Najdi forum

Pozdravljeni!

Mogoce ni ravno pravi naslov, mogoce pa vseeno. Pred parimi meseci sem izgubila mami. Še vedno je težko. Včasih se mi zdi, da sem že čisto uredu, naslednji dan jokam že, ko parkiram avto na Zalah. Še vedno jo vidim, kako je slonela na oknu in mi pomahaja, ko sem odhajala od nje domov in takrat sem jo zadnjič videla. Njen nasmeh in roka ki maha mi ne gre iz glave.

Seveda ne morem, da ne bi sla vsak dan k njej, tako nekako mi govori srce. Razen kadar sem na dopustu, takrat pac ne grem in se s tem ne obremenjujem, ce pa sem doma, grem za par minut na grob.

Mislim pa vas vprasati, kje kupujete svece, ker jaz imam zelo slabe izkušnje z svečarji; svece samo na pol pogorijo ali pa se to ne in že prej ugasnejo. Za nasvet vam bom hvaležna, saj mi ni fino, da pridem nasl. dan in vidim, da je sveča takoj po mojem odhodu ugasnila.

Mici

Mici,
jaz običajno dam na grob svečko na baterijo, ker se bolj obnese. So pa potem tisti posebni dnevi, prazniki, ko dam na grob normlano svečko kot svečko, potem pa, kolikor časa gori, toliko časa pač gori. Takrat imam v mislih vse lepo in vso spoštljivost, ki jo pokojniku v tistem trenutku pač posebej namenim, ali gre za njegov praznik, ali gre za obletnico smrti, ali gre za nekak drug, lep in čudovit spomin. Svečke pa kupim kar v Mercatorju.

Srečno, Mici.

==================================================== Tudi glavni dobitki so največkrat samo ... zadetki! (R.K.) ====================================================

pozdravljena,

v vročih poletnih dneh in mrzlih zimskih dneh sveče vedno ugašajo, takrat se prižigajo elektronske

New Report

Close