Najdi forum

Nihce te ne nadleguje in tudi osebno te ni povabil na pijaco, razen ce si pod prisilo tukaj na tem forumu in pod prisilo dajes komentarje (ki so povsem nepotreni)…dobro da nisi rekel, da te je zlorabil hahaha.

še ena korošica.Lolika bolika tukaj.Zakaj bi mene blokirala?A ti si pa tako pametna kot strela,al kaj?
V katerem veku pa živimo,da ni svobode govora?
Korošica,pejd spat,da prideš k seb.
Nisi nič pametnega povedala,samo Amiotku se prilizuješ.Ne prideš v poštev!

Kje so tule moderatorji in zakaj ne opravljajo svojega dela?

Tole je hujš kot kak vrtec, namesto, da bi rarzpravljali in širili obzorje, vedno znova grizete iste (podjebatorske) kosti. Polna luna je že mimo.

Škoda, Amiot, da nisi registriran, ker imam neko informacijo zate… ampak je lih ne bi javno pisala zaradi razno raznih lolik bolik in pikeca (ki očitno sam sebe v žilo pika, da nastajajo takšni neberljivi in slaboumni komentarji).
Če se kdaj odločiš in se registriraš, me kontaktiraj prek ZS, da ti povem.

******************* flo ********************* [img]http://shrani.si/f/2/12B/5r2DR1v/ezgifcom-resize.gif[/img]

prosim,da mene pustite pri miru,če se vi pikate(kamorkoli že)jaz se ne. zdaj pa mir,da ne čujem več mojega imena.

s mislite,da imate samo vi prav?

hehehe, samo mi imamo prav, res je!

hahahahaha…..hehehe… japajade…

Po vsem, kar se da od tebe prebrati, dvomim v to.

zakaj? ne vem jaz zakaj. zato, ker zivimo vsi, ki smo se rodili. pac si gej. pa kaj. danes pa ja to ni vec nek tabu.

čuj pikec, če čutiš, sem tu da ti pomagam.

piši mi na [email protected][/quote]

poglej rokec, a sem ti jaz reku, da si ti pikec, ali si se dogovarjal z amiotom,ki je vator te teme.pol pa ti sedaj trdiš,da sem jaz sramota in prikriti HOMIČ. to je grozna žalitev zamene.jas sem sedaj končal,ne bom več odgovarjal na grde žalitve in razna vabljenja na pijače, bom se jutri oglasil pri lastnikih tega foruma in zahteval,da se ukrepa in naj se razišče,koga sem jaz žalil,sem samo napisal,da ne grem s tabo napijačo,da si pikec pa si se sam dogovarjal z amiotom,zdaj pa tako. bomo jutri nadaljevali osebno, bom potem podal prijavo, če se ne boš javno opravičil. za vse grede besede,ki si mi jih tukaj izrekel ti in … bomo še razščistili,kako pišete in odgovarjate in žALITE ISTI LJUDJE, če si samo upam povedati svoje mnenje.

haha, kaj to pomeni si že ven iz depre? Da ti ni to nek spoznavni forum postal…[/quote]

smao še to, tudi drugi so tako razumeli kot jaz.in sedaj sem jaz sramota moškemu rodu JAZ SI NE dovolim, nisem jaz neumen,potem smo pa vsi neumni. tudi korl je tako razumel,saj je napisal,da gre za enk spoznavni forum.preberi kdo je koga vabil na pijačo, ti mene ali jaz tebe.sam pa si prizhnal, da bi me zato DA BI ME JAVNO NA GOBEC.

To so opa hude grožnje. In zakaj,ker sem napisal,da gejev ne maram.

poglej rokec, a sem ti jaz reku, da si ti pikec, ali si se dogovarjal z amiotom,ki je vator te teme.pol pa ti sedaj trdiš,da sem jaz sramota in prikriti HOMIČ. to je grozna žalitev zamene.jas sem sedaj končal,ne bom več odgovarjal na grde žalitve in razna vabljenja na pijače, bom se jutri oglasil pri lastnikih tega foruma in zahteval,da se ukrepa in naj se razišče,koga sem jaz žalil,sem samo napisal,da ne grem s tabo napijačo,da si pikec pa si se sam dogovarjal z amiotom,zdaj pa tako. bomo jutri nadaljevali osebno, bom potem podal prijavo, če se ne boš javno opravičil. za vse grede besede,ki si mi jih tukaj izrekel ti in … bomo še razščistili,kako pišete in odgovarjate in žALITE ISTI LJUDJE, če si samo upam povedati svoje mnenje.[/quote]

če bi dobro prebral, bi videl, da tega sploh ni napisal Rok 1, ampak nekdo, ki je zlorabil nick od Amiota…

poglej rokec, a sem ti jaz reku, da si ti pikec, ali si se dogovarjal z amiotom,ki je vator te teme.pol pa ti sedaj trdiš,da sem jaz sramota in prikriti HOMIČ. to je grozna žalitev zamene.jas sem sedaj končal,ne bom več odgovarjal na grde žalitve in razna vabljenja na pijače, bom se jutri oglasil pri lastnikih tega foruma in zahteval,da se ukrepa in naj se razišče,koga sem jaz žalil,sem samo napisal,da ne grem s tabo napijačo,da si pikec pa si se sam dogovarjal z amiotom,zdaj pa tako. bomo jutri nadaljevali osebno, bom potem podal prijavo, če se ne boš javno opravičil. za vse grede besede,ki si mi jih tukaj izrekel ti in … bomo še razščistili,kako pišete in odgovarjate in žALITE ISTI LJUDJE, če si samo upam povedati svoje mnenje.[/quote]

Me pa res zanima na kakšni podlagi bi ti lahko tožil Roka ali koga drugega tukaj?

Preberi si raje naslednje:

http://www.dnevnik.si/tiskane_izdaje/objektiv/1042346290

Kakor človek ponudi samo prst,ga drugi zagrabi za obe roki in še obe nogi.
Tisto je to,na kar se eni zdaj toliko dvigujete v višave!

Po slovenski kazenski zakonodaji …..toži se lahko osebo, ki drugi osebi grozi, (npr.) da ga bo “na gobec”…. ali kako drugače ustrahuje….

Razpihovanje sovrašta je eno…. (jaz osebno ga v gornjih zapisih nisem zasledil).

Povedati na glas svoje mnenje, je demokratično. To je treba ločiti. In po Ustavi RS imajo vsi državljati pravico izraziti – povedati svoje mnenje, pa četudi je to mnenje, ki nekomu ni všeč. Pa ga zato ne sme “NA GOBEC”.

Hahaha, pikec ti ne dovoli da ga povabis na pijaco! Halo!:)
Tema je cisto prevec usla s poti,…no jutri nas bo itak 3/4 v zaporu verjetno…

Pikec…Ritopik je za homoseksualca JAVNA ZALITEV, imenovanje vseh drugih z imenovanjem ”ritopikci” je prav tako zalitev.
Vsi bodo prisli na vrsto in zmah? Da bi bilo treba vse zapreti? Uboga zrtev…

Nisem opazila, da bi kje demokratično povedal svoje mnenje. V spominu te imam samo po obilici smetenja s pikeci in pokeci :))))

Zelo demokratično, ja :)))

Eh, pa res no: Koliko si ti sploh star? 13?

Primerjalni besednjak s SAMI PIKECI. A bi mu moral dovoliti?

Primerjalni besednjak s SAMI PIKECI. A bi mu moral dovoliti?[/quote]

Nas boš vse poboldal? :))))))

Poglej, dragi ‘samo tok’ alias ‘pikec’ alias ’tisoč in eno ime v tej temi’:

Homofobija in prikrita homoseksualnost

http://www.narobe.si/stevilka-1/homofobija-zlahtna-druzinska-vrednota.html

Vsi homofobi torej res niso prikriti homoseksualci, kar nekaj jih pa vendarle je (kar je raziskava tudi potrdila).

New Report

Close