Najdi forum

Vitamini

Pozdravljeni!

Zaradi alergij na več vrst hrane je tud moj jedilnik skromen in velikokrat brez vitaminov. Trenutno jemljem Legofer sirup, zarad pomanjkanja železa, vitamine Centrum, proti alergiji Aerius, kt Yarina, Algoaktiv+(9.tab.na dan)……sedaj pa moja zdravnica pravi, naj bi še jemala magnezij, kalcij, ribje olje!
Vse lepo in prav ampak ne vem več ali je pametno vse to jemati in mešati vse skupaj, strah me je, saj to je na dan že ena pest samo zdravil….stara sem pa 29.let.

Super zbirka! Problem pa je ta, da so vsi vitamini in minerali, ki jih jemljete, anorganskega izvora. Veliko študij je dokazalo, da telo lahko uporabi izredno malo vitaminov in mineralov, ki so pridobljeni umetno.

Vitalne snovi iz rastlin (sadno zelenjavni koncentrati, kapsule …) so sicer dosti dražje, vendar se investicija splača. Lahko pa si sami stiskate sokove (predvsem zelenjavne), vendar pazite na surovine.

Razmislite tudi o tem, da bi pozdravili vzroke za nastanek alergij, ne pa, da z raznimi zdravili zakrivate simptome.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close