Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost zanositev, nosečnost… kdaj bo uspelo?

zanositev, nosečnost… kdaj bo uspelo?

Sarčii, aaaaa, full vesela sem zate. Res. Čestitam 😀 Sej pravim, ta forum ima čudežno moč 😀 virtualne lupčke tebi in tvojemu bušiju :****

Še ena urška ful vesela da si šla Karmen, res je fajn gospa tudi meni je vse ugotovila tako da ji res 100 % zaupam, tudi sedaj ko se bila bolana mi je vse ugotovila…nemoreš verjeti…ja res je vsaka punca je verjetno primer zase…če bo uspela jo lahko prosimo za nasvete na forumu, res pa ima kr gužvo.

Sandra ne sekiraj se enkrat je treba začeti in tako hitro mine čas ko daš vse te stvari čez ( no boljše bi bilo če nam nebi bilo treba) in na koncu se na vse boljše spoznaš kot pa študent ginekologije in porodničarstva 🙂 Karmen ti priporočam, mislim da ni draga glede na to koliko refleksoterapije stanejo drugje, je iz Radomlj in ti ne bo žal če jo obiščeš, saj meni ni..zelo sem hvaležna Ursauli da mi jo je priporočila. Pa vse jo lahko vprašaš saj se na vse spozna, hrati pa je sama dala veliko skozi.

Metka ne paničari ni nujno da imajo vse iste znake po ET, sicer so pa tebi vstavili tako lepo celico, da se mora prijet, pa tudi tisto gretje s termoforjem sigurno ni škodilo, saj si nisi grela več dni. Ne smeš izgubiti upanja, vidva jo samo božajta in ji govorita kako fajn mamico in očka bo dobila 😀

Sarcii ful vesela vidiš da je ratalo, pa ne sekiraj se zaradi izcedkov verjetno je to zaradi nosečnosti, ti pa verjamem da si malo nervozna. kdaj pa dobiš izvid? Pa ne razumem zakaj ti takoj ne povejo rezultata? Si izcedke omenila zdravnici ali pa vprašaj Pušenjaka na forum. Če ti je test pokazal + je nekaj na tem. 😀 Res vesela da ti je uspelo po 5 letih 😀 Aja bomo drugič druženje prestavile v kraj ki bo bolj dostopen do vseh 🙂 Sigurno bomo ponovile druženje a ne Metka in Ursaula in takrat lepo vabljene vse 🙂

Metka držim pesti da bo ta forum čudežno vplival tudi na vse nas ostale 😀

Sarčiii !!!!!!!!!!

Sigurno sta dva 🙂 To je res visok beta. Bi bla presenečena, če ne bi bila 🙂

Metka_ upam da si ti naslednja

Potem pa Marjetica 🙂

Marjetica, midva imava slabšo kombinacijo, moj ma slab spermiogram… Vsega premalo.
Trudim se bit optimistična, pa mi ne uspeva…Ampak ja, trije cikli Klomifena so pri rešu itak klasika, čeprav po tem kar berem naokrog nekih ful šans brez OBMP nimava…

PCT test mi bo tudi naredil ja, ko pridem takrat. Rada bi bila optimistična, kot rečeno, pa mi ne uspeva.

a ima še katera tu oboje, PCO + slab spermiogram?

LP 🙂

Sarčiii, jeeeej in zdaj je potrjeno. Iz vsega srca ti čestitam. Poljub tebi in dvema tvojima pikicama.

Sarčiiiii…kako kaj s tabo? Počivaš in greješ pikici al pa vsaj pikico?:)

Metka…kako kaj s tabo? Pridno greješ?:)

Potem pa res še MARJETICA na vrsti ni kej vsekakor…

Punce, naj vam povem dokaj slabo novico, te moji izpuščaji pa slabo napredujejo, kajti, končno me je dala zdravnica naprej k dermatologu, ko bi že lahko prej, ko to vsekakor za koze ni značilno danes je 1 mesec pa nč kej boljš…:( sedaj pa me skrbi, ker naslednji teden v četrtek imam pa prvi UZ, pa bomo videli kako bo..upam na najboljšeeeeee…

Punce lepo boditeeee….

liona, grejem pikico, ja 🙂 Me bo itak pobralo od skrbi za to pikico 😛
V petek imam zagovor diplome, pa se sploh ne sekiram. Danes razmišljam, da bi se lotila power point predstavitve….al bi mogoče prestavila na jutri. 😛 Pač, glede zagovora se ne sekiram, se pa zato 5x bolj sekiram kaj se dogaja v bušiju 🙂
Te tvoje kozike pa res niso fajn. Res vprašanje, če so sploh koze, glede na to, kolk časa že trajajo. Je pa najbolj važno to, da se najprej ti pozdraviš, pa greš potem v boj. Držim pesti, da boš do UZ-ja v redu. 😀

Uuuu potem pa imaš sedaj res vse na kupu…ampak sedaj pa se res čim majn sekirat..jz ko pa sem imela zagovor diplomske, sem pa mogla mentorju tudi poslal predstavitev, teb pa očitno ni treba..:) no ja zagovor boš tko al tko zrihtala, le čim majn sekiranja in živciranja…držimo pestke za oboje..:)

Ne, jaz sem mentorci poslala mail in sem ji opisala situacijo iz prejšnjega tedna, pa mi je rekla, da ne rabim kaj prej pošiljat in približno mi je napisala na kaj se naj osredotočim. No, poleg tega, da me je vprašala, če bi sploh imela zagovor al bi ga prestavila. 🙂 Sam ga nočem prestavit, se vsaj ene stvari znebim. Bom pa sedela med zagovorom. Tak da…vsaj nekaj 😛

Heiiiii punce….

še ena urška
danes sem govorila s Karmen in predvidevam, da mi je o tebi govorila, ko si omenila, “da sem zaje*ala medicino” ? 😀 no, vsekakor me veseli, da si se odločila h Karmen, nikoli še nobeni ni bilo žal, da jo je obiskala 😉
Vesela sem, da sem še eno spravila , z MARJETIČINO, pomočjo k teti Karmen… 🙂 res je neverjetna 🙂
Hvala za čestitke, res sem zmagovalka, neverjetna zmagovalka…dobrih deset dni po laparoskopiji sem bila že oplojena….haha 🙂
Kako si ti s postopkom? Mislim, koliko daleč? Ali je prvi otrok…..diagnoza?? 🙂 (firbčna baba sem, vem, ampak me ne smeš spregledat, ker sem nosečka in znam postati agresivna 😉 😛 )
Hlede tega našega diagnosticiranja in svetovanja imaš pa prav, da delamo narobe..pa kolikokrat sem že razmišljala o teh Karminih besedah..ampak, ko pomislim, da bi ena punca splavila zaradi, recimo, zeliščnega čaja jaz pa sem vedela, da ga ne sme piti pa nisem povedala, si ne bi mogla oprostiti….in res so nasveti dobronamerni ampak ponavadi res naredijo več škode kakor koristi…pa kaj češ..človek, če bi bil vedež – ne bi bil revež! :/

sarči
AAAAA, ČESTITKEEEE ŠE ENKRAT!! Ko mi je Metka poslala sms, da si noseča, nisem bila niti presenečena, ker sem itak že vedela, da siiiiii 🙂 joooj, ne sekiraj se zdaj, vse bo ok!!!!! Jaz sem bila ista pa vedno ostane dvom…naša teta Karmen mi je rekla : “Jah, veš Urška, zdaj se je pojavila ta skrb in do konca življenja ne bo izginila!” In kako prav ima!!! 🙂 ampaaak vseeno skrb v mejah normale…vse bo ok s pikico…čuvaj jo lepo in bodi mirna, ker bo ostala s teboj v bušiju vseh 9 mesecev… 🙂

Malina
Jaz imam / sem imela PCO….ampak res katastrofalen, kronični PCO…in ni prišlo do zanositve, oziroma niti M nisem imela…je pa to zelo lahko pozdraviti oziroma odstraniti za določen čas…z dieto (če se pojavi PCO zaradi prekomerne telesne teže) lahko zelo zmanjšaš PCO. Pravijo pa tudi, ampak res PRAVIJO, da pomaga soja (pazi, da ni gensko spremenjena) in slive omiliti PCO. 🙂

marjetica
Komaj čakam,da od tebe slišim veselo novicoooo…… 🙂 kako si drugače? 🙂

Metka
Kul, da si se pozanimala za zeliščne čaje 🙂 Kako si?? berem, da se sekiraš na veliko….ah, daj no…saj veš kako je, kakor nam je usojeno… 😉 velikokrat pomislim nate in si želim, da bi pikica ostala pri mamici… 🙂 držim pesti, največ kar lahko 😀 čuvaj se

liona
Tudi meni je čudno, da koze trajajo tako dolgo… :/ želim vse dobro… 🙂

No, upam,da sem vas vse pofočkala.. 🙂
Moram javiti, da sem imela danes nuhalno…. 🙂 🙂 🙂 iiiiiiiin videla kako živahna je bebicaaa…vse je ok, sem idealna sredina, hvala Bogu!!!!!!! najverjetneje bomo imeli punčko ( TOOO, girl power!!!! 😀 )…..

Punce čuvajte seee…Metka & Sarči še posebno!!! pa stiskam pesti tudi za vse ostaleee… 🙂

Liona lepo da mi privoščiš bebico…pa teli tvoji izpuščaji zdej pa res že predolgo trajajo, bi te že prej mogli malo bolje opazovati,potem koze niso bile?

Malina mogoče bo pa PCT dober, nikoli ne veš, a je partner že kaj pil za boljše spermije, sicer nevem če te pripravki kaj pomagajo samo probata lahko.Kdaj pa imaš pregled?

Metka tebi se bo pa res ful stvari zgodilo v enem mesecu, vidim v prihodnost… 😀 uspešno opravila zagovor diplome in obdržala pikico :-D, same lepe stvari 😀 še vedno držim pesti

Sarči že dobila izvide?

Ursaula jaz sem vredu, čakam da mine M, da greva z mojim na novo v akcijo, sem že naročena pri Karmen v torek, me je potolažila da v prvem ciklu s Klomifenom malo punc zanosi, ampak da če mi je Reš rekel da imam možnosti, si tega ni rekel kar tako..tako da sigurno bo. Res upam. Kako si pa ti naša srečka nosečka? Res vesela da na nuhalni vse ok, kok je bilo pa lepo vidt vajinga otročička? 😀 Si kr predstavljam, sta kakšno slikco vzela domov. pa punčka bo (baje) full dobr, no sam da bo detece zdravo 😀 Nosečniških težav še vedno ni, no razen izrazite vonjave? 🙂 Koliko tednov si sedaj noseča?

lp 🙂

Punce hvala vsem res iz srca.

Marjetica krvnega sem itak mela 4.3, Uz pa 18.3. torej čakat 14 dni :S

Izvid od krvnega če se prav razumeva pa ja mi je tam dal potrdilo o zanositvi in nič ne biše kaj takega razen datum za 1 uz. Zakaj pa skrivajo bHCG pa nevem..ko sem ga drugič vprašala je reko vse kar je nad 500 je lepo, pa sem še tretjič pogledala na list in vprašala “a gor piše beta?” šele takrat je reko rezultat..

No jaz upam da se bo podvajal in da obdržim pikico/pikeca/pikece :O se lahko zgodi(se je že pri kateri)

Joj tak sem žalostna na čase ker nevem zakaj te bolečine..vprašala sem dr zakaj imam na čase svetlo rjave izc in zakaj me proti večeru boli močno levi jajčnik ampak samo levi in to takrat ko sem sita-ko se najem in napijem..in je reko, da glede na to, da sem brez stimuliranega postopka, da je to nekaj normalnega..

Ampak te bolečine zadne dneve so tak kot da me fulllllllll lulat tišči in grem 20x na dan ziher lulat pa kr ful..pa se vstanem pa bi lah nazaj sedla. Čutim pa bolečino skoz kot da mam mehur ko bojler….jaooo

V primeru če slučajno zakrvavim mi je reko dr naj se oglasim pri njih na gin..da se naredi UZ..zdaj pa mene zanima če katera ve če tam delajo 24ur al če se slučajno zgodi zvečer moraš počakat celo noč na jutro pa pol na gin??

Punce res hvala vsem da ste in verjamem da še navijate zame kot jaz za vas in nas vsee!!

Punce full vesela za vse…za tebe ursaula, Sarči, Metka še posebej…MARJETICA za tebe pa držimo pestke, da bo naslednja “Runda” uspešna…:)vsekakor da bo..

Naj pa vam sporočim, da jaz pa si danes komaj izborila v bolnici pri dermatologu, da pridem kr jutri na vrsto, kajti sem sestri omenila, da imam naslednji teden UZ in me skrbi, če sploh naj grem v postopek, potem pa je rekla izjemoma pridite jutri, drugače pa bio morala čakat cca 2 meseca…pa sej to ne moreš verjet kaj se gre tole zdravstvo res ne…:(no ja pa hvala bogu, da sem vsaj tako zrihtala..ko pa sem ji pokazala nekaj po telesu, ko je rekla, da ji naj pokažem nekje kako imam, pa je dejala, da ta zdravnica pa je res mal čudna, me zdravila za koze v resnici gre pa najverjetneje za kakšno glivično okužbo…joj,joj..
No ja bomo vidli kaj jutri zrihtam…

Lepo bodite, pridno grejte pikice..:)

punce, jaz imam občutek, da iz “te moke ne bo štruce” :S

Sicer nimam (še…hvala bogu) nobenega izcedka, ampak imam pa občutek, da bo vsak čas prišla M :S Sem hotela že danes naredit test, pa je menda še prehitro, je komaj 6.dan po ET, pa 11 dni od stop injekcije :S
Bodo še nekaj časa živčki delali… :S

spet jaz…

Nekomu moram povedat….domačim ne morem, ker itak ne vejo skozi kaj se s partnerjem prebijava, no, ve pa veste, pa upam, da se bo našla kakšna virtualna rama na kateri se lahko zjočem.
Torej, danes sem dobila pošto iz GK LJ. Glede zamrznjenčkov.
Citiram: Vaših nadštevilnih zarodkov žal nismo zamrznili, ker se do šestega dne niso dovolj razvili. Zarodki, ki niso dovolj veliki, ne preživijo zamrzovanja.

Verjetno vam ne rabim govoriti kakšno razočaranje sem doživela. Od sedmih zarodkov niti en ni bil dovolj dober?! Se že pol ure jočem.

Zdaj pa reeeeeees upam, da se je prijel vsaj ta, ki je trenutno v meni. Vem, da v postopek še dolgo ne bom šla. Je bila preveč slaba izkušnja. No, vam poročam kako bo v naslednjih dneh…če ne, pa…ne vem, morda pa mi res ni namenjeno biti mama. 🙁
lp

Metka,

ne govori, da ti ni namenjeno. Da niti ne pomisliš več na to. Proooosim, ne bodi žalostna. Vem, da je hudo, ampak saj veš kako pravijo. Za vsakim dežjem, posije sonce. In tudi zate bo. In to eno zelo, zelo močno in rumenoooo:)))

Upam, da se ta prime, ki jo zdaj nosiš v sebi. Poskusi se umiriti zavoljo nje. Saj veš, da vsaka skrb škodi. Pa še siv lahko rataš.:))) Pa idi ven na sprehod, partner naj gre zraven in se pogovorita. Sem prepričana, da tudi on trpi, čeprav moški tega ponavadi ne pokažejo. Moj je že tak. Večni optimist. Tudi me bodimo!

Mislimo nate.

Sarči no potem pa tako kot za Metko držim pesti do 18.3. čeprav vem da ti v sebi že nosiš pikico ali pa pikca ali pa dva pikca ali dve pikici, karkoli že bo bo sijajna novica 🙂 Mogoče pa imaš prehlajen mehur pa te zato tako tišči vse spodaj, če greš 20x na wc to sigurno ni normalno, sem brala na forumu da imajo nekatere punce po ivf vedno vnetja mehujev, mogoče malo povprašaj tam, sej se tema tukaj na med.over net. Če misliš ginekološka leonišče mislim da ne delajo ponoči, ampak verjetno je dr. mislil na ginekološko kr na urgenci, jaz bi šla kar tja če bo kaj…ampak saj bo vse uredu. Upam da veliko piješ, da se mehur čimbolje sproti čisti.

Liona hvala da držiš pesti zame. Ja res nevem kaj so delali s tabo, sej eno zdravniki res nevem kaj delajo v zdravstvu, če ima dr. pred imenom in priimkom še očitno ni doktor. Upam da te tukaj sedaj čimpreje zrihatajo pa upam da ni kakšno hujše glivično obolenje, glivico so kr hudič. Sporoči kaj zrihataš jutri, držim pesti 🙂

Metka ne obupaj, tudi druge punce so imele občutek da bo prišla M, pa je ni bilo od nikoder in so bile noseče, res pa nemorem verjeti da se noben od ostalih ni dobro razvijal, pa toliko si jih imela 🙁 Metka jaz ti iz dna srca želim da se tale prime, ampak sej sem že kot ponavljanka, ampak je bil ta desetcelični pa tako lep…ma hudiček se mora prijet. Še pri nobeni nisem zasledila da bi bil desetcelični, vse so imele po štiri-petcelične. Metka ne obupat, pa ne govori da ti ni usojeno biti mama…vse bomo enkrat mamice, medicina bo že zrihtala tako… Kot je rekla sandra umiri se in pobožaj pikico, pogovori se s partnerjem. Jaz mislim nate in še vedno stiskam pesti 🙂

Hejla punce…

Najprej Metka, ne smeš bit taka, vsekakor nam je usojeno bit vsem mamice, ki si tega res močno želimo, zato verjemi dan danes je res, kot je MARJETICA omenila medicina na tem področju tko dobra, da bomo vse enkrat postale mamice, ene prej druge malo kasneje…vsekakor pa lahko, da si že bodoča mamica, zato nikoli ne reci nikoli, le verjeti je treba..

Jaz pa nimam nič kaj dobrih novičk…čakam na odg. iz Mb., al bom lahko sedaj šla v postopek al ne, imam sicer eno kožno bolezen, ki traja do izboljšanja cca 6 tednov. Tako, da sem že poslala mail v Mb. ali sploh lahko začnem postopek al ne, glede na to da gre na boljše, ampak vseeno raje prej vprašam…
Tako, da nikoli ne more it vse po načrtih res ne..nekje se vedno mora nekaj zašušljati…se pa le sprašujem kak dolg bi mogla potem spet čakat za nasledjo rundo…joj,joj…čeprav pa, če bo treba počakat bom pač čakala ni druge izbire…

Nč punce lepo se imejte in cartajte se..:)

Sarčii, vsaj v LJ je tako, da se do določene ure oglasiš na ginekološki kliniki, potem pa na urgenci, kjer te obravnavajo dalje… Verjetno v MB ni kaj zelo drugače. Greš na urgenco, kjer če ni dežurnega ginekologa, verjetno dobiš napotnico zanj in greš v porodnišnico.
Drugače pa držim pesti, da ti ne bo treba iti.

Hvala vsem za odg. sem pa danes klicala in vprašala sestro če me lahko prej naroči na UZ ker mam bolečine v dimljah in levem jajčniku,izcedke.. pa je rekla da dokler ni krčov in krvavitve..treba počakat..
Sem kr dosti prebirala o tem in upam da ne gre za IMN, ker pol bi pa bla resssss razočarana. A pol se lahko pri umetni zgodi tud IMN?-če pa ti vstavijo direkt v maternico..hmmmm??

Metka_ big hug! In verjamem da se ti je tale pikica prijela. In ja do sedaj je še vsaka imela občutek M pa je pol ni bilo..tud kakšna krvavitev ne pomeni izgube..to mi je sestra takoj rekla.. ne obupat

Sarčii, jp, lahko se zgodi… Drži se.

New Report

Close