Najdi forum

Vprasanje

pozdravljeni

Jemljem stediril m cca 5 let, v teh letih je blo par krvavitev samo izcedek 2dni in zelo malo, ostale so bile bolj mocne kot te, zakaj pride do tega odstopanja, res me to psihira takrat ko se to zgodi.

Ženske imamo različno močne menstrualne krvavitve, ne glede na to, ali jemljemo kontracepcijske tabletke, ker na menstruacijo vplivajo številni dejavniki, na primer stres, prehrana, bolezni, spremembe v teži ipd. Tako da se žal ne moremo čisto izogniti niti močnim niti šibkim menstruacijam. Če so menstruacije pogosto zelo močne je najbolje, da zamenjate vrsto kontracepcijskih tabletk.

srečno, N

***prof. dr. Nataša Tul Mandić, dr. med., ginekologinja in porodničarka *** vodja Centra za nosečnice, Bolnišnica za ženske bolezni in porodništvo Postojna, *** samoplačniška ambulanta v MCCZ, Parmova 53, Ljubljana (naročanje na 051 321 224) *** terapevtka medicinske hipnoze

Pozdravljeni,

Bolj me skrbi presbika, kadar traja 2dni pa da je bolj izcedek, stara, sem 46.

A sike niso problem?

Kaksna vrsta pa se obstaja?

Pozdravljeni,

namen kontracepcijskih tablet, v vašem primeru Stedirila je, da služijo kot kontracepcija in da zmanjšujejo jakost menstrualne krvavitve. Šibke menstruacije torej niso problematične.

Lep pozdrav!

doc. dr. Tanja Burnik Papler, dr. med., vodja Centra za zdravljenje neplodnosti, Bolnišnica Postojna *** narocanje@bolnisnica-po.si *** Tel: 05/7000 720.

New Report

Close