Najdi forum

TREX čaj za hujšanje

Pozdravljeni vsi!

 

Zasledila sem informacije o TREX čaju in kapsulah, ki so pred časom povzročili precej razburjenja v Srbiji. Čaj naj bi vsebovali substance, ki škodujejo zdravju. Sedaj sem izvedela, da se ta čaj prodaja tudi pri nas, zato me resnično zanima, če je kdo tukaj že poskusil te izdelke? Morda kdo ve kaj več o teh čajih in kapsulah ali je imel celo kakšne težave zaradi njihove uporabe?

Vse izkušnje, mnenja in informacije bodo zelo cenjene. Prosim za odprto in iskreno razpravo, saj želim razumeti morebitna tveganja in koristi teh izdelkov.

Hvala vsem vnaprej za vaše odzive!

Moja mami si ga je kupila mesec nazaj, za 50€ paket za en mesec dobis notri 60 cajov katerega spijes zjutraj in zvecer. Ona pravi da se ji zdi da je opazna razlika takoj, da ima manjsi apetit.. jedla je normalno hrano kot prej nic kaj bolj zdravo in je v enem mesecu shujsala 3-4kg. Je pa res da pijes na svojo odgovornost.. in prej jo je ta oseba ki to prodaja vprasala o zdravstvenih tezavah.. ima mami probleme s scitnico ampak ji na zdravje ni nic vplivalo.. tako da ja mislim da je odvisno ce imas ze prej kaksne zdravstvene tezave..

lp

Hvala za odgovor.

Jaz sem ta caj preizkusila in z njim tudi uspela zgubiti 9 kg postopoma. Nimam problem od kar ga pijem niti prej nisem imela zdravstvenih tezav.
Lahko ga pohvalim. Ko ga pijem nimam vec nekega apetita po hrani niti po sladkarijah kar je super. Se najbolj super pa je da zvecer nimam vec zelje po hrani kar se prej nisem mogla vzdrzat! Lahko ga samo priporocam.

Hi..

Nikjer nisem zasledila ce so tezave z nadledvicno zlezo(tablete hidrocortison),ce se sme pit trex tea?

Lp

    Shujsala Sam.4 kil.pijem en mesec.kako Sam zacela piti caj ne spim .negdaj su mi misice utrujene ko da nimam snage. Zgodi se da mi noge drhtiju ko da mi trazi da pojem slator.

Pozdravljeni, stara sem 40 let in pijem čaj od krompirjevih počitnic, nekaj časa ga nisem pila redno, včasih sploh ne, zadnja 2 tedna ga pijem redno, čaj je zelo okusen, apetit se mi je zmanjšal in nimam želje po sokovih ali sladkarijah, niti po uživanju pregrizkov med obroki. Imam 6 kg manj za celotno obdobje nerednega in rednega pitja.  Sicer nimam zdravstvenih težav in se dobro počutim. Čaj sem dobila iz Turčije. Lep pozdrav ❤️

Zdravo, očito da čaj povzroča kalorični deficit, ker vse kar si napisala ustreza stanju keto gripe.  Ali še vedno piješ čaj, kako se zdaj počutiš? l.p.

Kje se ta caj v slo dobi

Obvestilo zdravstvenega inšpektorata

https://www.gov.si/zbirke/seznami/nevarni-proizvodi/trex-tea/

https://www.gov.si/zbirke/seznami/nevarni-proizvodi/trex-tea/

Čaj mi je povzročal hitro bitje srca in tresenje telesa, zvečer nisem mogla zaspati.

    Močno odsvetujem!!!

Caj pijem 14 dni in sem izgubila 3kg. Sicer kilogrami niso merilo, tako da si raje merim cm okoli stegen, rok in trebuh.
Nimam pa vec taksnega apetita. Hrano jem se vedno enako ampak v manjsi kolicini, ce se mi pa zalusta kaj sladkega pa tudi pojem.

New Report

Close