Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost zanositev, nosečnost… kdaj bo uspelo?

zanositev, nosečnost… kdaj bo uspelo?

Oj, pozdravljene.

METKA, prav smiliš se mi,kaj vse moraš pretrpeti. Kje je tle kakšna pravica??????
Jaz upam,da bo s teboj vse uredu,in da zelo paziš na sebe in na svoje pikice.

SARČI, tebi pa že kar čestitam.

Uršaula,Marjetica,Kamelica,Iiona,Sandra,in seveda tudi vama Metka in Sarči, želim en lep,sončen in topel vikend. LP

Daaan punce 🙂

Dobrodošla Kamelica 🙂 Upam, da boš čiiiiim bolje prenesla to “kuro” z zdravili. Jaz sem sicer imela na GK LJ kratki postopek, ampak mi je bilo tistih 10 dni ubijalskih. Prva dva dneva sta bila še ok, potem pa so začeli hormoni delat na polno 😀 nočem te strašit, se da preživet, brez skrbi (če sem jaz preživela, bo vsaka preživela) 😛

Drugače pa…..joooj punce. Pač, napisala sem vam svojo zgodbo, da vidite, da se je (upam da vredno borit 🙂 Nočem nekega pomilovanja, res ne. Čeprav priznam, so se mi oči zarosile, ko sem brala vaše komentarje. Res hvala vsem in vsaki posebej. :***

Drugače pa, danes sem full boljša, kot včeraj. Včeraj me je očitno zdelala tudi vožnja. Danes sem sicer še prespala 3/4 dneva, pa sedet ne morem dolgo, ker me začne bolet jajčnik.
In da vam ne omenim kako me skrbi za pikico. Kljub temu, da me še kr boli vse “tam spodaj”, nočem jemati kaj proti bolečinam, da ja ne bi škodila pikici. Topel termofor pomaga 😛
Aja, pa upam, da še vedno držite pesti…vsaj do 18.3. 😉
lp

Metka, veš da držim pesti 🙂 Vse bo v redu, po takšni sceni se že mora prijet, res!

kakšen pa je kratki postopek?a to si imela Klomifen in potem hude stranske? Mene je, priznam precej strah :\\

Ne, imela sem Cetrotide in Puregon. Oboje so injekcije, sem si jih morala dajat v trebušno gubo.

Hei, hei punce… 🙂

Če bo vse po sreči, kakor berem, bomo tukaj kmalu 3 100% srečke nosečke 🙂 do sredine marca počakamo za zihr, ane Metka?? 🙂 Joj, kako držim pestiiii zate!!!! 😀 drugače pa mislim, da kakšen lekadol vseeno lahko poješ… nosečka naj bi imela dovoljeno dozo 5/dan.. 🙂 razen, če ti termofor toliko pomaga…pa ne pit nobenih zeliščnih čajev..sicer naj ne bi bili dobri v nosečnosti, sploh prve tri mesece…raje jih ne pij 😉 stiskam pesti, da boste trijeee!! 🙂

Sarči ti si nosečka, sigurno…evo še danes prespiš noč in jutri nedelja in ne bo M in bomo vse veseleeeee…. 😀

Marjetica, tudi, če pridejo slabi dnevi, daj si duška, bodi žalostna, daj to iz sebe, pogovori se s tvojim…. potem pa z novim zagonom v nove boje 😉 imaš fore še dva mesecaaaa!! ni za obupat 😉 kmalu se nam boš pridružila..letos sigurno, če ne do božiča z bebico v vozičku pa v trebuhu, imela jo boš in pikaaaa!!!!!!!

liona, kamelica in motorči -> držite se in lep preostanek dneva vama želim..pa čim prejšnjo uspešno “posteljno igranje” želim 😉 do božiča bo štorklja obiskala že vsako posebej!!!!! 😀

Sarči ne sekraj se zdej si naredila pa že toliko testov pa že vsak je pokazal + tko da ti tudi jaz čestitam, sej bo hitro ponedeljek tukaj in boš vesela kot radio hodila naokoli 🙂

Kamelica tudi jaz imam pco in nobenoh simptomov, meni tudi M ne zamuja imam vsak mesec točno kot ura, tako da tudi pomislila nisem na pco. Tudi jaz sem zdej na Klomifenu in Prometriumu, no pa prvi mesec na žalost ni uspelo, sedaj ciljam na drugega. Boš pri rešu mogoče imela tudi PCT test? Jaz sem namreč tudi pri njemu in mi je naredila še ta test. No jaz po Klomifenu in Prometriumu nisem imela nobenih stranskih učinkov tako da sem glede tega kr srečnica, jem pa tudi Bromegon za znižanje stresnega hormona pa naj bi ta tudi povzročal slabost pa je tudi nimam. Tako da se ne sekiraj ni nujno, da boš imela kaj stranskih učinov..upam da jih boš dobro prenašala tako kot jaz in ti bo ćimpreje prinesel +.

Metka vem da nočeš pomilovanja, vendar si res šla čez najhujše kar te lahko doleti in si res zaslužiš da se pikica obdrži, itak da bom stisklala pesti do 18.3 :-D. Tudi jaz mislim da kakšen lekadol lahko poješ, če pa zdržiš brez njega pa še boljše.

Ja Uršaula, res že dolgo nisem imela tako slabega dneva, ampak je bilo drugi dan že bolje, tako da sedaj ciljam na drugi mesec terapije s klomifenom. Res sem dobila kar nasmeh na usta ko sem prebrala kako mi želiš otročka v trebuhu ali vozičku do božiča in pika 😀 Ursaula hvala za vzpodbudo, pomaga!

Lepo nedeljo vsem, da bi naši nosečki Uršaula in Sarči dobro prenašale nosečnost, da bi se Metki prijelo, ter da bi mi ostale čimpreje zagledale + 😀

Joj, kako sem vesela, da lahko samo z besedo nekoga spravim v dobro voljo ali prikličem toplino v srčka…meni se vsaka beseda, ki jo napišem, zdi premalo, da so itak že “znucane” in da žvečim prazno slamo… ampak vesela, da pomaga in da lahko, če ne drugače, vsaj z besedo pomagam…. 😉

Amin za tvoje molitve… 🙂

Ojla, jaz sem v bistvu Kamelica, da ne bo zmede 😉 Zadnjič sem že malo pozabila svoje registrirano ime 😉

V glavnem,

Marjetica:

Žal mi je, da ti v prvem ciklusu ni uspelo. Kako pa to da ti Reš za PCO ni predpisal Agluraba? A imaš PCO na obeh jajčnikih? Jaz menda samo na enem. A je tvoj partner ok? Ker pri meni nima dobrega spermiograma… A si ti odreagirala na Klomifen, drugače?

Drugače pa ja, od 12 – 16 dneva se moram zglasiti na UZ in en večer prej morava imeti spolni odnos. Kako pa izgleda ta test? Je bil pri tebi dober?

Metka_ hvala za odgovor. Kateri je sedja ta postopek v katerem si?

Koliko ste pa drugače vse kaj stare, se trudite za prvega otroka, imate že kakšnega doma?

Ursaula držim pesti da ti uspe 😉

Jaz bom test delala šele v začetku aprila, ker bi plodni teden moral biti zadnji teden marca, če bom odreagirala na Klomifen.

Ursaula tudi lepe besede pomagajo, pa še kako 🙂 hvala ti 🙂

Malina ja predpisal mi je samo klomifen in prometrium, mislim da nimam tako močnega pco, sem pa lepo reagirala na pol tableteke, 15 dan mc sem bila pri njemu in sem imela lep folikel velik 20mm, ki naj bi vsak čas počil je rekel. za Aglurab nisem še slišala in mi ga tudi ni omenil. Mislim da imam pco na obeh jajčnikih ampak mislim da ne tako močnega. Moj partner ima super spermiogram. Drugače je bil pa tudi PCT test odličen, tako da mi je rekel da imam optimalne možnosti za naravno zanositev.

Ja en dan prej morata imel spolne odnose, vendar glej da od spolnega odnosa do pregleda ne bo minilo več kot 12 ur, ker je lahko potem test zaradi tega že slabši, no pri nama je minilo točno 12 ur in je kot sem že napisala bil test odličen. Najprej je pogledal kako sem reagirala na Klomifen, potem pa ti vzame vzorec iz materničnega vratu, ki ga da nato pod mikroskop da vidi, če so spermiji preživeli. No pri meni so veselo plavali. Držim pesti da bodo tudi pri tebi, kljub slabem spermiogramu.

No jaz sem stara 26 let in se že 3 leta trudim za prvega otroka. Jedla sem tudi že femaro 3 mesece pa ni bilo ućinka, upam da sedaj s Klomifenom uspe.

lp

Punce da se malo javim..za enkrat še ni blo m..se pa mi tu pa tam pojavi ta smotam izc..še vedno
No danes nisem delala testa, ker ga šparam za jutri zjutraj..haha itaq, da sem že za teste zapravla v tem postopku 20eur..me je zanimalo če res ma stop taki vpliv

Punce jutri pa krvni ob 8h, ob 12 pa rezutati..ammm tisto me je strah da bi bil bHCG nizek :S..pol po drugi strani pa si mislim kaj pa če bo fulll visok hihi si upam pomisliti na 2 😀 uhhhh

In to še moram povedat oz vprašat..na cajte mam dan ko me takkkkk s…. boli levi jajčnik?je to normalno?prav otečeno se mi malo vidi..od inj vem da ne more bit ker nisem imela stimuliranega postopka, razn če je zarad stopke pred 14dnevi..

Kaj ve ste iz Mb, LJ?? bi lah šle na kak kafej 😛

Sarčii
si ravno zamudila naše prvo druženje 🙂 smo se dobile 22.2. 🙂 drugače pa nas je večina iz LJ (oz. okolice). Bomo pa srečanje vsekakor še ponovile. 😀

Malina

to je (bil) moj prvi postopek. Drugače pa sem stara 26, partner 35, pa dobri dve leti delava na projektu duda. 🙂

Metka_ ja saj ste me povabile na prvo srečanje ampak ker je blo v lj mi je predaleč :/

Metka, zgoraj sem prebrala,da si greješ s termoforjem. Daj se pozanimaj,če je to ok-meni je na prvem transferju dr rekla, da se kakršnokoli pregrevanje odsvetuje-ko sva jo z možem spraševala kaj je dobro po transferju (počivat, ne počivat) tako na splošno. Ne vem, ali je mislila prav kako savnanje ali mogoče tudi kaj drugega. Samo tako dobronamerno to vzemi…

Lep večer

Meni je bilo rečeno, da naj ne grejem s termoforjem.

Ja baaad no, zdaj pa še to 😛
Sicer ga več ne uporabljam, ampak ok, še ena zadeva več, zaradi katere se bom sekirala 😛
Sem čist paranoična postala…vse zadeve, preden jih popijem/pojem grem zdaj preverjat na net, če jih sploh lahko pijem/jem 🙂

Aja, ursaula, ko smo že pri tem…zeliščne čaje lahko piješ, samo ne žajblja…jaz imam itak meto 😛
No, hvala za dobronamerne nasvete, upam da nisem naredila preveč škode :S

Punce moje ,že nekaj časa spremljam ta naš, forum(tudi pri nama so problemi) in ne morem mimo tega,da vas ne bi opomnila,glede vašega informiranja ,o pitju čajev ,polaganjem termaforjev, in še bi se našlo kaj.Včeraj sem bila na 3 terapiji pri “teti”Karmen(hvala vama Marjetica in Uršaula) in jo pobarala o teh stvareh,kaj se sme in kaj ne, in povedala mi je ,da je to kar počnemo velika napaka ,ker po tkm(beri po kitajski medicini),se vsaka oseba obrovnava na način,katerega terapevt ugotovi na diagnostiki,ne vem ,če vam bom razložila prav,Karmen pravi tako ,vsaka pacientka ima drugačno diagnozo in na podlagi meritve njenega utripa in na pogovoru se določi kaj se sme in kaj ne,zatorej pametno pri naslednjih odločitvah.Veste punce kaj mi je sedajle padlo na misel ,kaj pa če bi kar Karmen prosile,da nam ona kaj svetuje na forumu,mislite,da bi bilo to pametno ?Moram vam pa povedati še to,da je Karmen neverjetna pri diagnostiki vse kar mi je povedala drži,povedala mi je tudi,da sem kot otrok prebolela hud granulom (zobje).lpozdrav,mamicam pa iskrene čestitke,posebaj tebi uršaula,ker si takšna zmagovalka.

Pozdravljene punce,

evo pa je sončkast vikend za nami…Uživala na polno, dans pa zopet stara pesem.:(

Metkaa, ne veš kako zelo držim pesti, da se pikice ali pikeci primejooooo. :))) RES! Ne znam si niti predstavljat kaj vse si mogla it skozi. Ko vas berem se mi zdi, o ljuba Sandra (in ja ni to moje pravo ime) kje si še ti…Vse tukaj na forumu ste že dale ne vem kakšne postopke skozi. Najprej si bom mogla vse prevest…haha…No na koncu pa smo vse tukaj, kr si želimo isto. Hvala vam, ker se spodbujamo in tolažimo.

Imam eno vprašanje: Kje točno je ta Karmen in ali je cenovno dostopna nam mladim??:))) Namreč skrbi me, da si bom še kaj naredla s totimi mojimi alternativami. Sama svoj dohtar. Ojej:)

Lep začetek tedna želim. Pa čim manj stresen in čim bolj plodn.

mwaaaaa

sAndrA, Karmen je iz Radomelj. Prvi posvet pri njej pride 30 eur, vsi nadaljni (oz. vse nadaljne masaže…prvič imaš posvet+masažo) pa 20 eur. V primerjavi s tem, koliko denarja sem dala že za druge coprnije, se mi zdi Karmen cenovno zelooo dostopna.

Drugače pa, ne skrbi. Nekje je treba začet. Sej se kr vleče vse skup, ampak, ko pomisliš na (upamo da) končni rezultat, je pa vse poplačano. 🙂

Jaz pa spet paničarim :S Sem šla zdaj brat na drugem forumu (tiste, ki čakajo po ET), kakšne znake so kaj imele…in vse je že špikalo v jajčnikih, prsih, dobile mozolje, karkoli 3. dan po ET-ju, jaz pa nič! :S Sicer mojo pikico vztraaajno prepičujem, da pa naj ostane pri mamici, samo vedno bolj izgubljam upanje… :S

Punce danes je krvni za mano in se sploh ne upam veselit zarad teh mojih smotanih izcedkov..in ja sem prvic srecka nosecka 😀 po 5h letih truda od tega 1,5leta trda v ukc-3postopki..koncno + upam da z obema pingvinckoma. Komaj sem zvlekla z dr kolko je bhcg bil..nekak ni hoto povedat..samo visoko..no pol pa le povedo 1900 pa nekaj..tak daupam da pikici al pa vsaj 1 ostane pri meni 9mesecev.

Hejla sarciiiiiii….

Fulllll vesela sem zate in verjamem, da se kr ne upaš nekak najbolj veselit, ampak verjemi pikici bosta ali bo ostala pri tebi verjemi…s tabo držimo pestkeeee…

Za vse ostale pa tudi držimo še pestke, da bodo čim prej +, če še niso..

New Report

Close