V postelji z mamo
Če katera od vas malo bolje obvalada kašen tuj jezik, ji predlagam, da naj to trditev zapiše na kakšnem tujem forumu.
V slovenskem prostoru se pedofilijo zmotno povezuje samo s spolnim odnosom. V tujini tovrstnega početja ne jemljejo z lahka.
Iz zapisanega, je lahko vsakemu tepcu jasno, da je NevaM partnerja zamenjala za sinkota. Prognoza takšnega nezdravega odnosa je sledeča. Gospa NevaM ne bo nikoli več našla drugega moškega, njen sin pa ne bo nikoli mogel vzpostaviti zdravega partnerskega odnosa.
U, koko si pametna!
Ločnica med zdravim crkljanjem z otrokom in patološkim odnosom je ravno v točki, ko otrok v postelji prevzame mesto, ki bi ga moral zasedat partner.[/quote]
Huh, malo sem falila pri odgovoru. Hotela sem 3pio povedat, da se mi zdijo njene prognoze malo preveč pametne za mojo kmečko bučo.
Dobro, da ne živim v tujini in da nisem prav preveč svetovljanska. Ker moj sin je tudi v moji ali v babičini pojstli spal tja do 10. leta, in šele pri 14 je dobil svojo sobo. Moja bodoča ta mlada se nič ne pritožuje, da je kaj nenormalnega na njem.
Ja, to bo zato, ker smo s kmetov in smo mal zaplankani.
Lep dan želim vsem!