Najdi forum

vprašanje za mishiko

Pod temo o postelji sem prebrala, da si šla k kiropraktiku dr.Evdakovu iz firme Mogy (v MB). Že dlje časa razmišljam o tem. Mi lahko karkoli poveš o tem? Npr. cena, čakalna doba, kolikokrat si morala iti, uspeh tega, način njegovega dela, ali čutiš bolečine….

Hvala

Seveda lahko… No, vedno je priporočljivo, da imaš s seboj vse izvide, ki imajo kakroli za opravit s tvojo težavo (bolečino). Jaz jih sicer nisem imela, pa tudi ni bilo težav. Najprej se moraš najaviti za pregled, ki me je pred dobrima dvema letoma stal 5 tisočakov. Tam ti potem glede na stanje oz. težave pove, kako dolgo bo “terapija” trajala. Moram reči, da sem sama imela zelo velike težave, ker zaradi bolečin nisem mogla niti hoditi oz. sem morala skoraj cel teden preležati. Meni je predlagal 4 terapije (vsak obisk, terapija me je stala nadaljnih 5 tisočakov), ki naj bi bile izvedene v zelo kratkem času (mislim da v roku 2 tednov ali še manj) – za termine se dogovorita skupaj, mislim pa, da ni potrebno dolgo čakati.

Prvi pri terapiji me je bolj ali manj obseval z nekimi žarki. Preostale terapije so bile že pravo “lomljenje” kosti. Ni prijetno, delno tudi boli, samo je dr. Evdakov kar spreten svoje veščine in te vmes zamoti s pogovorom. Na koncu terapij ti pa pove, da se čez leto dni lahko pri njem oglasiš na brezplačni kontroli (no, jaz sem bila prelena, da bi se še enkrat tam oglasila).

Moram reči, da sem bila sama zelo, zelo skeptična glede kiropraktikov, a me je vsekakor prepričalo, ko je ta dr. po pregledu rekel: “Tu vas pa boli” in tam kjer je imel roko je res bolelo kot šus. Brez vseh izvidov je rekel, da gre za premaknjeno kost v “togem” sklepu, opravil svoje terapije in zdaj (moram hitro potrkat) imam že dve leti resnično mir (brez bolečin). Moraš pa resnično pazit (če greza bolečine v hrbtenici), da je dva tedna po terapijah NIČ ne obremenjuješ in da tudi kasneje z obremenitvijo ne pretiravaš.

Čim manj bolečin želim, LP, mishika

New Report

Close