Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo Trzanje mišic + menjava plomb

Trzanje mišic + menjava plomb

Spoštovani!
Mene pa zanima, kaj vi menite o trzanju misiš? In ali po vašem mnenju lahko to vodi v kakšno hudo bolezen npr. MS ali ALS?

Namreč že par mesecev mi trzajo mišice. To zgleda tako, da trzajo par sekund, potem pa nehajo. Trzale pa so mi menda že vse mišice: na obrazu, ustnicah, vekah, na različnih mestih po rokah, nogah, hrbtu, pasu, ramenih, pod prsmi….ni da ni. Ni pravila kdaj se zo zgodi, lahko kadarkoli, tudi zvečer v postelji.
Občasno so prisotni tudi še misični krči, predvsem v nogah.

Pregled pri zdravniku ne odkrije ničesar takega.

Je pa res, da si zadnjih par mesecev zamenjujem amalgamske plombe z belimi. In tukaj moje drugo vprašanje: kakšne načrt za odstranjevanje le-teh priporočate? Mislim, koliko max naenrkat, koliko presledka med menjavami. Glede ostalih spremeljvalnih ukrepov pa vem in jih tudi izvajam.
In koliko časa po zadnji menjavi lahko začnem s čemaževo tinkturo?

REs lepa hvala za odgovor!

Zelo verjetno je trzanje mišic povezano z zamenjavo amalgamskih zalivk. Če imate težave, bi morali takoj nehati z odstranjevanjem in najprej nekaj mesecev jemati alge, da vežete čim več prostega živega srebra. Najmanj 10 g na dan!!! In niti slučajno ne začnite jemati tinkture, ker se bo stanje še poslabšalo.

Še boljše pa bi bilo, če bi si v tujini priskbeli DMPS kapsule in jih nekaj časa jemali. Problem: dobijo se samo na recept (in v Sloveniji jih ni).

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Hvala za odgovor!
Pravite 10g alg? Saj to so čisto velike doze. A je dobro jemati tako visoke doze dalj časa? A kakšen vaš pacient jemlje tako visoke doze?

Brez skrbi, to je čisto pravilna doza, ki jo boste jemali kratek čas. So pa v tej začetni fazi izredno pomembne. Prav tako je pomembno, da so alge čiste, gojene v zaprtem, kontroliranem sistemu, saj se boste drugače še bolj zastrupljali. To se je pred leti zgodilo enemu od zeloi znanih nemških terapevtov.

Ja, tudi nekateri moji pacienti dobijo takšno dozo.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close