Najdi forum

TREX čaj za hujšanje

Zdravo.

Kako ste dobili povrnjen denar? Ker jaz ga ne morem

Zdravo, sama sem spila pomoje ze 9 skatel caja v razmaku 2 let.. odvisno je od vsakega posameznika, ne smes piti ce imas tezave s srcem ali pritiskom to vsak ki prodaja opozori, sama teh tezav nimam me je pa bilo strah, ker sem tudi veliko slisala slabega, ampak sem rekla probam reskirat ker sem morala shujsati, no tezave nisem imela niti 1x, shujsala sem s cajem 13kg v pou leta.. sama nisem bila nic kaj lacna, sem pa za kosilo in vecerjo vedno nekaj malega pojedla da nebi bila samo na vodi, no vode sem pa res spila vsak dan 3l, ker si pa zejen skoz, saj imas obcutek suhih ust.. probas ce vidis da ti ne pase nehas piti saj bos cez dan dva takoj opazila ce ti kaj ne pase, ce ne mores spati, ce ti srce razbija si nemirna ali pa se pocutis slabotno nehas piti, jaz teh tezav res nisem imela, sem za tem bila tudi na zdravniskem pregledu in me je bilo iskreno strah izvidov da nebi bilo kej narobe ker ne jem toliko in sem ponavadi vedno slabokrvna, so bili vsi izvidi odlicni, kar sem se potem tudi pomirila in vedela da mi caj res nic ne skodi..

Jaz sem ga zacela piti 22.2.2025 on sem shujasala do marca 8kg, zmanjso mi je apetit, je res da ga pijem samo vjutro, svetujem caj

FINANČNE STORITVE BANCO SAFRA, Dajemo vse vrste posojil, kot so izobraževalna posojila, poslovna posojila, stanovanjska posojila, kmetijska posojila, osebna posojila, avtomobilska posojila in drugi dobri razlogi, dajem tudi posojila v razponu od 10 000 BGN do 100 000 000,00 BGN v dolarjih, evrih, funtih in drugi valuti z 2% obrestmi. Trajanje od 1 do 30 let, odvisno od zneska, ki ga potrebujete kot posojilo. Če ste zainteresirani, nam pišite na e-pošto: [email protected]

Tablete za hujšanje – https://nplink.net/0GfheBrD Shujšala sem 12 kg v slabih 2 mesecih, kilogrami pa niso se vrnili.

Dobar dan jaz ga imam na stanju če ga želite pišiti.Lp

New Report

Close