VETERINARJI-KOMU ZAUPAT
LEP POZDRAV
KOT VESELI LASNIK ŠTIRINOŽCA BI IMEL KAR NEKAJ KREPKEGA POVEDAT ČEZ VETERINARJE. PREDVSEM ČEZ dr. MALIJA VETERINA LESCE! MOGOČE SE SLIŠI SMEŠNO TO, DA SE VETERINAR BOJI PSA, DA JE NAPAČNO CEPLJEN KLJUB EVEDENČNIM KARTONOM! PREPROSTO POVEDANO SO KOT TRGOVCI Z USNJENIMI ČEVLJI VSE BI PRODALI! NE ZAVEDAJO PA SE, DA SO NAŠI LJUBLJENČKI!
Tudi mene zanima, kje ste zdravili mucka? Na Veterinarski fakulteti – Klinika za kirurgijo malih živali ali na Veterinarski postaji, ki je zraven?
Sprašujem zato, ker je naš muc evidentiran na VF- Klinika za kirurgijo malih živali, kjer je bil cepljen, kastriran in imamo zaenkrat dobre izkušnje.
Hvala lepa za odgovor.
Jaz sem mojo kužo pred 2 leti vozila na VF- Klinika za kirurgijo malih živali, in so me OBRALI za ca. 500,- €. Imela je vnetje ušes. Pa sem vsakič dobila nove antibiotike, ki so preklemano dragi, nazaj pa jih niso hoteli vzeti (ko sem dobila druge). Na koncu niso ugotovili nič. Psica je jemala ca. 5 tednov antibiotike, pa vozila sem brise na testiranje, spremenila hrano,…
Od takrat naprej je ne vozim nič več tja. So enostavno predragi in neučinkoviti za moj žep in končni efekt je edino prazna denarnica. Hvala lepa za tako veterinarsko oskrbo.
enaka izkusnja z novo klinika Mojvet na Celovški, sicer zelo prijazni gospodicni, vendar tudi tam samo pustis en kup denarja za nic.nazadnje sem plačala pregled 40eur – to ni bil p od pregleda ali pa je bil to dobesedno, kakor vzamete, veterinarka je na dalec vrgla uc na psicko. nikoli ampak res nikoli vec. podobna oz hujsa izkusnja kolegice.
kdor se bo navudsil nad urejenostjo in vec ambulantami namenjenim temu in onemu od fizioterapije do operacijske…na zalost to nic ne pomaga ce ni cuta do zivali in gre samo za denar.nekako si je pa treba priti notri z stroski za ureditev take klinike a ne.
zaenkrat sem najbolj zadovoljna z medicovetom v kranju in veterino mačje hiše pri btcju.
Jaz pa imam s Potojno slabo izkušnjo, ravno včeraj peljala tja mojo psičko, ki se je nenačrtovani sparila…po inekcijo alitina, da ustavimo morebitno brejost. Zjutraj sem klicala in se naročila za 18:00 uro. Na vrsto sem prišla ob 19:30…čakala sem uro in pol, da so me sploh vzeli…na kar veterinar ugotovi da nima pri sebi dovolj cepiva…mislim, res je težko pogledati predno naročite človeka/kužka ali imete vse potrebno, da lahko naročeno zadevo sploh opravite. No potem smo vseeno opravili, za drugo dozo pa so mi predlagali da me pošljejo v Italijo, kjer bi morala kupiti celo stekleničko cepiva (baje zelo drago) in priti nazaj, da opravijo še drug poseg. Hvala bogu imam kolega, ki dela na veterini, tako, da bo sedaj on to drugo cepivo prinesel in opravil nedokončano delo. Aja za svoje storitve do mi računali cca 45 eur…sedaj pa bom plačala 18 eur…se pravi še enkrat kot običajno stane tak poseg….no nato pa še en šok…ko sem zapuščala ambulanto z mojo 2 leti staro hčer in našo kužko…je moja hči držala za povodec kužko…oni pa imajo na recepciji svojo zverino pod pultom (mešanec zelo podoben Dobermanu) in ker se je baje naša kužka preveč približala jo je le ta napadel, zraven pa še moja hči 2 leti stara….Tolažba zato je bila….”saj punčki ne bi nič naredil, samo nakužka je bil jezen, ker se mu je preveč približal” mislim halo…..a sem jaz neumna ali je to Bolnica za živali, kjer imate vsak dan na tisoče kužkov, ki hodijo tod okrog , vi pa s spuščeno gorilo pod pultom delate…..moje noge ne prestopijo več praga tiste bolnice! Obup…..ko sem plačevala račun, spet sem čakala 10 minut da se sploh lahko poravnala…najprej so se zmotili, ker niso všteli poleg zdravila potem jim je še zaštekal tiskalnik….joj joj….to bi morala posneti….misija nemogoče….jaz pa živčna razvalina…še eno uro po tem so se moje roke tresle kot šiba na vodi!!!!!!!!
jaz bolj ko razmišljam bolj ugotavljam osebno prepričanje zakaj večina veterinarjev nima nobenega razkužila za razne mačje in pasje bolezni, zato ker jim je večini v interesu da se tam pri njih živali nalezejo različnih bolezni, saj s tem še bolj služijo, ker jim moraš žival nazaj vozit na zdravljenje, ugotovil sem, da od stitih ambulant imajoi mogoče dve ali tri pravo razkužilo za mačjo kugo, drugi pa brezveze špricajo z raznimi spitadermi, ki so kot voda za mačjo kugo
Jaz bi šla v bolnico za živali Postojna k Ani Rejec. http://www.ahp.si/veterinarji/
Tudi mi imamo zelo slabo izkušnjo z Bolnico v Postojni, še posebej z “dr. Butinarjem “… nad njegovim odnosom do naju kot lastnikom živali in na smrt bolno živaljo … Obup … Joj joj, če ne doživiš, ne moreš verjeti … in na koncu račun za 10 minut “egoističnega pranja možganov in igre s tvojimi čustvi” plačaš 73€ kao za njego mnenje, ki ti ga sploh ne da … Groza … moje noge ne prestopijo praga več tiste bolnice … muhe mu ne bi nesla, če ji lahko pomaga.