Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija ABC ginekologije in porodništva VREDNOST BETAHCG V 5. TEDNU IN JEMANJE FOLNE KISLINE

VREDNOST BETAHCG V 5. TEDNU IN JEMANJE FOLNE KISLINE

Pozdravljeni!

Stara sem 24 let in je to moja prva nosečnost. Zadnja M je bila 27.12.2024, cikel imam na 33 dni. Glede na izostanek M naj bi bila noseča 7 tednov, vendar ko sem bila v sredo 12.02. pri svoji gin, je videla le GV v velikosti 6mm. Rekla je, da sem verjetno kasneje zanosila. Dala me je tudi na pregled hormona hcg in gin pregled v bolnico. V bolnici 12.02. so mi izmerili hcg in je pokazal da naj bi bila noseča 5 tednov in naj pridem na pregled spet 14.2. Danes sem bila na pregledu in GV se je povečala za malo manj kot 1mm. Vendar hcg naj ne bi rastel tako kot bi moral, niso pa mi povedali koliko je zrasel, so pa rekli da 12.02 sem ga imela nekaj čez 700 in da je to ok za 5 tednov, danes pa same negativne stvari. Naročena sem spet 17.02 na pregled in na hcg, potem pa bodo videli.

Vem, da veliko ne morate komentirati, ampak je še kakšna možnost, da bo nosečnost uspešna in, da sem res samo kasneje zanosila?

Hvala za odgovor.

New Report

Close