeljek velik dan 😀 upam, da bo pri obeh uspešen 😀

Sarci in Metka držimo za obe pestke v ponedeljekkk, da bo res za obe uspešen ponedeljek in boste prinesle lepe novičke…:)to vsekakor boste…:)

Lepo bodite vse pupike…:)

Metka in sarčii: v ponedeljek je torej dan D, ah, ni dan D, za vaju je srečen dan. Sem prepričana. Držita seeee.

no kot sem že povedala bi danes morala dobiti M. Moj mi še danes ne pusti delat testa, bojda komaj v ponedeljek. Ah, do te jo bom pa že ja dobila. Če je ni do petka, delam test. Haha.

Lep dan.
Na štajerskem meglaaaa, kje je sonce????

sAndrA, pol bo tudi zate v ponedeljek dan D 😛
V Cerknici je pa sonce 😀

Metka sej bolje da ne delaš test, sem tudi Karmen vprašala pa je rekla da je še prezgodaj če bi včeraj delal test, pa lahko bil lažen še od stopke, tako da kr počakaj do ponedeljka, sej bo hmalu tu, pa držim pesti da prideš z dobrimi novicami 🙂
Ja midva pridno telovadiva, jajčnike že čutim tako da se nekaj dogaja, verjetno bo enkrat proti koncu tedna ovulacija-predvidevam, sicer pa zdej redno na dva dni..pa upam da se bo kaj prijelo 🙂

Sarči no super da izcedkov ni več, mogoče je pa slabost od nosečnosti, mogoče tudi vročina, kaj pa vem, no držim pesti tudi za tvoj uz 🙂

Sandra če bi danes mogla dobiti M mogoče res počakaj do petka pol pa naredi, A drugače imaš redne M? Bi bila ful vesela če vama je ratalo 🙂

No v Lj je danes deževalo, jaz bi tudi sonček 🙂

Pridne bodite in lepo telovadite 😀 hahaha

Hei punce….

Evo mene, sem živa in zdrava, skregana z računalnikom zadnje dni….revež je osamljen vsak dan, ugasnjen in vsak dan bolj zaprašen… :/ horizontala mi “laufa” na polno in vsa lena sem non stop…nooo, vesela, da me pogrešate….jaz vam enostavno več ne sledim….preberem kdaj kar na mobitelu, ko katera napiše nov mail..ampak za odpisat bi mogla imeti pa že tajnico, da bi pisala po nareku… 😀 jap, lena sem!!!
Z Metko sem danes govorila pa moj je ravno računalnik prižgal in sem odločila, da se oglasim malo in vas pozdravim…
MARJETICA novi nosečniški simptomi so lenoba, ležanje, sitna sem, vse mora biti po moje… 😀 hehe, 🙂 brala sem, da najina pikica v bušiju že zaznava zvoke tako, da se trudim izpuščati grde besede, fant se pa že vse zmeni z njo/njim 🙂 in ja, ginekologinja rekla, da bo punčka, ampak ni 100% in če se kdaj zmotijo se sedaj..no, saj imam kmalu spet nov pregled pa bomo takrat že, če bo Bog dal, lahko videli kaj imamo… 🙂 samo naj ostane zdravo detece, prav imaš 😉

Bom kar zaključila, grem v posteljo, oooh, danes spet nogomet, blek :/ bom morala spet kar zaspati, ker ne bo nič pametnega po tvju 😀

Čuvajte se punce**** lepo bodite in mislim na vas, tudi, ko se ne oglasim 😀
Babaaaaj

liona, sem brala pri drugi temi, da je bil UZ uspešen. Jeeeeej 😀 Zdaj pa praviš, da je prišlo na vrsto veselo špikanje? 😀

No, jaz (še kr) nimam ketchup tedna, prav tako ne kakršnihkoli znakov, ki bi potrjevali, da se kaj dogaja. 🙂
Sem hotela danes zjutraj naredit test (je že 14 dni od transferja, zdaj bi pa res naj pokazal pravilni rezultat), ampak je moj dragi skril test! In mi ga noče dat do nedelje! 😀 No, bomo pa še čakali do nedelje 🙂
lp

pa zanima, koliko moški partnerke, ki ostanejo doma, spoštujejo? Verjetno je spoštovanje do uspešne ženske precej večje kot spoštovanje gospodinje. Ali se motim? In kot ena pravi, nekaj moraš početi, ne moreš biti samo gospodinja. In 1.300 neto za 5-člansko družino je absolutno premalo.

Metka…tako je ja, danes že dobila prvo pikico..:) sam, ko mi tole špikanje nič več ni jasno, tak da če bo vse po sreči, če mi nebo šlo kej skupaj, kako imajo druge punce, bom že od ponedeljka naprej začela klicat gor, ker mi nekak 2 pikice hodijo premalo..:)al pa jz nč več ne vem kakko in kaj…

Ja superca zate pa fulllllllllllllllllllll vesela res in upam, da bo v nedeljo padla kaka pozitivna novičkaaa…:)vsekakor bo…:)

lepo bodi-te…

New Report

Close