Najdi forum

Flash, si kaj utrujen? 🙂

Upaj, da ne bo tvojga prispevka brala ženska, ki si zelo želi zanosit in se zdravi ali pa že ve, da ni pomoči… Ko bo izvedela, da je “mrtva veja” ali pa tista, ki bo “ukanila naravo”… hjoj… Si upaš to napr. na forum neplodnost napisat?

******************* flo ********************* [img]http://shrani.si/f/2/12B/5r2DR1v/ezgifcom-resize.gif[/img]

Ja, pa ok, a ti dejansko vidiš, da je svet zdaj že prenaseljen, al še vedno živiš v nekih teorijah milijon let nazaj?

In btw, če bi bilo 100 Da Vincijev, bi čez 100 let še vedno lahko občudovali njihova dela, ker bi jih občudovali DRUGI, razumeš? VSI ljudje niso homoseksualci, VSI ljudje nikoli ne bojo homoseksualci, vedno bo večina heteroseksualcev, ki se bodo plodili naprej… Ne vem, zakaj jemlješ stvari tako absolutne kot sploh niso… Noben tu ne govori o populaciji 100% homoseksualcev. Ne vem zakaj eni, ko vidite par gejev, že imate paranojo o izumrtju… Ti povem, da bomo izmurli čist zarad drugih zadev, ne pa zarad par gejev…
(vrjetno je vse skupi v celofan zavita homofobija)

******************* flo ********************* [img]http://shrani.si/f/2/12B/5r2DR1v/ezgifcom-resize.gif[/img]

Ni 2x za rečt… tud takšni obstajajo in verjamem, da jih ni malo… Pa da imajo otroke, ker “je že čas” in “ker jih ima že prjatl/sosed” in ker jih okolica skoz sprašuje “kdaj boš pa ti?”…
Marsikdo, čeprav brez želje po otrocih, podleže nekim normam in pritiskom iz okolice ali kakšni 3. višji sili, da se pol odloči zanje…

Mislim, da je velika težava homoseksualcev v tem, da ne prav številni, a zelo glasni ljudje v nas ne vidijo soljudi. To se je pokazalo tudi na tej temi. In potem se večina ukvarja z njihovimi primitivizmi, ne pa z vprašanjem , ki sem ga postavil v začetku.

Za kaj naj živi gej? Zakaj pa naj ne bi živel? Ne spomnim se nobenega dobrega razloga za to, da bi bil mrtev gej boljše agregatno stanje od živega geja. Pravzaprav je tako. Z mrliči, mrtveci in mrtvaki se handla na skrajno nefer način ne glede na spolno usmerjenost. Redkokoga pokopljejo tja kamor želi. Pulijo jim prstane z rok. Pokopavajo jih v kičaste grobove in jim nasajajo “aranžmaje”, ki jih potem kdo drug ukrade ali pa ta aranžma posne kompostni kup do drugega leta, ko se kdo spet spomne da je potrebno zadostiti javnemu ritualu. Puščajo ugasle sveče. Plastične, človek! A ja, na koncu grob nekdo proda in kosti vržejo nekam v septično jamo. Ko bi lahko pepel raztresli in the first place in mirna Bosna. Nak, živ gej je torej boljši od mrtvega. Četudi depresiven.

A ja, vprašal si za kaj in ne zakaj. Lej, miško, stara sem 44 let in tega še vedno ne vem. Če bi se vsaj lahko spravila tečt, tako kot ti. To bi se mi zdel že en lep uspeh v življenju. Tako pa se mi zdi, da živim zato da kaj dobrega popijem in pojem, preberem kakšno dobro knjigo in sem dedek mraz enemu neznanemu otroku, ki potrebuje dedka mraza. Nekje na sredi spraševanja kdo sem, kam grem od kje sem prišla, sem izgubila vero v Boga. Tako da niti onostranstvo ni nekaj, na kar naj bi se pripravljala v tostranstvu. Samo nekaj vem. Da se HOČEM imeti dobro. Ne želim. Hočem. To zahtevam od sebe. To je moja pravica in naravno stanje. In potem zahtevam tudi, da se imajo vsi okrog mene dobro, pa če crknejo v prizadevanju.

Pri tebi se mi ne zdi problematičen materialni del daljice. Bolj eksistencialni. Sploh želja po dotiku je res prekleto boleča, ko te obkrožajo sami pajaci.

Res je pa tudi, da je tvoja usmerjenost odličen lakmusov papir za odkrivanje mimikrije 🙂 Se zavedaš kakšna prednost je to, da Cepce, pajace in izločke takoj prepoznaš in se lahko od njih ogradiš? Aleluja! Jaz za to rabim kar nekaj udarcev po moji betici, da končno dojamem s kom ali s čim imam opraviti. Z nečim takšnim sem bila recimo poročena osem let zgolj zaradi želje po dotiku. Na koncu se mi je kozlalo od misli na dotike. Imam prijatelja, geja, ki mi je to dejstvo o sebi razkril po mnogih letih znanstva. In on preprosto pravi tole: kdor me ne mara si me ne zasluži. Se pravi, da je prepoznal, da ni on tisti, ki ima problem. Probleme imajo drugi. Ne glede na to, koliko jih je v vrsti, ki bi metali kamenje vanj. In ko sem sama sebi davno takrat rekla, da sem zdaj oplela za vedno, da nočem več imeti niti m od moškega, da želim preostanek življenja preživeti v rekluziji, se mi je zgodila ljubezen. In otrok in vse ostalo za kar nisem upala niti pomisliti. Mogoče je bolje, da nisem pomislila, ker bi si vse želje prismodila.

Kdo te bo ljubil? Tisti, ki se te bo zaslužil. Ga boš našel? Prepričana sem da takoj, ko se boš ustavil in dovolil, da te poišče. To je tako kot če se dva izgubita v trgovini. Če oba krožita, se lahko iščeta celo večnost. Če pa se postaviš npr. k izhodu in počakaš, da tisti drugi pride mimo, te slej ko prej najde. Če ne prej takrat, ko zapirajo trgovino.

Upam, da se te bo na veliko dotikal in te poljubljal. Ker boš takoj nehal vekati. Pa eno dobro lampo si najdi in si jo usmeri na čelo. To je pomagalo v tisti TV nadaljevanki “severna obzorja” v boju proti depri.

Ajde, lepo se imej. Aj lav ju and hug ju.

mala piška … moj poklon. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

tadej, ti se pa zadnje časa nekaj moškim preveč dobrikaš 🙁

Hehe, super napisano! Se najdem v tvojih besedah.

kar se tiče tvojega vprašanja, ki si ga zastavil, si dobil veliko dobrih nasvetov, tvoja težava je v tem, da jih ne upoštevaš, poleg tega kot sem ti že povedal tvoja težava ni v tem ,da si homoseksualec pač pa nekje povsem drugje….kar se pa tiče deklariranih homoseksualcev; jaz vidim vašo največjo težavo v tem, da se vedno in povsod predstavljate kot žrtve okolice, ki vas ne razume in sprejme; ker tvoja izjava da v tebi nekateri ljudje (oz v homoseksulacih) ne vidijo soljudi veliko pove o tvojem načinu razmišljanja…

Ja, pa ok, a ti dejansko vidiš, da je svet zdaj že prenaseljen, al še vedno živiš v nekih teorijah milijon let nazaj?

In btw, če bi bilo 100 Da Vincijev, bi čez 100 let še vedno lahko občudovali njihova dela, ker bi jih občudovali DRUGI, razumeš? VSI ljudje niso homoseksualci, VSI ljudje nikoli ne bojo homoseksualci, vedno bo večina heteroseksualcev, ki se bodo plodili naprej… Ne vem, zakaj jemlješ stvari tako absolutne kot sploh niso… Noben tu ne govori o populaciji 100% homoseksualcev. Ne vem zakaj eni, ko vidite par gejev, že imate paranojo o izumrtju… Ti povem, da bomo izmurli čist zarad drugih zadev, ne pa zarad par gejev…
(vrjetno je vse skupi v celofan zavita homofobija)[/quote]
jah no, pol so pa rešitev za prenaseljen svet ravno homoseksualci? rešitev imamo skoz pred očmi pa je ne vidimo; ampak potem pa ne razumem, zakaj taka želja mnogih homoseksualcev po otroku? in ravno o tem se zdaj tako krešejo mnenja v novem družinskem zakoniku….vse je skregano z naravo bi rekel, al kako?

He, he, ni treba iti daleč v iskanje razlogov za to, da se geji tako počutijo. Le to temo (še enkrat) preberi. Dejansko oni so žrtve okolice, ker naj bi imeli popolnoma enake pravice, kot vsi ostali (heteroseksualci), pa jih (zaradi meni popolnoma nerazumljivih razlogov) nimajo. In dejansko za nekatere (omejene) posameznike oni niso soljudje, ampak “mrtva veja” (wtf?). Zato morajo biti glasni, morajo opozarjati nase. Predstavljaj si, da bi tebi zaradi bogvekakšnega neumnega razloga odvzeli pravico do dedovanja po partnerju in poroke. Bi potem razumel kaj bolje, kaj pomeni biti žrtev družbe, v kateri hočeš nočeš moraš živeti in se njenim pravilom moraš pokoriti, pa četudi so še tako neumna?

Sploh pa mi pri vsej tej temi o homoseksualcih že od vsega začetka ena stvar ne gre v glavo – zakaj sploh kogarkoli na tem svetu briga s kom seksa vaš sosed, sin, hči, prijatelj, šefica, če s tem nikomur drugemu ne škodi???

Nič takega ne obstaja kot je pravica do poroke. In tako ne moreš biti prikrajšan za nekaj česar ni. Nič jim ni prikrajšano. Tolko pravic imajo kot vsak drug samski moški ali ženska.

Kot drugo pa sami geji razglašajo s kom se dajejo na raznih paradah ponosa, čeprav to res nobenga ne briga.

ah dajte no, ne blebetajte tja v neskončno, avtorja teme že davno ni med živimi.

Amiot,vse skozi imam občutek,kot da bi se mogel vsem na svetu smiliti,ker si h.(se mi že ne da pisat te grozne in čudne besede).

Praviš,da niste številčni,ste pa glasni.Preveč ste glasni in treba vas bo še mal utišat!
Kaj ne vidiš,da ima država,že cel svet čisto drugih težav toliko,da je za znoret.Zdaj pa še vi ustvarjate neke svoje kvazi pravice.
Pa referendum,(pa take pa to),boš sam s svojimi “bratci”,plačal,da se vam prizna nekaj,kar že meni v startu gre na bruhanje.

Oprosti,zame so h.odpadniki družbe!Moje mnenje in zdaj pljuvajte!

Zlatan Ibrahimović,športnik,se je te dni znašel v rumenem tisku.Zaradi slike soigralca,ker stojita preveč blizu.
Kakšen je bil komentar Ibrahimovića,si preberite sami.Ni bilo opaziti,da bi ga to navduševalo!
Pravi dec seksa z žensko,ne z moškim!

In če drugega ne veš, si res lolika bolika. Lepo ime:)

Lolika bolika, stalno imam občutek, kot da se sama sebi smiliš, ker si hetero, pa ti zaradi tega nihče ne ploska.

Praviš, da ste v večini, pa ne vem, zakaj ste taki, kot si ti, potem tako glasni. Preveč ste glasni in treba vas bo utišat. Kaj ne vidiš,da ima država, že cel svet čisto drugih težav toliko, da je za znoret. Zdaj pa še ti in tebi podobni ustvarjate neke svoje kvazi pravice do tega, kdo lahko obstaja in kdo naj ima kakšne pravice.

Pa referendum, (pa take pa to), boš sama s svojimi homofobnimi prijatelji plačala, da se nekomu prizna nekaj, kar jim od nekdaj pripada in kar jim takšni, kot si ti, odrekajo?

Oprosti, zame so homofobi odpadniki družbe! Moje mnenje in zdaj pljuvajte!

Pravi človek seksa s tistim, ki ga ima rad, in se ne briga za to, koga imajo v posteljah drugi.

P.S. Tole je bilo bolj ali manj zrcalo!

@ mala piska, super prispevek! Pohvalno. Sem vedno vesela ljudi, ki grdo padejo pa še vedno čez čas najdejo nek mir, radost, barvitost življenja …

Nenazadnje, kamor gredo naše misli, gredo čustva in z njimi vse, kar smo.

@ Amiot – upam, da boš iz kopice prispevkov znal izluščiti zrnje od plev in se temu primerno obrniti k luči. Konec koncev ni nič sramotnega, če si poiščeš pomoč. Imej se rad. Papa

Bravo, M@trica!! 🙂

He, he, ni treba iti daleč v iskanje razlogov za to, da se geji tako počutijo. Le to temo (še enkrat) preberi. Dejansko oni so žrtve okolice, ker naj bi imeli popolnoma enake pravice, kot vsi ostali (heteroseksualci), pa jih (zaradi meni popolnoma nerazumljivih razlogov) nimajo. In dejansko za nekatere (omejene) posameznike oni niso soljudje, ampak “mrtva veja” (wtf?). Zato morajo biti glasni, morajo opozarjati nase. Predstavljaj si, da bi tebi zaradi bogvekakšnega neumnega razloga odvzeli pravico do dedovanja po partnerju in poroke. Bi potem razumel kaj bolje, kaj pomeni biti žrtev družbe, v kateri hočeš nočeš moraš živeti in se njenim pravilom moraš pokoriti, pa četudi so še tako neumna?

Sploh pa mi pri vsej tej temi o homoseksualcih že od vsega začetka ena stvar ne gre v glavo – zakaj sploh kogarkoli na tem svetu briga s kom seksa vaš sosed, sin, hči, prijatelj, šefica, če s tem nikomur drugemu ne škodi???[/quote]

kristus, pa komu jaz govorim ? steni? kdo istospolnousmerjenim krati pravice? jaz sigurno ne..jaz samo že skoz govorim, da homoseksualnost z biološkega stališča ni nravna in to je to ..pa še nekaj pozabljate….nikoli ni bilo in nikoli ne bo tako visoke stopnje družbenega konsenza v zahodnem svetu, ( niti ga ni v vzhodnem; lep primer je recimo Tajska, kjer so taglavni budisti, ki so zelo strpna religija in družba-baje, pa vseeno so nestrpni do istospolno usmerjenih oz pri njih zelo razžirjenih transvestitov in transeksualcev)….zdaj ko že mene etiketiraš z homofobom, pa mi odgovori na tole vprašanje; par tednov nazaj sem govoril z eno prijateljico iz srednješolskih dni , pač slučajno sva se nekje srečala, ona izhaja iz muslimanske družine, doma niso bili nikoli pretirano verni, še v Jugi smo ga skupaj pili žurali itd…no zdaj jo srečam in je imela na glavi naglavno ruto,tuniko, skratka muslimansko opravo seveda mi ni dalo mira in sem jo tako po ovinkih malo vprašal kako to, da je zdaj začela to nositi…mož je pravoverni musliman iz Bosne in seveda od tu zdaj spremeba stila oblačenja, pa mi reče , da ona bi tud imela zakrit obraz ampak to seveda v Sloveniji ni zaželjeno in sprejemljivo, že tako se marsikdo obregne ob njo….pa mi povej rajka, zdaj ko v Franciji izvaja drćžava tako gonjo proti nošenju naglavnih rut da o tem, da bi si muslimanke zakrivale obraz nti ne govorim, a ni to tusdi kratenje človekovih pravic, a se nimajo muslimake pravico oblačiti tako kot to od njih zahteva vera (seveda tiste ki si to prostovoljno želijo)? v Franciji so se tega lotili celo z zakonom, pri nas pač ni družbeno sprejemljivo in sem prepričan, da bi ženske kot si ti začele v luft skakt če bi se začele muslimanke zakrivat…skratka če zaključim…ja pravice, ampak pravice za vse in vsakogar, brez debat…skratka Utopija, če veš kaj mislim…kar ti hočem povedat je pa to, ko se že boriš za pravice ljudi, se bori za vse, ne samo za tiste ki so ti po godu in trenutno v modi…

New Report

Close