Za kaj naj živi gej?
nikoli ne namigujem , kar imam povedati( tebi ali komu drugemu tudi povem) in če postaviš trditev, da si tudi ti nestrpna ( pa čeprav do nestrpnih), se pravi , da nisi nič kaj boljša (ali slabša) od takšnih in drugačnih nestrpnežev; kam te to postavi? v pozicijo, da si nastrpna do sama sebe)))? zdaj razumeš razliko med zrcalno in obrnjeno sliko? al je to zate vse eno in isto? in jaz še vedno trdim, da je homoseksualnost slepo črevo evolucije( mtrva veja na drevesu, itd…) in to ni nestrpnost, to je dejtvo življenja in samo to trdim in nič kaj drugega….glede sovražnega govora, o tem kdo koga useka nazaj, o tem da jaz tebe slabo poznam ( poznam te po tvojih prispevkih , ) saj te res ne poznam in nikoli nisem trdil da te…to sploh ni tema te diskusije in je kakršnakoli razlaga nepotrebna….in nazadnje še tole, jaz (za razliko tebe, rajke, ajrad, itd) sem podal dejstvo in ne svoje mnenje, in z dejstvi je tako, lahko jih sprejmeš, lahko se zaletavaš v njih….spremeniti jih pa ne moreš….tako kot ne moreš spremeniti temeljnega dejstva življenja in to je zmožnost nadaljevanja vrste!![/quote]
Ne, ne razumem zrcalne slike tako, kot si jo tukaj predstavil ti, pa tudi na teorijo o zrcalih ne dam kaj dosti. Jo še kako dobro poznam in je zame navaden pop duhovni pofl!
Dajem pa veliko na projekcije! Teh je pri ljudeh več ali pa manj – po defoltu jih je npr. pri homofobih tam nekje pri več.
Suhe veje, slepo črevo … takšnih floskul pa jaz NE JEMLJEM RESNO, sicer sem se pa že zgoraj razložila v traktatu na temo ‘suhih vej’.
… pa ne zapažam v tvojih tekstih prav veliko relevantnih dejstev, le kar nekaj trdovratnih predsodkov.[/quote]
lej, ni na meni da prepričujem prepričane, in ti lahko razpredaš, pišeš traktate, označuješ ljudi za homofobe, sebe predtavljaš kot strpnega nestrpneža, pišeš o meni da sem poln predsodkov
obračaš zrcalo amo tamo…preko zakonov narave ne moreš..z ali brez pofla
Ne, ne razumem zrcalne slike tako, kot si jo tukaj predstavil ti, pa tudi na teorijo o zrcalih ne dam kaj dosti. Jo še kako dobro poznam in je zame navaden pop duhovni pofl!
Dajem pa veliko na projekcije! Teh je pri ljudeh več ali pa manj – po defoltu jih je npr. pri homofobih tam nekje pri več.
Suhe veje, slepo črevo … takšnih floskul pa jaz NE JEMLJEM RESNO, sicer sem se pa že zgoraj razložila v traktatu na temo ‘suhih vej’.
… pa ne zapažam v tvojih tekstih prav veliko relevantnih dejstev, le kar nekaj trdovratnih predsodkov.[/quote]
lej, ni na meni da prepričujem prepričane, in ti lahko razpredaš, pišeš traktate, označuješ ljudi za homofobe, sebe predtavljaš kot strpnega nestrpneža, pišeš o meni da sem poln predsodkov
obračaš zrcalo amo tamo…preko zakonov narave ne moreš..z ali brez pofla[/quote]
Preko zakonov narave sploh ne hodim.
Razen, če se imaš za ‘zakon narave’ kar ti sam?
Daj malo preberi, flash, kaj je naravno in koliko je družbenega pri človeku.
obračaš zrcalo amo tamo…preko zakonov narave ne moreš..z ali brez pofla[/quote]
Preko zakonov narave sploh ne hodim.
Razen, če se imaš za ‘zakon narave’ kar ti sam?
Daj malo preberi, flash, kaj je naravno in koliko je družbenega pri človeku.[/quote]
tudi če bi hotela, preko narave se ne da,; no do neke meje se jo da izigravat,….ah, daj no, tako dobro me pa menda poznaš, da bi bilo skrajno prevzetno od mene, če bi se jaz imel za kakšno krono stvarstva, česar pa ne morem trditi za ostale, kje se ti najdeš pa sama najbolje veš….koliko je naravnega v človeku? glede na zadnje raziskave človeške dna, veliko več kot smo pripravljeni priznati; glede na to, da vse kaže da je kromanjonec mešal svoje gene z neandartalci ( zgleda da so že takrat ženske dale več na divjo naravo neandertalca kot na omikanega kromanjonca; saj veš, ženske se zaljubljajo v divjake, rade pa imajo svoje umirjene može-baje))))
in kot sva ugotovila, homoseksualnost ni naravna, se pravi, da je družbeni pojav?
Ne, to si kar ti sam ugotovil :))))
Evo, tukaj ena od zadnjih večjih raziskav (sem o njej že pisala prav na tem mestu pred letom ali dvema):
http://www.sciencedaily.com/releases/2008/06/080628205430.htm
… pa en povzetek iz te raziskave v slovenščini:
Skratka, stvari so v resnici bolj kompleksne …
Ne, to si kar ti sam ugotovil :))))
Evo, tukaj ena od zadnjih večjih raziskav (sem o njej že pisala prav na tem mestu pred letom ali dvema):
http://www.sciencedaily.com/releases/2008/06/080628205430.htm
… pa en povzetek iz te raziskave v slovenščini:
Skratka, stvari so v resnici bolj kompleksne …[/quote]
verjamem, verjamem….dost je blo)) ajde imej se do mi matrix)))