Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ZA VSE, KI JIH ZANIMA LUNA!!!

ZA VSE, KI JIH ZANIMA LUNA!!!

Najprej lep pozdrav,
zasledila sem, da računaš ovulacijo po luni prosila bi če lahko še meni izračunaš “mojo” luno,moj datum rojstva je 1.2.78 ura15.25 zadnjo menstruacijo pa sem imela 19.7.

Hvala in lep dan

Draga Pika,

tvoji dnevi LO so:

2003/08/20
2003/09/19
2003/10/19
2003/11/17
2003/12/17
2004/01/15

Nikina navodila:
Nujni za spolne odnose so dnevi 3 dni pred L.o. (17.,18.,19.8.) – v času L.o. je verjetnost zanositve 85%. Več kot je spolnih odnosov, večja je verjetnost, da bo prišlo do L.o.
Glede na tvoj 1. dan ZM ( v kolikor jo imaš na 28 dni in je bil na 19.7.2003 + 15 dni) = 3.8.2003 (=menstrualna ovul.) +/- 6 dni za plodno obdobje. Verjetnost zanositve v času M.o. je 15%.
V kolikor se ti oba dneva L.o. in M.o. pokrijeta, je verjetnost zanositve 99%.
Vse nadaljnje M.o. si moraš izračunati sama – glede na 1. dan ZM.

Lp, Ena

Zdravo, sem že slišala za to naravno metodo, pa si nikoli nisem znala izračunati potrebnih datumov. Lepo prosim, če odgovoriš tudi meni,
moji podatki pa so 11.3.71 ob 18.05, ZM 31.07. Hvala in lep pozrav.

Zaradi pomanjkanja časa ti bom odgovorila na kratko
Rojena si v znamenju Strelca, ASC si v Biku, Luna je Tehtnici.
Tebe zanima, če imaš možnost zanositi po Luni in kdaj je tvoje plodno obdobje?

Že v mladosti v dobi pubertete si imela nekaj težav z ledvicami /veliko angin/ in težave z mehurjem, ki pa jih imaš še danes /velikokrat greš na vodo/, prav tako imaš občutljivo maternico /slabo prekrvavljeno, neredne menstruacije in krče/.
Zanosila si dvakrat, žal drugič je bila izvenmaternična nosečnost, zato so ti odstranili jajcevod. Čustveno te je zelo prizadelo, zato je tudi nakazno, ker vedno ni. Tudi drugi jajcevod po moje ni prehoden ali pa zelo slabo prehoden /dobro bi bilo preveriti/ Težave imaš tudi z dihali, zelo plitko dihaš in se hitro zadihaš, kar povzroča pomanjkanje kisika v telesu in slabo cirkulacijo

Navzven si vedra in optimistična, hitra, nervozna, hitro se razburiš /Strelec/ na znotraj pa zelo čustvena in občutljiva /Luna v Tehtnici/. Daješ vtis, da imaš veliko energije, v resnici pa jo nimaš veliko /Luna v Tehtnici/. Zaradi neravnovesja energij in pomanjkanja tekočin je prišlo do občutljivosti jajcevodov /Bik/.
Ugoden termin imaš v Septembru glede na tvojo MS. Tvoje težave niso tako velike, da jih ni mogoče odpraviti z malo truda, volje in discipline, preden se pa odločiš za zanositev po Luni pa preveri še drugi jajcevod.
Tako jaz vidim tvoj problem, upam, da sem ti odgovorila. Kakšne so metode pa po dopustu.

Draga Ena!
Najlepša hvala za odgovor! Če nama uspe se bom vsekakor pohvalila!
Lep vikend! Lp Leticija

Hvala vam, še vedno ne morem dojeti kar ste napisala, je namreč vse res, vse moje težave, katerim nisem dajala poudarka, pa tudi zdravniki ne.Povrnila ste mi upanje, kar laže bom šla na dopust, pa tudi vam želim prijeten dopust

Draga Denisa, oprosti, ker si čakala.

Tvoji dnevi LO so:

2003/08/11
2003/09/10
2003/10/09
2003/11/08
2003/12/08
2004/01/07

Nikina navodila:
Nujni za spolne odnose so dnevi 3 dni pred L.o. (8.,9.,10.8.) – v času L.o. je verjetnost zanositve 85%. Več kot je spolnih odnosov, večja je verjetnost, da bo prišlo do L.o.
Glede na tvoj 1. dan ZM ( v kolikor jo imaš na 28 dni in je bil na 31.7.2003 + 15 dni) = 15.8.2003 (=menstrualna ovul.) +/- 6 dni za plodno obdobje. Verjetnost zanositve v času M.o. je 15%.
V kolikor se ti oba dneva L.o. in M.o. pokrijeta, je verjetnost zanositve 99%.
Vse nadaljnje M.o. si moraš izračunati sama – glede na 1. dan ZM.

Lp, Ena

POZDRAV

PROSIM DA TUI MENI IZRACUNAS

ROJSTNI DATUM 29.11.1975 01.45
MENST. – DONS SEM JO SPET DOBILA SE PRAVI 08.08. TRAJA 5 DNI, DOBIM JO VSAK 39-30 DAN REDNO

HVALA VNAPREJ DANICA

Lepo pozdravljena!

Tudi jaz vas lepo prosim za izračun: rojena sem 2.11.1967, ob 00.26 uri.
ZM je bila 4.8.2003, na 28-30 dni.

Hvala lepa za odgovor !

Se opravičujem, rojena sem ob 1.06 uri in ne ob 00.26 uri.
Lep pozdrav!

Ali še lahko jaz prosim za izračun? 🙏

New Report

Close