Najdi forum

pozdravljeni!

zanima me, če je tu kdo, ki ima dobre izkušnje z vedeževalko/cem. znašla sem se v sila neprijetni situaciji in bi potrebovala pomoč nekoga, ki ima resnične sposobnosti, in ne prodaja poceni zgodbic.

če mi lahko kdo pomaga z nasvetom kam naj se obrnem, vam bom hvaležna!

lp,
polona

Bolj bo sigurno,da presodiš svoji intuiciji.Saj jo verjetno imaš.
Vse probleme vedno moremo rešiti sami in nihče jih ne bo namesto nas in to zagotovo.
Če pa je že kje kakšen ali kakšna vsevedi ali vseveda,pa ponavadi znajo dobro zaračunat svoje usluge.Nevarno je,da se človek zasvoji s tem in non stop visi na 090, na kar mu pošljejo astronomski račun.
Ni dober,da postaneš odvisnež in za vsak problemček iščeš pomoč in ne zaupaš več sebi.
Vse je bolje vzeti z rezervo,tako dobro kot slabo.V nasprotnem primeru,lahko ta srečanja zelo slabo vplivajo na tekoče življenje.

Sem že slišala za takšne,ki so dobri in pa za šarlatane,ki samo oberejo denar in potem izginejo kot kafre.

Dobro razmisli,če je to pametna poteza!

Kaira ima prav – prisluhni sebi. Naj bo vedeževalec še “tako dober”, boš na koncu ugotovila, da ti nič ni povedal pametnega oziroma tistega kar še ne veš.
To sedaj veš po delčkih – vedeželavec pa bi ti to “spravil” v tekoče stavke.
če boš prisluhnila sebi – boš vse delčke tudi sama znala povezati v celoto.

Pa tudi če ti vedeževalec kaj pove, ti to problema ne bo rešilo – iz nejga se boš morala izkopati sama. Meni pomaga v krizi, da novo odločitev sprejem po tehtanju med minusi in plusi. Ne glede, kako se odločiš, vedno je tako, da je zate najboljše.
držim pesti in lep pozdrav, petra

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

Draga PoloncA*!

Nič niste napisali, za kakšno neprijetno situacijo gre, morda vam lahko pomaga tudi še kdo drug, ne le vedeževalec (pri tem bodite previdni, saj je “na tržišču” marsikaj tudi nekvalitetnega in namenjenega predvsem hitremu zaslužku).

Res je, kar pravita Kiara in Petra – v končni fazi moramo problem razrešiti sami, z močjo svoje volje in modrostjo, ki jo imamo v sebi. Seveda pa nam nekdo lahko pomaga osvetliti situacijo še s kakšnega drugega zornega kota, ki ga sami ne vidimo.

Če vas že mika “pogled v prihodnost”, vam lahko priporočim astologinjo Emo Kurent, ki področje astrologije res obvlada.

Želim vam vse dobro!

Boštjan Trtnik Šola čustvene inteligence http://www.cdk.si/sci

Draga poloncA*!
Zakaj ne napišeš kakšne težave imaš?! Ne bodi lahkomiselna, da ti pri težavah lahko pomagajo “vedeževalci”. Oni ti lahko samo poberejo denar in čisto nič drugega. Za reševanje težav se obrni na prijatelje. Tisti pravi ti lahko pomagajo na poti do rešitve, vendar pa se moraš zavedati, da lahko težave rešuješ samo ti.

LP

hvala vsem!

Polonca, no ko so ti že vsi dali košarco..

meni je odgovor odgovora na moja vprašanja ( pa vse je bilo res, kar je povedal…) dal po enem radiu g. Stane Padežnik. Žal nimam nobenega kontakta.

Če bo tole kaj uporabno, se kaj javi,

sončen vikend, sončece

leta 2002 sem bila pri Emi Kurent…naredila mi je napoved za tri leta naprej…zelo precizno,tudi veliko prav natancnih datumov….zal,pa se mi od vsega napovedanega ni zgodilo popolnoma nic…..kot bi slo za neko tretjo osebo…..

Zakaj pa misliš, da bi lahko vedeževalec lahko NAMESTO tebe razrešil tvoje probleme?!?!?

Zakaj si preprosto ne zaupaš, da bo vse točno tako, kot mora biti? Se zavedaš, da se določenim lekcijam v življenju ne da izogniti?

Veliko vedeževalcev lahko vidi tvojo prihodnost, vendar ti to ne bo pomagalo, če ne boš spremenila svoje naravnave.

No, kakšno vprašanje bi zastavila vedeževalcu? Zastavi ga sama sebi in videla boš, da v resnici že slutiš odgovor.

Zaupaj si!!!

LP, Amedea

POKLIČI 090 41 17 GA.TANJA MISLIM,DA SE V 6 LETIH KAR JO KLIČEM ZA SPROTNE TEŽAVE NI NIČ ZMOTILA!!NE ZAVLAČUJE NA LINIJI!!

ODLIČNA JE PA VELIKO SREČE

Ga. Minka ali veste kaj se je zgodilo z ga. Tanjo …linija že dve leti ni aktivna.

 

Lp Vida

Piši [email protected] – gospa ve kaj dela, določita termin in se slišita. Že takoj na začetku te opiše in pove situacije, ki se ti dogajajo. Človek kar malo ostane brez besed. Je pa zelo topla in prijazna; ampak tudi direktna.

New Report

Close