Najdi forum

zivjo Ponca :-))

a da si me pogrešala?? to je pa zelo lepo slišat!! koliko časa mi tega nihče ni rekel…*smrk*

tisti striptease je uspel!!
prijateljico sem peljala, nič ni vedela kam greva! kasneje mi je povedala, da jo je, ko sem ji razodela skrivnost, kar malo stiskalo in da si je mislila, ne, tega pa jaz že ne bom gledala (je verna, drugače pa čisto za štose), potem pa, ko je videla da je stvar čisto zabavna, se je sprostila in uživala. na koncu mi je rekla: ampak nisva zvedeli, ali so fantki ali punčke!! pobiči so namreč zganjali vse sorte, bistva pa – razen enega, za 5 sekund – niso pokazali!

chippendales v LJ so bili najbrž čisto druga muzika, no to še pride na vrsto.

in kaj ti počneš??? meni v glavnem mularija kravža živce (beri: starejša hči), drugače pa kar nekam v redu furam.

oglasi se še kaj, magari na mail:-))

Hoooooj!
Ja, sem si kar mislila, da imas “guzvo”, saj se nisi niti uspela na forumu Zivljenje prisopihati k zrelim damam…..Cim bom zmogla, se ti oglasim se na drug mail, sicer pa, takole, da preberejo se druge resne punce in pubeci: dajmo me, resne zenske poskrbeti za srecanje in potem jo mahnemo na pravi moski striptease, da se narezimo!!! Si za to? Ce si, potem povabimo resne dame a la Korosko Anito, pa Marijo 1, pa se katero, ki bi hotela s tistimi nad 35 in do 70 na happening….
Kaj pravis na “ponudbo”? Kaj pa Perla v NG? Tam nekje blizu pa je moja “naj prijateljica 1A net”, vendar ne ve nic o teksnih dogodkih….Ves kaj vec ti?
Tole zdaj je pa mogoce izziv tudi za ostale s tega foruma, ki ga je treba malce bolj razgibati….Ha, ha….! Ja, pa se to mi prisepni, ce si mogoce iz LJ…LP!

zal nisem iz LJ….kaksnih 60km severozahodno…no ugibaj!

Ma, dobra moja Stajerka, najbrz…Mozgancki: skrt, skrt, skrt…..!
Ma, ves kaj, ce je KoroskaAnita za, pa je s Koroske, nema blema tud za vse ostale… Ce ni v Lj, pol pa gremo me iz Lj. drugam, ne, sam de se kej dogaja…..
Mam ze zegen od moje polovicke, da naj grem, ker ga kao sploh ( mores mislit! ) moski straptease ne zanima, hi, hi….. Sicer pa drzim do pisma na drugem mailu pesti, da…..Ze ves, kaj! Imam pa trenutno res neko guzvo! LP

Ponca, zemljepis, zemljepis!!!

rekla sem severoZAHODNO, ne severoVZHODNO!!

:-))))

Pi…….suka! Ja bemti… Beri, Ponca, beri zbrano!!!! Zdej smo pa tam! Dobro, jest castim, k si ze glih s tistga konca….:-)) LP! No, kva bos pa zdej rekla?

haha!
te bom držala za besedo!!!

če me boš kdaj prišla obiskat in boš žejna prosila za kozarec vode, te bom poslala k sosedu, ker tam je bolj mrzla voda :-)))

Draga moja, ampak ce gremo mi Ljubljancani na vas konec, pol je jasno, da je treba naso vodo s seboj vzeti, he, he…Za ta prvic pa velja, da se moramo malo izprsiti, pa kaksen sokec prinesti….A moram kozarce tud? Hi, hi…
Vidim, da si dobro podkovana v ravnanju z rastlinicami…To mi je vsec!
Ja, kva se pa izogibas predlogu za ogled stripteasa, a? A ne bo nic s tega ali mogoce menis, da je treba tudi tu ravnati skrajno racionalno…..
Pa se nekaj naj ti zaupam: Ko si ze omenila zemljepis, ah ta zemljepis…Pri nas v Ljubljani imamo le geografijo, hi, hi….In mene daje tudi tisti sindrom: dala je smernik na desno in glej si ga no, tudi res je zavila na desno, hi, hi…..
Vidis, dan je treba z nasmehom zaceti, saj nas danes caka reeeesno in naporno pregovarjanje…Hvala ti za vzpodbudo na zacetku dneva! Oglasi se se kaj s stajerske, hi, hi……! LP :-))

New Report

Close