Najdi forum
    Definitivno samo Maruša na 090 44 00

Želim deliti svojo izkušnjo z Aleksandro, ker me je resnično ganila. Vse, kar dela, dela osebno – čuti se, da ji je iskreno mar. Ima neverjetno mirno in pomirjujočo energijo, ki mi je res veliko pomenila, sploh v času, ko sem se soočala s težavnim obdobjem zaradi bivšega partnerja.

Dogajalo se je točno tako, kot je rekla – zadeve so se postopoma začele razpletati. Skupaj sva izvedli še dva rituala, ki sta name in na moje odnose delovala izjemno blagodejno. Resnično hvaležna za vso podporo in srčnost. ❤️

Ima pa spletno stran tarotsvetovanje.com  in tudi fb tarot, svetovanje & osebnostna rast.

Priporočam zelo dobro vedeževalko iz Ljubljane –  Črnuče. Vedežuje iz kavne usedline. GSM 051 898 370

Aleksandra je res vrhunska! Vsakič me navduši, ker zna človeka popolnoma očarati in pustiti brez besed. Vedno se rada vračam k njej – toplo priporočam!

Vedeževalka Pia najdete jo na fb

Aleksandra je res res top, mene je sezula.. Cisto vse je zadela v piko, mene je sezula. Imate pa vse na njeni strani http://www.tarotsvetovanje.com

Res je top ker nič ne vsiljuje, ampak pove potem pa pač kot se sami odločimo. 😇

Škoda vas je, kako nasedate tem sarlatanom. Na voljo bi vam bil za zastonj vedezevanje, pa se niti zmenili niste zame. Zdaj ste prepozni. Bolj kot se vam govori resnica, bolj jo ignorirate in bolj kot se vam laže, bolj verjamete. Isto razlagam o duhovnosti, pa ne mu ne u od vas. Sramota. Še pred izborom ameriškega predsednika Trumpa, sem vedel, da bo on predsednik. Vedel sem, da Blaža ne bodo obsodili, čeprav bi si to zaslužil. In zdaj še celo laže, da mu je bilo vse skupaj nastavljeno. Pa baje odpravlja crno magijo. Slednjo napravlja in ne odpravlja. Zakaj je potem takem opozarjal, da vsi, ki so pisali proti njemu ali so proti njemu, se jim bo trikrat vrnilo. Naj se kar ukvarja s tem, še ne ve, da pri tem več izgubiš kot dobiš. In zdaj, ko v Sloveniji ne bo kruha, zaradi slabega glasu in ukinititve oddaje zaradi prevare, odhaja v tujino. Hvali se da zna 7 jezikov. Če znaš reči ni hao ali mirdita, še ne pomeni da si nevem kaksen jezikoslovec. Upam, da ga bo tujina hitro pogruntala, njih lahko naplahta, tu v Sloveniji so ga že pogruntali. Aja, pa tudi vem, da tista oseba, ki se ukvarja s črno magijo, in ki je z njo ubijala ljudi (zaradi njenega pohlepa sta trenutno ena ali dve osebi ogrozeni na smrt. Po navadi, zaradi umazanij te osebe, ljudje umrejo zaradi bolezni, predvsem raka), kaj v kratkem čaka kazen in hkrati strm padec. Ta oseba se ima za nepremagljivo, ker časti demona, a kmalu jo čaka konec, pa še tega ne ve. Vam sporočim, ko in če pride do tega. Zapomnite si, karte ne lazejo. Tudi iz tistega “tunkanja”, ki je trajalo več let, sem vedel, da ne bo nič. Vedel sem, da bolj kot bodo kuhali juho, bolj vroča bo in bolj vroco jo bodo morali pojesti. In uresnicilo se, kar sem vedel že v naprej. Po vec letih so izgubili njihovo pokvarjeno igro. To osebo caka enaka usoda, a vec ne smem pisati, bi z veseljem se kaj napisal o tej osebi, a lahko bere in me prepozna. Črne magije ti mazaci niso sposobni odpravljati. Morda vedo, če jo kdo ima, odpraviti je pa ne znajo, namesto tega pa “kradejo” denar, čim več koliko ga je možno. Pazite se še rominje “Rebeke”, ki prav tako sodi v isto skupino. Nekaj kar je zapisano v usodo, je težko ali nemogoče izničiti. Zakaj ti mazaci delajo nekaj za kar niso usposobljeni in kradejo denar.

New Report

Close