Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Arhiv – Alternativa in zdravo življenje Vodena meditacija z masažo in smoothiejem

Vodena meditacija z masažo in smoothiejem

Pozdravljeni!

V xxxxxxxxxxxxx oglas o vodeni meditaciji z masažo xxxxxxxxxxx. Šel sem in bilo je odlično, pa še ful poceni. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx. Če koga zanima me naj kontaktira, da mu dam posredujem podatke. Ne bi vam pisal če me ne bi prepričala cena in kvaliteta storitve.

Dober poiskus, ni kaj. Sem napisal, da gredo oglasi preko oglasne službe. Zmotilo me je, da si napisal, da si jih obiskal, po naših podatkih pa začnejo šele 23.3. Naslednjič se potrudi bolje. Popolnoma pa razumem tvoje komercijalne vzgibe.Vsakdo pač išče svojo pot do sreče…. Morda razmislite o sreči??? Vam jo bodo prinesli poiskusi varanja? Je to potem res sreča?

...naj bo Luč, Ljubezen in Radost!...Igor T. - LOSANG TASHI

Gospod Igor, čisto dobronamerno: bodite malo bolj pazljivi pri uporabi slovenskega jezika. Berem vas precej pogosto, a opažam, da vedno pišete “VSTRAJATI”, ravno v tem zadnjem postu pa “POISKUSI”. Parav je “VZTRAJATI” in “POIZKUSI”.

Sicer kapo dol, super ste!

Se res globoko opravičujem, čeprav skušam biti strikten pri uporabi našega jezika. Daljše tekste tudi pošljem skozi slovnični korektor, pri krajših in, če je tekstov veliko, pa sem res nepazljiv. Upam, da sprejemate moje opravičilo….

Se bom potrudila:-)))))))

Srečno!

Tudi jaz!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close