Najdi forum

Nika, pikica moja.
Danes mineva leto od najlepšega trenutka v mojem življenju – tvojega rojstva. Hudo je, ko je dom tako prazen. Nikoli nisem videla tvojega nasmeha, pa ga danes še posebej močno pogrešam. Pogrešam vse, kar bi moralo biti, pa ni. Predvsem pa , pogrešam tebe!
Namesto svečke na tvoji prvi tortici sem morala zopet prižgati svečko na tvojem tako preranem grobku.
Žal mi je, da nisem uredila vsega, kar sem si zadala, ker nisi dobila še spomenika, ker ne morem biti “pri tebi” toliko časa kot bi želela,… pa še jokati ne smem, tako kot bi to potrebovala, zaradi nevarnosti za malo pikico, ki rase v mojem trebuhu. Tako zelo mi je žal, da moram le ležati doma. Vedi pa, da to ne pomeni, da te imam kaj manj rada!!!! Moja ljubezen do tebe je neskončna in vedno bo tako!!!
Bodi vesela in praznuj s svojimi bratci in sestricami tam zgoraj, tam nekje, kjer srčno upam, da si srečna in nič več ne trpiš! Vedno boš z menoj in vedno boš moja, samo moja!
Tvoja mama

Nika vse najboljše! Naj ti bo lepo med našimi angelčki.

Tebi aria2 pa želim čimmanj žalostnih trenutkov in da bi se iz srca veselila svoje nove pikice, in da jo dobiš zdravo v svoje naročje, da bo tvoj dom postal končno poln otroškega smeha.

Objem,
Silvya

Nika-lepo praznuj tam zgoraj z našimi angelčki.

Aria-četitam za nosečnost in pogum!Naj bo pikici v trebuščku lepo vseh 9mesecev.

http://www.mojalbum.com/pikicaaa

Arija, vse lepo tvoji pikici, tebi Nika, pa vse najboljše in lepo praznovanje v svetu zvezd.Pozdravi še moje sončke!

lp
škratek

New Report

Close