Najdi forum

VPRAŠANJE

Pozdravljeni!

Rada bi vas vprašala za mnenje oz. nasvet. Že več kot en mesec me srbi koža po celem telesu, vendar ni izpuščajev, rdečice, skratka ne vidim nobenih sprememb na koži. To srbenje me spravlja že v obup, zdravnica pa ne naredi ničesar. Kaj menite vi kaj bi to bilo, in kaj naj naredim?

Hvala za odgovor!

LP

Ste pomislili na glivice?

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Ne, na to nisem pomislila. A se glivice sploh ne opazijo? Kako jih lahko odpravim?

LP

No, o tem pa smo napisali že skoraj vse. Uporabite iskalnik in našli boste številna vprašanja in odgovore.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Spoštovani!

Mene pa zanima katera zdravila bi zelo dobro učinkovala glede prehlada. Namreč jaz sem bila pozimi prehlajena in sem imela zelo zabiti nos, ko sem izpihnila gnoj iz nosa me je v glavo zelo zabolelo. Ko sem šla k osebnemu zdraviku mi je rekel da je to viroza in da naj pijem veliko limone in čaja. To sem storila in mi ni pomagalo. Ponovno sem šla k zdravniku, ki mi je povedal isto. Potem sem se pozdravila in sedaj se mi je spet ponovilo. Ta prehlad imam že skoraj 14 dni probala sem aspirin+C, pentamed in kamiličevo paro a mi ne pomaga. Ko sem bila pri zdraviku je rekel isto, da je viroza.
Prosim če bi mi svetovali kaj bi lahko učinkovalo.
hvala za odgovor.

Če imate res težave z virusi, potem je edina pot k trajni ozdravitvi to, da boste okrepili imunski sistem.

Kaj pa je oslabilo imunski sistem?

To pa je že težje vprašanje za svetovanje po forumu in ne verjamem, da bi uganil vzrok.

Preberite si tole objavo za krepitev imunskega sistema. Čeprav je napisana za otroke, veljajo nasveti tudi za odrasle:

http://med.over.net/forum5/read.php?177,5251421,5277520#msg-5277520

Za krepitev imunskega sistema je zelo dober tudi vulkanski prah zeolit.

LP

New Report

Close